Gość Krzysiek Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Moje zmiany w projekcie to wysunięcie balkonu o 1m i zastosowanie takiej ramki, co da mi dodatkowy 1 m miejsca postojowego gdyż u mnie linia zabudowy to 5m (w ten sposób uzyskam 6m). Zmieniłem okno w łazience z balkonowego na takie jak w drugiej, przebudowa sypialni i garderoby (w taki sposób aby przejście do łazienki było przez garderobę). Zastanawiam się też nad dodaniem tylnego balkonu w lewej sypialni. Zmieniłem filary z kwadratowych na prostokątne 36cm x 70cm. Obecnie zastanawiam się nad kolorem okien i co za tym idzie całej elewacji. Okno w salonie z 1,7 na 2m - ponieważ zastosowane będą w tym rogu 2 okna HST. Co do projektów elewacji to sam je wykonałem ponieważ mam ogromny dylemat w jakim kierunku iść. Osobiście początkowo podobała mi się elewacja antracyt/popiele natomiast żonie podobają się szare okna z przełamaniem koloru okleiny jasne drewno na elewacji. Witam, dziękuję za odpowiedzi Czy mogę prosić o wysłanie zdjęć elewacji w większej rozdzielczości na maila: krzysztof.jamroziak@gmail.com ? Też jestem na etapie zakupu i adaptacji projektu a Pana warianty elewacji są bardzo ciekawe, niestety nie posiadam takich zdolności aby tak ładnie wyrysować Z góry dziękuję i życzę powodzenia w budowie. Cytuj
Gość Milena Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2017 Witam. Dom już wybudowany :-)Witam, Bardzo proszę o przesłanie zdjęć domu jeśli jest taka możliwość. Projekt nam również się spodobał i rozważamy jego zakup. Mail milenamaciak@WP.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2017 Witam. Dom już wybudowany :-) Witam, Bardzo proszę o przesłanie zdjęć domu jeśli jest taka możliwość. lsiekierko@op.pl Cytuj
Gość Iwona Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2017 Witam. Dom już wybudowany :-) Mogę prosić o zdjęcia na emaila ? ? Kupiliśmy projekt zastanawiamy sie nad małymi zmianami. Bardzo proszę o kontakt. iwona75186@gmail.com Cytuj
Gość Jacek Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Dzień dobry, Czy ktoś już wybudował taki dom?Mógłbym poprosić o zdjęcia? Jakiś kontakt? gd2233j@wp.pl Pozdrawiam z Gdańska Cytuj
Gość Marzena Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem. Chciałabym jednak: 1)aby na parterze zamiast samego wc była mała łazienka z prysznicem. Proszę zaproponować gdzie mogłabym takie rozwiązanie umieścić? 2)na piętrze powiększyć pralnię (kosztem pokoju po prawej), zrobić zamiast tylniego daszku nad salonem taras i wyjście z pralni na tenże. Czy to jest możliwe podczas adaptacji? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem. Chciałabym jednak: 1)aby na parterze zamiast samego wc była mała łazienka z prysznicem. Proszę zaproponować gdzie mogłabym takie rozwiązanie umieścić? 2)na piętrze powiększyć pralnię (kosztem pokoju po prawej), zrobić zamiast tylniego daszku nad salonem taras i wyjście z pralni na tenże. Czy to jest możliwe podczas adaptacji? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Witam Łazienkę na parterze można powiększyć kosztem pokoju. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 Poproszę o adres mailowy. Dom spełnia nasze wszystkie oczekiwania :-) Czas na etap wykończeniowy. Pozdrawiam. Dzień dobry, jestem również zainteresowany tym projektem, czy byłaby Pani uprzejma podesłać zdjęcia które wysyłała Pani dla portalu dobredomy.pl ? Na adres piotr.ciezak@go2.pl Czy istnieje możliwość uzyskać informację gdzie Państwo postawili ten domek, tak aby można było spojrzeć z zewnątrz jak wygląda już po wykończeniu? Czy ekipa która budowała jest godna polecenia? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Gość Piotr Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 Witam, Czy ktoś z Państwa buduje dom LIDIA w województwie lubelskim i można obejrzeć wykonanie? Proszę o kontakt na mail: piotrprz04@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów na adres agata_komorowska@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów na adres agata_komorowska@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam serdecznie, Ja również poproszę o przesłanie dostępnych materiałów na xxcinek@wp.pl Z góry dziękuję. pozdrawiam, m Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Witam serdecznie, Ja również poproszę o przesłanie dostępnych materiałów na xxcinek@wp.pl Z góry dziękuję. pozdrawiam, m Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość sebastian Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Witam, my jesteśmy w trakcie budowy, póki co, na etapie izolacji fundamentów. Pozdrawiam. Witam Bardzo mnie intetersuje ten projekt czy można jakiś kontakt do państwa w kwestii budowy i ogólnych wrażeń tego domku.513282829 lub bastek230@interia.pl prosze pozostawić kontakt oddzwonię jestem zainteresowany radami od państwa. Cytuj
Gość sebastian Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Witam. Dom już wybudowany :-) Witam Można prosić o kontakt do pana /pani skoro domek juz wybudowany prosiłbym o kilka rad: bastek230@interia.pl Cytuj
Gość ola Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Witam. Dom już wybudowany :-) Witam Można prosić o kontakt do pana /pani skoro domek juz wybudowany prosiłbym o kilka rad: bastek230@interia.pl Witam:) I ja i ja:) ja tez poproszę o kontakt, rady i zdj aleksandra.ziora@wp.pl Cytuj
Gość Anna Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2018 Witam Czy buduje ktos z Panstwa ten dom ? Cytuj
Gość Daniel Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 Witam Czy buduje ktos z Panstwa ten dom ? Witam, Bardzo proszę o kontakt do Państwa , właśnie będziemy rozpoczynać budowę i każda rada jest jak najbardziej cenna . Mój mail : autoselect.leasing@gmail.com Cytuj
Gość Ola Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 W dniu 22.10.2017 o 13:39, Gość Marcin napisał: Dzień dobry. Realizuję budowę domu LIDIA, chętnie wymienię się spostrzeżeniami z innymi osobami które już zbudowały lub budują ten dom. Postaram się sukcesywnie wprowadzać na moim blogu zdjecia i informacje. Mój blog: http://itsmd.mojabudowa.pl Proszę o nowe informacje o budowie. Cytuj
Gość Irmina Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 Witam Bardzo spodobal nam się ten piękny dom i zastanawiamy się nad zakupem projektu "Lidia" czy moglibysmy dostac parę zdjec domów juz wybudowanych z tym projektem? Proszę na maila yasminka89@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 16 godzin temu, Gość Irmina napisał: Witam Bardzo spodobal nam się ten piękny dom i zastanawiamy się nad zakupem projektu "Lidia" czy moglibysmy dostac parę zdjec domów juz wybudowanych z tym projektem? Proszę na maila yasminka89@wp.pl Dzień dobry, Wszystkie zdjęcia z realizacji naszych projektów umieszczamy na naszej stronie internetowej w tym miejscu: https://www.dobredomy.pl/projekty/zdjecia-z-realizacji/sortuj-nazwa,rosnaco/ Niestety nikt jeszcze nie przekazał nam zdjęć z realizacji projektu Lidia. Proszę jednak próbować pytać innych inwestorów tutaj, na forum, a może znajdzie się ktoś kto podzieli się dokumentacją fotograficzną ze swojej budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gruby Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2018 Witam Bardzo spodobal nam się ten piękny dom i zastanawiamy się nad zakupem projektu "Lidia" czy moglibysmy dostac parę zdjec domów juz wybudowanych z tym projektem? Proszę na maila yasminka89@wp.pl Witam jestem w trakcie budowy mam nadzieje że to będzie fajny projekt w rzeczywistości Cytuj
Gość Irmina Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2018 W dniu 15.11.2018 o 20:51, Gość Gruby napisał: Witam Bardzo spodobal nam się ten piękny dom i zastanawiamy się nad zakupem projektu "Lidia" czy moglibysmy dostac parę zdjec domów juz wybudowanych z tym projektem? Proszę na maila yasminka89@wp.pl Witam jestem w trakcie budowy mam nadzieje że to będzie fajny projekt w rzeczywistości Na jakim etapie już Panstwo sa? Jak wysokie sa koszty postawienia stanu surowego zamknietego? Cytuj
Gość Karol Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 Witam, Bardzo proszę o przesłanie na maila dobry.dzien4321@gmail.com orientacyjnego kosztorysu z podziałem na etapy budowy wraz z zestawieniem materiałowym. Pozdrawiam i dziękuję, Karol Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Gość Karol napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie na maila dobry.dzien4321@gmail.com orientacyjnego kosztorysu z podziałem na etapy budowy wraz z zestawieniem materiałowym. Pozdrawiam i dziękuję, Karol Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi