Gość Sylwia Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Witam . W maju zaczynam realizacje projektu sedna . Czy jest ktos kto juz ma ten domek wybudowany? Hej my też zaczynamy w maju ... mogę prosić maila ? Mam parę pytań ... sylwiagrz44@gmail.com Cytuj
Gość adam Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam . W maju zaczynam realizacje projektu sedna . Czy jest ktos kto juz ma ten domek wybudowany? Hej my też zaczynamy w maju ... mogę prosić maila ? Mam parę pytań ... sylwiagrz44@gmail.com witam podaje e-mail adamcichy55@wp.pl chętnie odpowiem na parę pytań (o ile będę znał odpowiedz.My budujemy na podkarpaciu,pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 My już zaczęliśmy budowę Sedny ;-) w chwili obecnej mamy fundamenty i prace trwają. Budujemy odbicie lustrzane, dodaliśmy tez dwustanowiskowy garaż i powiększyliśmy kuchnie. Cytuj
Gość Ania Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam, czy mogę prosić o bezpłatne zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego do projektu SEDNA na adres ania00-95@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam, czy mogę prosić o bezpłatne zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego do projektu SEDNA na adres ania00-95@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ula Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Jak wygląda przestrzeń w projekcie opisana jako pralnia na poddaszu? Chodzi głównie o skosy. Zastanawiamy się czy istnieje możliwość przerobienia jej na 2 łazienkę? Jeśli istnieje możliwość, serdecznie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres ulabro7@gmail.com Pozdrawiam, Ula Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Jak wygląda przestrzeń w projekcie opisana jako pralnia na poddaszu? Chodzi głównie o skosy. Zastanawiamy się czy istnieje możliwość przerobienia jej na 2 łazienkę? Jeśli istnieje możliwość, serdecznie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres ulabro7@gmail.com Pozdrawiam, Ula Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 My już zaczęliśmy budowę Sedny ;-) w chwili obecnej mamy fundamenty i prace trwają. Budujemy odbicie lustrzane, dodaliśmy tez dwustanowiskowy garaż i powiększyliśmy kuchnie. Mogłabym prosić o przesłanie na maila zdjęć z budowy? My jesteśmy na etapie modyfikacji projektu. monika.denst@o2.pl Cytuj
Gość Klaudia Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów dla projektu Sedna lustro na adres klauduska_1989@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów dla projektu Sedna lustro na adres klauduska_1989@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Narek Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam. Ja wlasnie buduje ten dom troszke go przerobiłem bardzo ciekawy z dachem mnie wyniesie i z pozwileniem na budowę bez okien ok 180tys Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Mogłabym prosić o przesłanie na maila zdjęć z budowy? My jesteśmy na etapie modyfikacji projektu. monika.denst@o Przepraszam ,ale nie widziałam tego posta, prześlę aktualne zdjęcia z budowy, mamy uwieczniony każdy etap ;-) Cytuj
Gość Dominika Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Przepraszam ,ale nie widziałam tego posta, prześlę aktualne zdjęcia z budowy, mamy uwieczniony każdy etap ;-) Witam, Czy ja również mogłabym prosić o zdjęcia z budowy? Razem z Mężem zastanawiamy się nad powiększeniem kuchni dominika.hajduk91@gmail.com Cytuj
Gość Marcin Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, zastanawiam się nad budową tego domu, prosiłbym o zdjęcia z budowy, z góry dziękuję. marcooo02@gmail.com Cytuj
Gość Gosia Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Mogłabym prosić o przesłanie na maila zdjęć z budowy? My jesteśmy na etapie modyfikacji projektu. monika.denst@o Przepraszam ,ale nie widziałam tego posta, prześlę aktualne zdjęcia z budowy, mamy uwieczniony każdy etap ;-) Można prosić o zdjęcia ? Zakupiliśmy już projekt ale mamy ochotę na małe poprawki - zdjęcia będą pomocne mail - gocha1018@gmail.com będziemy wdzięczni ! Cytuj
Gość Marcin Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila marcin.bau@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila marcin.bau@onet.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta Prosimy o wrzucenie kilku fotek tu na forum, bądź przesłanie ich do nas na adres mailowy pojekty@dobredomy.pl. Umieścimy je na stronie www i tu na forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? ja poproszę: adres: dawid-madrzynski@wp.pl dziękuję Cytuj
Gość Kazik Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Bardzo proszę o fotki kazik030660@o2.pl Cytuj
Gość Jacek Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta Prosimy o wrzucenie kilku fotek tu na forum, bądź przesłanie ich do nas na adres mailowy pojekty@dobredomy.pl. Umieścimy je na stronie www i tu na forum. Pozdrawiam Witam,także poproszę o zdjęcia z budowy Sedny: jaceknowi28@wp.plDziękuję Cytuj
Gość Kazik Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Bardzo proszę o fotki kazik030660@o2.pl Cytuj
Gość Sylwia Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? ja poproszę: adres: dawid-madrzynski@wp.pl dziękuję Witam ja tez poproszę sylwiagrz44@gmail.com Cytuj
Gość Monika Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Witam. Jeśli to możliwe proszę o zdjęcia z realizacji Sedny. Zastanawiam się nad wyborem tego projektu. Ciekawa jestem jak w rzeczywistości wygląda domek. Zdjęcia proszę wysłać na adres monia.sup@interia.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi