Gość Michał K. Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michalkopinski@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2020 15 godzin temu, Gość Michał K. napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michalkopinski@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kaamild Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2020 Witam, jestem zainteresowany projektem. Prosiłbym o szczegółowe rysunki oraz rzut fundamentów na maila. Kaamild125@gmail.com Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2020 W dniu 10.04.2020 o 23:25, Gość Kaamild napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem. Prosiłbym o szczegółowe rysunki oraz rzut fundamentów na maila. Kaamild125@gmail.com Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy przed zakupem projektu rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych (szczególnie zależy mi na wymiarach pomieszczeń oraz okien) dotyczących tego projektu na adres katarzyna.gredaa@gmail.com Pozdrawiam, KG Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2020 21 godzin temu, Gość Katarzyna napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych (szczególnie zależy mi na wymiarach pomieszczeń oraz okien) dotyczących tego projektu na adres katarzyna.gredaa@gmail.com Pozdrawiam, KG Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Miszczu Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2020 Zobaczymy jaki będzie finał Cytuj
Gość Monika Napisano 10 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2021 Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres monika2717@interia.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Redaktor Napisano 12 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2021 W dniu 10.11.2021 o 14:36, Gość Monika napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres monika2717@interia.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Podrawiam Cytuj
Gość gosia Napisano 5 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2022 Witam , czy ktoś z Państwa zrezygnował z podwieszanych sufitów a Arii II - jak rozwiązaliście różnicę wysokości sufitów i belki konstrukcyjne na suficie? Czy możecie pokazać aranżację kuchni? gdzie umieściliście włącznik światła do lamp w salonie. Budujemy w mazowieckim. Cytuj
Gość Jakub Napisano 9 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2022 My nie stosowaliśmy podwieszanych sufitów ( oczywiście sufity na piętrze są z gk). Różnicę zniwelowaliśmy zabudową gk: w jadalni do linii ściany kuchennej a w salonie podobnie. Włączniki do lamp w salonie i jadalni umieściliśmy przy wejściu na schody. Cytuj
Gość Angelika Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec My z mężem wybudowaliśmy Arie I. Województwo małopolskie, powiat limanowski. Dom jest cudny :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi