Gość Marek Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2019 Witam, Bardzo proszę o przesłanie na maila kubryc-v@wp.pl orientacyjnego kosztorysu z podziałem na etapy budowy wraz z zestawieniem materiałowym oraz jeżeli to możliwe projekty instalacji kanalizacyjnej, elektrycznej? dziękuję i pozdrawiam Marek Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2019 10 godzin temu, Gość Marek napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie na maila kubryc-v@wp.pl orientacyjnego kosztorysu z podziałem na etapy budowy wraz z zestawieniem materiałowym oraz jeżeli to możliwe projekty instalacji kanalizacyjnej, elektrycznej? dziękuję i pozdrawiam Marek Dzień dobry, w załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Nie udostępniamy rysunków branżowych. Pozdrawiam. Cytuj
Gość emil Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2019 witam, czy mógłbym poprosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego na e-mail: emilfabianowicz4@wp.pl ? Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 W dniu 13.04.2019 o 20:24, Gość emil napisał: witam, czy mógłbym poprosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu zamkniętego surowego na e-mail: emilfabianowicz4@wp.pl ? Z góry dziękuje Dobry wieczór, zestawienie materiałów zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maverick Napisano 29 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2019 witam, moge prosić o podobne zestawienie kosztów i materiałów z podziałem na etapy? w_nowakowski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2019 W dniu 29.04.2019 o 09:55, Gość Maverick napisał: witam, moge prosić o podobne zestawienie kosztów i materiałów z podziałem na etapy? w_nowakowski@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Witam. Jesteśmy zainteresowani budową lidi. Czy ktoś już jest posiadaczem takiego domku? Czy można prosić o zdjęcia i krótki komentarz ? amazurkiewicz1@interia.pl Cytuj
Gość Marta Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2019 Dzien dpbry, Czy mogłabym prosić po materiały szczegółowe dla danego projektu? allegromartart@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2019 5 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzien dpbry, Czy mogłabym prosić po materiały szczegółowe dla danego projektu? allegromartart@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2019 Dnia 29.04.2019 o 09:55, Gość Maverick napisał: witam, moge prosić o podobne zestawienie kosztów i materiałów z podziałem na etapy? amazurkiewicz1@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2019 9 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, w załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2019 Dnia 10.10.2017 o 16:55, Gość Monika napisał: Poproszę o adres mailowy. Dom spełnia nasze wszystkie oczekiwania ? Czas na etap wykończeniowy. Pozdrawiam. Bardzo prosiłabym o zdjęcia na e-mail jesika.kubaczyk@interia.pl Cytuj
Gość Gość Jesika Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana budową tego domu. Może jest ktoś posiadaczem i zechciałby podesłać kilka zdjęć domu? Z góry dziękuję. jesika.kubaczyk@interia.pl Cytuj
Gość Gość Jesika Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2019 Dnia 19.11.2017 o 23:40, Gość Łukasz napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie zdjęć domu jeśli jest taka możliwość. jesika.kubaczyk@interia.pl Cytuj
Gość Kamil Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na kammos1@o2.pl. Dodatkowo proszę o przesłanie cennika dodatkowych usług do projektu np. Kosztorysów, schematów instalacja (rekuperacja itd) oraz innych udostępnianych przez Państwa usług związanych z tym projektem. Jestem zainteresowany budowa domu w oparciu o ten projekt. Pozdrawiam Kamil Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2019 16 godzin temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na kammos1@o2.pl. Dodatkowo proszę o przesłanie cennika dodatkowych usług do projektu np. Kosztorysów, schematów instalacja (rekuperacja itd) oraz innych udostępnianych przez Państwa usług związanych z tym projektem. Jestem zainteresowany budowa domu w oparciu o ten projekt. Pozdrawiam Kamil Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Za dodatkową opłatą dostępne są: - PROJEKT SZCZEGÓŁOWY WENTYLACJI MECHANICZNEJ - 615 zł + koszty wysyłki - TABLICA INFORMACYJNA - 45 zł + koszty wysyłki - KOSZTORYS STANU WYKOŃCZONEGO - 305 zł + koszty wysyłki - KOSZTORYS ŚLEPY STANU WYKOŃCZONEGO - 50 zł + koszty wysyłki - KOSZTORYS STANU SUROWEGO - 74 zł + koszty wysyłki - KOSZTORYS ŚLEPY STANU SUROWEGO - 25 zł + koszty wysyłki Szczegółowe informacje: https://www.dobredomy.pl/informacje/co-zawiera-projekt-domu/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Przeróbki Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2020 Witam ja również jestem bardzo zainteresowana projektem,mam dwa pytania,na dole chciałabym zrezygnować ze spiżarni na rzecz powiększenia łazienki, natomiast na górze zrezygnować z pralni na rzecz garderoby połączonej z pokojem 15,3,oraz wejście z owego pokoju do przedzielonej na pół łazienki? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Przeróbki napisał: Witam ja również jestem bardzo zainteresowana projektem,mam dwa pytania,na dole chciałabym zrezygnować ze spiżarni na rzecz powiększenia łazienki, natomiast na górze zrezygnować z pralni na rzecz garderoby połączonej z pokojem 15,3,oraz wejście z owego pokoju do przedzielonej na pół łazienki? Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość WMM Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2020 Dzień dobry. Będę zobowiązany za przesłanie planu szczegółowego na adres markiewicz.witold@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2020 3 godziny temu, Gość WMM napisał: Dzień dobry. Będę zobowiązany za przesłanie planu szczegółowego na adres markiewicz.witold@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2020 Dzień Dobry, będę wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych na adres lukaszszymanczuk@gmail.com, Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2020 Godzinę temu, Gość Łukasz napisał: Dzień Dobry, będę wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych na adres lukaszszymanczuk@gmail.com, Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Weronika Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2020 Dzień dobry, byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ronnie93210@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2020 1 godzinę temu, Gość Gość Weronika napisał: Dzień dobry, byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ronnie93210@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość aga Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2020 Dnia 10.10.2017 o 10:29, Gość Monika napisał: Witam. Dom już wybudowany ? Czy mogę prosić o zdj. na pimpuchowa@wp.pl? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi