Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres annawitkow@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość CJ Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na: jolac@vp.pl Dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na: jolac@vp.pl Dziękuje. Pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość ARIA 1 Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2016 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Napisałam na priv Cytuj
Gość DK Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również napisałem na priv. Cytuj
Gość Natalia Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Witam, można prosić zdjęcia na adres nacia-s@o2.pl ? Cytuj
Gość Wojtek Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na wszary83@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na wszary83@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe (wym. pomieszczeń) na maila: ewewelinawieczorek@gmail.com Czy na poziomie adaptacji projektu istnieje możliwość poszerzenia tylnej ściany budynku, tak aby wydłużyć salon i tym samym wyrównać ścianę (unikamy wówczas "wnęki" w której na projekcie narysowane są krzesła a zyskujemy na powiększeniu pomieszczenia). Drugie pytanie-czy istnieje możliwość adaptacji strychu na sypialnię?Dziękuję z góry za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe (wym. pomieszczeń) na maila: ewewelinawieczorek@gmail.com Czy na poziomie adaptacji projektu istnieje możliwość poszerzenia tylnej ściany budynku, tak aby wydłużyć salon i tym samym wyrównać ścianę (unikamy wówczas "wnęki" w której na projekcie narysowane są krzesła a zyskujemy na powiększeniu pomieszczenia). Drugie pytanie-czy istnieje możliwość adaptacji strychu na sypialnię? Dziękuję z góry za odpowiedź. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu można zabudować podcień w budynku oraz zaadaptować strych na pomieszczenie użytkowe. Nasza Pracownia wystawi zgodę na takie zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na daniel_190@wp.pl i jak macie jakieś zdjęcia z realizacji Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na daniel_190@wp.pl i jak macie jakieś zdjęcia z realizacji Witam. Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sławek Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 witam, czy mogę prosić o rysunki szczególowe na berdzikjowita@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 witam, czy mogę prosić o rysunki szczególowe na berdzikjowita@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość L. Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 czy ktoś jest w trakcie budowy tego domu? bardzo proszę o odpowiedź Cytuj
Gość Paulina Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam.ponawiam pytanie od Pani/Pana L. ... bardzo proszę o kontakt od osoby ktora buduje ten dom (badz arie I) pozdrawiam Cytuj
Gość Jowita Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Napisałam na maila Cytuj
Gość Michał Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam Mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal_nowicki@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam Mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal_nowicki@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Igor Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Witam Odpowiedź podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Witam Odpowiedź podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 72cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam, Projekt ARIA II jest jednym z tych które rozważam. Potrzebuję więcej informacji, w związku z tym czy mogę prosić o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, a w tym min.: rysunków szczegółowych, na adres e-mail: dariusz.bylinski@gmail.com. Z góry dziękuję pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam, Projekt ARIA II jest jednym z tych które rozważam. Potrzebuję więcej informacji, w związku z tym czy mogę prosić o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, a w tym min.: rysunków szczegółowych, na adres e-mail: dariusz.bylinski@gmail.com. Z góry dziękuję pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi