Gość sylwia Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 2 godziny temu, Gość Kalina napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe rysunki na adres e-mail: kalina_dymacz@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam witam można prosić o kosztorys i rysunki ma emeil sylwia.gryczewska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 2 godziny temu, Gość sylwia napisał: witam można prosić o kosztorys i rysunki ma emeil sylwia.gryczewska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 2 godziny temu, Gość sylwia napisał: witam można prosić o kosztorys i rysunki ma emeil sylwia.gryczewska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Dzień dobry, Bardzo poproszę o dokumenty na adres hinz.bartosz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 9 godzin temu, Gość Bartosz napisał: Dzień dobry, Bardzo poproszę o dokumenty na adres hinz.bartosz@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Piróg Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Witam, W dniu wczorajszym napisałem do Państwa, że potrzebuję rzutów w formacie DWG. Głównie chodzi mi o rzuty poddasza i parteru do zdobienia instalacji grzewczej. Chodzi o budynek ELSA w odbiciu lustrzanym. Z góry dziękuję. Mój email: mpirog15@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 2 godziny temu, Gość Mariusz Piróg napisał: Witam, W dniu wczorajszym napisałem do Państwa, że potrzebuję rzutów w formacie DWG. Głównie chodzi mi o rzuty poddasza i parteru do zdobienia instalacji grzewczej. Chodzi o budynek ELSA w odbiciu lustrzanym. Z góry dziękuję. Mój email: mpirog15@gmail.com Dzień dobry, nie udostępniamy rysunków w formacie dwg. Możemy przesłać rzuty w formacie jpg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stanisław Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Dzień dobry. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych rzutu parteru+poddasza i przekroju budynku ELSA na adres stanislaw.rosiak@onet .eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 16 godzin temu, Gość stanisław napisał: Dzień dobry. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych rzutu parteru+poddasza i przekroju budynku ELSA na adres stanislaw.rosiak@onet .eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektami Elsa. Zaciekawiło mnie z czego wynika tak duża różnica w kwocie stanu wykończenia w Elsie i Elsie V. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy skośne okna stosowane w projekcie są to okna bardzo niestandardowe i trzeba się liczyć z dużymi kosztami? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 5 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektami Elsa. Zaciekawiło mnie z czego wynika tak duża różnica w kwocie stanu wykończenia w Elsie i Elsie V. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy skośne okna stosowane w projekcie są to okna bardzo niestandardowe i trzeba się liczyć z dużymi kosztami? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Tomasz Dzień dobry, znaczna różnica w budowie wynika z okresu sporządzenia kosztorysu. W przypadku projektu Elsa kosztorys został sporządzony w II kwartale 2016 roku, a projekt Elsa V w 2019 roku. W kwestii wyceny stolarki proszę o kontakt z producentami okien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 A czy można prosić o informację jakie są aktualne koszty dla tych dwóch projektów? Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 15 godzin temu, Gość Tomasz napisał: A czy można prosić o informację jakie są aktualne koszty dla tych dwóch projektów? Pozdrawiam Tomasz Dzień dobry, niestety nie jesteśmy w stanie aktualizować wszystkich kosztorysów na bieżąco. W pierwszej kolejności aktualizujemy kosztorysy zamówione przez naszych klientów. Możemy udostępnić Panu zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego dla obu projektów celem porównania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsa Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 Dzień dobry, proszę o podesłanie projektu domu, wyliczeń, zestawień materiałów, kosztorysu itp. na adres mailowy marekkesek90@gmail.com Z góry dziękuję pięknie! Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 1 godzinę temu, Gość Elsa napisał: Dzień dobry, proszę o podesłanie projektu domu, wyliczeń, zestawień materiałów, kosztorysu itp. na adres mailowy marekkesek90@gmail.com Z góry dziękuję pięknie! Pozdrawiam Marek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsa Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Witam, chciałbym prosić o przesłanie materiałów do stanu surowego zamknietego na adres jozog91@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 5 godzin temu, Gość Elsa napisał: Witam, chciałbym prosić o przesłanie materiałów do stanu surowego zamknietego na adres jozog91@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prosba o kosztorys Napisano 14 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2020 Dzień dobry, proszę o podesłanie projektu domu, wyliczeń, zestawień materiałów, kosztorysu itp. na adres mailowy 22mrbaca@gmail.com Z góry dziękuję pięknie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2020 5 godzin temu, Gość Prosba o kosztorys napisał: Dzień dobry, proszę o podesłanie projektu domu, wyliczeń, zestawień materiałów, kosztorysu itp. na adres mailowy 22mrbaca@gmail.com Z góry dziękuję pięknie! Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Elsa lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/583718862609779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELSA Napisano 15 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz dokumentację do projektu ELSA na podany adres e-mail: pawelp300@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2023 17 godzin temu, Gość ELSA napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz dokumentację do projektu ELSA na podany adres e-mail: pawelp300@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały przesłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi