Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres judytka-s@wp.pl Z góry dziękuję. PS: Czy ktoś już zaczął budowę tego projektu? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani wspomniane materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Igor Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam. Czy masz projekt tego domu dla Ukrainy (Projekt po ukraińsku). Mail: dytynko@bigmir.net Witam Odpowiedź wysyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres dytynko@bigmir.net Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres dytynko@bigmir.net Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz o wstępny kosztorys na email amotita@interia.pl Pozdrawiam Agnieszka P.s czy ktoś buduje lub wybudował ten domek?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz o wstępny kosztorys na email amotita@interia.pl Pozdrawiam Agnieszka P.s czy ktoś buduje lub wybudował ten domek?? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami poszczególnych pomieszczen na adres m.rzeszut@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami poszczególnych pomieszczen na adres m.rzeszut@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila :krulik221@wp.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila :krulik221@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila : anna86leszczynska@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila : anna86leszczynska@hotmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość LM Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. Cytuj
Gość Przemysław Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam serdecznie. Również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: bud-mann@wp.pl . Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Witam serdecznie. Również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: bud-mann@wp.pl . Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Amotita Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. LM a gdzie będziecie budować?? Wprowadzacie jakieś zmiany?? Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres Michalwisniowski@poczta.obey.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres Michalwisniowski@poczta.obey.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Wiosną 2017 ruszamy z budową Aria II w woj. małopolskim Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę ? Cytuj
Gość LM Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. LM a gdzie będziecie budować?? Wprowadzacie jakieś zmiany?? Woj. pomorskie, a z najistotniejszych zmian to poszerzenie budynku w części dotyczącej garażu oraz zmiana wentylacji z grawitacyjnej na mechaniczną. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2016 Dzień dobry. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na e-mail: diy-tools@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Kasia Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila kloskasia6@gmail.com. Czy ktoś może zaczął już budowę tego pięknego domu? Interesuje mnie wnętrze i sypialni na poddaszu. Chcielibyśmy zacząć budowę w przyszłym roku.. Dziekuje. Cytuj
Gość AW Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres annawitkow@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Dzień dobry. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na e-mail: diy-tools@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila kloskasia6@gmail.com. Czy ktoś może zaczął już budowę tego pięknego domu? Interesuje mnie wnętrze i sypialni na poddaszu. Chcielibyśmy zacząć budowę w przyszłym roku.. Dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi