Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany.

Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: barbara.bujak@gmail.com

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Gość Justyna
Napisano

Witam, 

bardzo proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. projektu Aria I oraz Aria II na adres justyna.anna.golab@gmail.com

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano
Witam , jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o rysunki szczegółowe oraz kosztorys ewabrdej232@interia.pl
  • 3 weeks later...
Gość Karolina
Napisano
Witam, proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres karolina.cz17@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu Pozdrawiam
Napisano
18 minut temu, Gość Karolina napisał:

Witam, proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu oraz rysunków dot. Aria II na adres karolina.cz17@gmail.com w związku z zainteresowaniem kupna projektu Pozdrawiam

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Napisano
Czy ktoś jest w trakcie budowy takiego domu?? Mam elementy metalowe więźby dachowej i mogę je odsprzedać.
  • 1 month later...
Gość Justyna
Napisano
Czy ktoś jest w trakcie budowy takiego domu?? Mam elementy metalowe więźby dachowej i mogę je odsprzedać.

Proszę o kontakt na @ kocikjustyna90@gmail.com
  • 2 weeks later...
Napisano
Dzień dobry, rozważamy z mężem zakup projektu domu Otis albo Aria II. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów domu Aria II wraz z przedmiarem bądź kosztorysem na adres: beata_swoboda@gazeta.pl
Napisano
7 minut temu, Gość beata napisał:

Dzień dobry, rozważamy z mężem zakup projektu domu Otis albo Aria II. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów domu Aria II wraz z przedmiarem bądź kosztorysem na adres: beata_swoboda@gazeta.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

zastanawiamy się na zakupem tego projektu ;)

proszę o przesłanie dokumentacji technicznej (przekroje etc.) oraz kosztorys na adres inndyy@op.pl

dziekuję z góry.

pozdrawiam, Alicja

Napisano
17 godzin temu, Gość Alicja napisał:

Dzień dobry,

zastanawiamy się na zakupem tego projektu ;)

proszę o przesłanie dokumentacji technicznej (przekroje etc.) oraz kosztorys na adres inndyy@op.pl

dziekuję z góry.

pozdrawiam, Alicja

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podane adres.

Pozdrawiam

Gość Sławek
Napisano
Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria i Aria II na adres: kicinski1989@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam!
Napisano
14 godzin temu, Gość Sławek napisał:

Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria i Aria II na adres: kicinski1989@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam!

Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam. 

Napisano
Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria II na adres: kordiankucharczyk@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję
Napisano
12 minut temu, Gość KK napisał:

Dzień dobry czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu domu Aria II na adres: kordiankucharczyk@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam.

Napisano
15 minut temu, Kordian napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie aktualnego kosztorysu na e-mail: kordiankucharczyk@gmail.com

Czy buduje ktoś ten dom w woj. świętokrzyskim lub śląskim ?

Proszę o odpowiedz.

Dzień dobry,

kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na podany adres.

Nie mamy informacji na temat budowy naszych domów, jedyny sposób kontaktu z inwestorami odbywa się na forum.

Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przeslanie rysunków szczegółowych na adres a.worowska@wp.pl 

Z góry dziękuję i pozdrawiam! 

Napisano
7 godzin temu, Gość Alex napisał:

Witam. Jestem zainteresowana projektem Aria II. Czy mogę prosić o przeslanie rysunków szczegółowych na adres a.worowska@wp.pl 

Z góry dziękuję i pozdrawiam! 

Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam.