Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2018 Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Cytuj
Gość BB Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: barbara.bujak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: barbara.bujak@gmail.com Dzień dobry, W odpowiedzi na wiadomość, na podany adres wysłano materiały. Cytuj
Gość Aneta Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 witam, Prosze o podeslanie szcsególowych materiałow dotycżacych projektu Aria 2 na adres aneta.strozak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 witam, Prosze o podeslanie szcsególowych materiałow dotycżacych projektu Aria 2 na adres aneta.strozak@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. projektu Aria I oraz Aria II na adres justyna.anna.golab@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. projektu Aria I oraz Aria II na adres justyna.anna.golab@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani rysunki, Pozdrawiam Cytuj
Gość ewa Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Witam , jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o rysunki szczegółowe oraz kosztorys ewabrdej232@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 12 godzin temu, Gość ewa napisał: Witam , jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o rysunki szczegółowe oraz kosztorys ewabrdej232@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres karolina.cz17@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 18 minut temu, Gość Karolina napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres karolina.cz17@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mariusz Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2018 Czy ktoś jest w trakcie budowy takiego domu?? Mam elementy metalowe więźby dachowej i mogę je odsprzedać. Cytuj
Gość Justyna Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2018 Czy ktoś jest w trakcie budowy takiego domu?? Mam elementy metalowe więźby dachowej i mogę je odsprzedać. Proszę o kontakt na @ kocikjustyna90@gmail.com Cytuj
Gość beata Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 Dzień dobry, rozważamy z mężem zakup projektu domu Otis albo Aria II. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów domu Aria II wraz z przedmiarem bądź kosztorysem na adres: beata_swoboda@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 7 minut temu, Gość beata napisał: Dzień dobry, rozważamy z mężem zakup projektu domu Otis albo Aria II. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów domu Aria II wraz z przedmiarem bądź kosztorysem na adres: beata_swoboda@gazeta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2018 Dzień dobry, zastanawiamy się na zakupem tego projektu proszę o przesłanie dokumentacji technicznej (przekroje etc.) oraz kosztorys na adres inndyy@op.pl dziekuję z góry. pozdrawiam, Alicja Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość Alicja napisał: Dzień dobry, zastanawiamy się na zakupem tego projektu proszę o przesłanie dokumentacji technicznej (przekroje etc.) oraz kosztorys na adres inndyy@op.pl dziekuję z góry. pozdrawiam, Alicja Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podane adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2018 Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria i Aria II na adres: kicinski1989@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2018 14 godzin temu, Gość Sławek napisał: Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria i Aria II na adres: kicinski1989@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj
Gość KK Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria II na adres: kordiankucharczyk@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Kordian Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie aktualnego kosztorysu na e-mail: kordiankucharczyk@gmail.com Czy buduje ktoś ten dom w woj. świętokrzyskim lub śląskim ? Proszę o odpowiedz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 12 minut temu, Gość KK napisał: Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria II na adres: kordiankucharczyk@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 15 minut temu, Kordian napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie aktualnego kosztorysu na e-mail: kordiankucharczyk@gmail.com Czy buduje ktoś ten dom w woj. świętokrzyskim lub śląskim ? Proszę o odpowiedz. Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na podany adres. Nie mamy informacji na temat budowy naszych domów, jedyny sposób kontaktu z inwestorami odbywa się na forum. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Alex Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przeslanie rysunków szczegółowych na adres a.worowska@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 7 godzin temu, Gość Alex napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przeslanie rysunków szczegółowych na adres a.worowska@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi