Gość Katarzyna i Sebastian Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2017 Witam. Projekt Aria 2 kupiony, zmieniliśmy jedynie w chwili obecnej ścianę kolankową z 72 cm do 120 cm bo na górze by się nic nie dało zrobić oraz zlikwidowaliśmy jedno małe okno w salonie. Przy rozpoczęciu budowy powiadomimy. Pozdrawiamy. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2017 Witam, Czy jest możliwość obejrzenia u kogoś z Państwa tego domu w okolicach Trójmiasta najchętniej?? Cytuj
Gość Aneta Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Witam serdecznie, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: aneta.napurko@vp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam serdecznie, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: aneta.napurko@vp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, w tym rysunków szczegółowych, na adres e-mail: rudzinski_pawel@wp.pl Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, w tym rysunków szczegółowych, na adres e-mail: rudzinski_pawel@wp.pl Dziękuję! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany projektem ARIA II. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres: dom-top@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany projektem ARIA II. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres: dom-top@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kałużny Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2017 witam, jestem zainteresowany zakupem projektu, proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na kaluzny.emil@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2017 witam, jestem zainteresowany zakupem projektu, proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na kaluzny.emil@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem. Również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów nt. tego domu. Dziękuję. dannyotwock@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem. Również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów nt. tego domu. Dziękuję. dannyotwock@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy? Witam Kosztorys dla domu Aria II opracowany jest w oparciu o cennik z 2016r. Kosztorys jest kosztorysem szczegółowym szacunkowym, przygotowanym w oparciu o dokumentację projektową i zawiera ceny uśrednione ogólnopolskie publikowane przez Sekocenbud. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławomie Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2017 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu: 1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów 2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu: 1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów 2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do naniesienia na projekt, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
Gość Marek Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam Czy ktoś z Państwa wybudował ten dom lub jest w trakcie budowy. Chcielibyśmy z żoną zobaczyć jak wygląda na żywo. Najlepiej w woj. Małopolskim Jak coś to bardzo proszę o kontakt. domagalskim@gmail.com 506609158 Cytuj
Gość Marek Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Wiosną 2017 ruszamy z budową Aria II w woj. małopolskim Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę ? Witam. Czy jest możliwy kontakt z Państwem w sprawie tego projektu. Też jesteśmy z woj. Małopolskiego i bardzo by nam zależało na zobaczeniu tego domu. Proszę o kontakt. domagalskim@gmail.com Cytuj
Gość Magda Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź. Witam,Wysłałam do Pana maila. Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj
Gość kamila Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Prosze o podanie wysokosci do okapu ? Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Prosze o podanie wysokosci do okapu ? Dziękuje Witam Wysokość elewacji frontowej do okapu to 3,31m Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych (szczególnie zależy mi na wymiarach pomieszczeń i okien) dotyczących tego projektu. Proszę też podać jaka jest wysokość od której jest liczona powierzchnia pomieszczeń na poddaszu. Mój adres mailowy: mazurkiewicz-a@wp.pl Pozdrawiam Aneta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi