Gość Mateusz Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mateusz.elwart1@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mateusz.elwart1@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Mat Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 W dniu 14.12.2016 o 21:51, Gość LM napisał: Woj. pomorskie, a z najistotniejszych zmian to poszerzenie budynku w części dotyczącej garażu oraz zmiana wentylacji z grawitacyjnej na mechaniczną. LM czy istnieje możliwość kontaktu w sprawie wprowadzonych zmian? Zastanawiam się nad wentylacja mechaniczną, chciałbym, uzyskać informacje jak to wygląda od strony realizacji. mail: mateusz.elwart1@gmail.com Cytuj
Gość Piotr4s Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotr.a.g@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 13 godzin temu, Gość Piotr4s napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotr.a.g@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aria II Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2019 Witam czy mogłabym dostać szczegółowy kosztorys i rysunki z wymiarami pomieszczeń na e-mail marta.iganska@gmail.com Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2019 16 godzin temu, Gość Aria II napisał: Witam czy mogłabym dostać szczegółowy kosztorys i rysunki z wymiarami pomieszczeń na e-mail marta.iganska@gmail.com Pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2019 Witam Czy można uzyskać informację jakiej firmy jest wisząca lampa w salonie nad stoliczkiem przed sofą , czy to tylko wizualizacja? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2019 11 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Witam Czy można uzyskać informację jakiej firmy jest wisząca lampa w salonie nad stoliczkiem przed sofą , czy to tylko wizualizacja? Dzień dobry, do tworzenia wizualizacji używamy gotowych bibliotek programu graficznego. Pozdrawiam. Cytuj
Gość aria II Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2019 Dnia 5.12.2018 o 13:13, Kordian napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie aktualnego kosztorysu na e-mail: kordiankucharczyk@gmail.com Czy buduje ktoś ten dom w woj. świętokrzyskim lub śląskim ? Proszę o odpowiedz. Dzień dobry, my budujemy ten dom w woj. świętokrzyskim, gmina Sobków. projekt podpiwniczony Cytuj
Gość Kordian Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2019 Super to bardzo blisko nas my rozpoczęliśmy budowę w powiecie włoszczowskim. Proszę napisać e-mail kordiankucharczyk@gmail.com lub na messengerze kordian Kucharczyk Cytuj
Gość Katarzyna i Sebastian Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2019 Witam. Ja z żoną już go wybudowaliśmy, teraz obecnie robimy hydraulikę a potem wylewki. W tym roku chcemy go jeszcze docieplić i przez zimę robimy cały środek. Dom przepiękny, wybudowany w powiecie skarżyskim gm. Bliżyn. Pozdrawiam. Cytuj
Mat Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2019 12 godzin temu, Gość Katarzyna i Sebastian napisał: Witam. Ja z żoną już go wybudowaliśmy, teraz obecnie robimy hydraulikę a potem wylewki. W tym roku chcemy go jeszcze docieplić i przez zimę robimy cały środek. Dom przepiękny, wybudowany w powiecie skarżyskim gm. Bliżyn. Pozdrawiam. Witam, my jesteśmy w trakcie zalewania stropu, czy mogą Państwo dodać kilka ujęć z wnętrza domu? najbardziej zależy mi na górnej łazience i schodach. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 Dzień dobry, Drodzy forumowicze czy ktoś z Was wybudował dom z projektu Aria II w okolicach Warszawy? Jeżeli tak czy byłaby możliwość zobaczenia go na żywo ? Dobredomy proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres jakubciolek7@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu. Pozdrawiam, J Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 2 godziny temu, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, Drodzy forumowicze czy ktoś z Was wybudował dom z projektu Aria II w okolicach Warszawy? Jeżeli tak czy byłaby możliwość zobaczenia go na żywo ? Dobredomy proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres jakubciolek7@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu. Pozdrawiam, J Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 Cześć Czy ktoś może potwierdzić koszt podawany w wycenie? Stan wykończeniowy (ceny uśrednione) z instalacjami około 610 tys zł brutto? Lub jakąkolwiek inną wycenę od osób, które już wybudowały ten dom lub są w trakcie np na etapie stan surowy zamknięty? Pozdrawiam Tomasz Cytuj
Gość Angelika Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 Dnia 30.08.2019 o 07:07, Gość Katarzyna i Sebastian napisał: Witam. Ja z żoną już go wybudowaliśmy, teraz obecnie robimy hydraulikę a potem wylewki. W tym roku chcemy go jeszcze docieplić i przez zimę robimy cały środek. Dom przepiękny, wybudowany w powiecie skarżyskim gm. Bliżyn. Pozdrawiam. Czy mogłabym prosić o kontakt do Państwa? Cytuj
Gość Angelika Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: angelika.grab@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 1 godzinę temu, Gość Angelika napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: angelika.grab@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Mogę prosić o wysłanie na adres m.trzebuniak@interia.pl rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2020 15 minut temu, Gość Monika napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Mogę prosić o wysłanie na adres m.trzebuniak@interia.pl rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów. Z góry dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Łukasz Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Mogę prosić o wysłanie na adres lukasz_kaminski5@wp.pl rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2020 16 godzin temu, Gość Gość Łukasz napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Mogę prosić o wysłanie na adres lukasz_kaminski5@wp.pl rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów. Z góry dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prysznic na górze w lazien Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2020 Dzień dobry, czy ktoś może robil w łazience na górze prysznic? Proszę o zdjęcia jak coś ? Cytuj
justyna1707 Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2020 Dnia 30.08.2019 o 07:07, Gość Katarzyna i Sebastian napisał: Witam. Ja z żoną już go wybudowaliśmy, teraz obecnie robimy hydraulikę a potem wylewki. W tym roku chcemy go jeszcze docieplić i przez zimę robimy cały środek. Dom przepiękny, wybudowany w powiecie skarżyskim gm. Bliżyn. Pozdrawiam. Witam, czy można prosić o kontakt do Państwa mam kilka pytań (justyna1707@o2.pl) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi