krzysiek_202 Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 witam jestem zainteresowany kupnem projektu domu Bella i proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń i jakiś rysunek z wymiarami drewna użytego na dach proszę wysłać na adres oleksik20@wp.pl z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 witam jestem zainteresowany kupnem projektu domu Bella i proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń i jakiś rysunek z wymiarami drewna użytego na dach proszę wysłać na adres oleksik20@wp.pl z góry dziękuje za odpowiedz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu bella, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz wymiarów i rysunków drewna na dach. Bardzo dziękuję, będę wdzięczna za odpowiedz. alakruk3@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu bella, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz wymiarów i rysunków drewna na dach. Bardzo dziękuję, będę wdzięczna za odpowiedz. alakruk3@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi