krzysiek_202 Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 witam jestem zainteresowany kupnem projektu domu Bella i proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń i jakiś rysunek z wymiarami drewna użytego na dach proszę wysłać na adres oleksik20@wp.pl z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 witam jestem zainteresowany kupnem projektu domu Bella i proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń i jakiś rysunek z wymiarami drewna użytego na dach proszę wysłać na adres oleksik20@wp.pl z góry dziękuje za odpowiedz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alicja Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu bella, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz wymiarów i rysunków drewna na dach. Bardzo dziękuję, będę wdzięczna za odpowiedz. alakruk3@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu bella, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz wymiarów i rysunków drewna na dach. Bardzo dziękuję, będę wdzięczna za odpowiedz. alakruk3@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi