Gość Dominika Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2021 Witam. Czy budował ktoś może taki dom na Śląsku? Cytuj
Gość Anna Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2021 Dobry wieczór, Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu w wersji lustrzanej? Interesują mnie dokładne wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2021 Mój adres mailowy: a.czyzkowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2021 W dniu 6.03.2021 o 23:18, Gość Anna napisał: Mój adres mailowy: a.czyzkowska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Milena Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2021 Dnia 10.10.2017 o 10:29, Gość Monika napisał: Witam. Dom już wybudowany ? Witam, Bardzo proszę o przesłanie zdjęć domu jeśli jest taka możliwość. Projekt nam również się spodobał i rozważamy jego zakup. Mail milenamaciak@wp.pl Pozdrawiam Milena Cytuj
Gość Bartek Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2021 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego ? na adres email rosiu30@wp.pl pozdrawiam. Cytuj
Redaktor Napisano 29 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2021 20 godzin temu, Gość Bartek napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego ? na adres email rosiu30@wp.pl pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lidia Napisano 10 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2022 Dzień dobry. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego oraz kosztorysu na adres email lidia_grzywacz@tlen.plP Pozdrawiam Lidia G. Cytuj
Redaktor Napisano 11 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2022 11 godzin temu, Gość Lidia napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego oraz kosztorysu na adres email lidia_grzywacz@tlen.plP Pozdrawiam Lidia G. Dzień dobry, pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 10 Grudzień 2022 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2022 Czy ktoś budował już taki dom ? czy jest mozliwosć uzyskania zdjęć gotowego budynku? Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów stanu surowego ? Czy w projektcie mozna wprowadzać zmiany we własnym zakresie ? chodzi o rozmieszczenie pokoi na górze oraz elewacje budynku K3trab@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 12 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2022 W dniu 10.12.2022 o 21:14, Gość Bartek napisał: Czy ktoś budował już taki dom ? czy jest mozliwosć uzyskania zdjęć gotowego budynku? Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów stanu surowego ? Czy w projektcie mozna wprowadzać zmiany we własnym zakresie ? chodzi o rozmieszczenie pokoi na górze oraz elewacje budynku K3trab@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi