Redaktor Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2016 Projekt domu Sedna Szczegółowy opis projektu domu Sedna znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sedna Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Jarek Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2016 Projekt domu Sedna Szczegółowy opis projektu domu Sedna znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sedna Zapraszamy do dyskusji! Witam. Ciekawy projekt. Bardzo prodzę o przesłanie szczegółowych wymiarów,przekroju oraz kosztorysu na adres jaro042@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2016 Witam. Ciekawy projekt. Bardzo prodzę o przesłanie szczegółowych wymiarów,przekroju oraz kosztorysu na adres jaro042@op.pl Witam Projekt Sedna aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość PP Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Bardzo ładny projekt. Dla mnie na pierwszym i drugim zdjęciu brakuje jakiegos ozdobnika po lewej stronie bo tak pusto jakoś. Kiedy będzie gotowa wycena? Cytuj
Gość Paweł Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Witam serdecznie, kiedy ta koncepcja zostanie wdrożona? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2016 Bardzo ładny projekt. Dla mnie na pierwszym i drugim zdjęciu brakuje jakiegos ozdobnika po lewej stronie bo tak pusto jakoś. Kiedy będzie gotowa wycena? Witam Dziękujemy za uwagę - przyjrzymy się powyższym sugestiom. Projekt Sedna aktualnie jest koncepcją - Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2016 Witam serdecznie, kiedy ta koncepcja zostanie wdrożona? Witam Projekt Sedna aktualnie jest koncepcją - Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 Skoro jest to dopiero koncepcja, to rozumiem, że wszelkie zmiany w tej koncepcji zanim staną sie projektem, bedą bezpłatne? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 Skoro jest to dopiero koncepcja, to rozumiem, że wszelkie zmiany w tej koncepcji zanim staną sie projektem, bedą bezpłatne? Dzień dobry. Dokumentacja projektowa powstanie na bazie koncepcji, dokładnie taka jaką umieszczono na stronie. Zmiany w projekcie można wprowadzać na etapie adaptacji u lokalnego architekta bądź przez naszą pracownię, jednak są one dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 Proszę wskazać bardzo podobny projekt, który nie jest w fazie koncepcji i posiada wstępny kosztorys. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 Proszę wskazać bardzo podobny projekt, który nie jest w fazie koncepcji i posiada wstępny kosztorys. Dzień dobry. Znalezienie podobnego projektu do Sedny nie jest łatwym zadaniem. Wśród projektów, które w jakiś sposób są podobne mamy domy: Eris, Otis, Oliwia. Szacując koszt budowy tego domu kierowałabym się kosztorysami ww. projektów. Pozdrawiam Cytuj
Gość BeataS Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2016 Dzien dobry, czy jest mozliwosc przeksztalcenia projektu tak zeby dach byl dwuspadowy? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2016 Dzien dobry, czy jest mozliwosc przeksztalcenia projektu tak zeby dach byl dwuspadowy? Pozdrawiam Witam. Jest to możliwe do zaprojektowania, ale bryła budynku ulegnie całkowitej zmianie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Witam, czy istnieje możliwość zmiany (powiększenia) łazienki na parterze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2016 Witam, czy istnieje możliwość zmiany (powiększenia) łazienki na parterze? Witam, nie ingerując w konstrukcję budynku najłatwiej będzie powiększyć łazienkę kosztem części jednego lub więcej pomieszczeń sąsiadujących, poprzez przesuwanie ścian działowych. pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość to prosił bym o przesłanie mi szczegółowych rzutów i przekrojów budynku w formacie JPG na adres pawel.ciak@wp.pl . Jestem zdecydowany na ten projekt, jednak potrzebuje szczegółowych wymiarów w celu dostosowania wielkości działki. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość to prosił bym o przesłanie mi szczegółowych rzutów i przekrojów budynku w formacie JPG na adres pawel.ciak@wp.pl . Jestem zdecydowany na ten projekt, jednak potrzebuje szczegółowych wymiarów w celu dostosowania wielkości działki. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Witam. Czy ja także moglabym prosic o szczegółowe rzuty i przekroje budynku oraz prosiłabym o przykładowa aranżacje poddasza tak jak jest to pokazane na parterze. Jestem wzrokowcem i chciałam zobaczyć jak finalnie będzie wyglądać piętro domu. Bardzo proszę o wiadomość na maila monika.denst@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Witam. Czy ja także moglabym prosic o szczegółowe rzuty i przekroje budynku oraz prosiłabym o przykładowa aranżacje poddasza tak jak jest to pokazane na parterze. Jestem wzrokowcem i chciałam zobaczyć jak finalnie będzie wyglądać piętro domu. Bardzo proszę o wiadomość na maila monika.denst@o2.pl Dzień dobry, oczywiście prześlemy dla Pani szczegółowe rysunki. Natomiast wszystkie dostępne aranżacje wnętrz są wstawione na stronie internetowej. Większość z nich przedstawia strefę dzienną - salon, jadalnię i kuchnię. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam. Jest już kosztorys do tego projektu? można prosić o przesłanie na jacinaa@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam. Jest już kosztorys do tego projektu? można prosić o przesłanie na jacinaa@gmail.com pozdrawiam Witam. Tak, kosztorys do projektu SEDNA jest już gotowy. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie. W dniu dzisiejszym wyślemy bezpłatne zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym o przesłanie mi szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres tomaszciurus@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym o przesłanie mi szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres tomaszciurus@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Witam . W maju zaczynam realizacje projektu sedna . Czy jest ktos kto juz ma ten domek wybudowany? Cytuj
Gość Adam Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Witam . Czy jest ktos kto budowal ten projekt? Ja ruszam z budowa w maju i szukalem realizacji w necie i nic niema ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi