Gość Marzena Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl czy i ja mogę prosić o przesłanie wyceny okien ? paulina.koz88@gmail.com z góry dziekuje Ja też poproszę o wycenę okien na adres marzenakepka@gmail.com Cytuj
Gość pati Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl czy i ja mogę prosić o przesłanie wyceny okien ? paulina.koz88@gmail.com z góry dziekuje Ja też poproszę o wycenę okien na adres marzenakepka@gmail.com ja też poproszę o wycenę okien do tego projektu na maila pkrzewina@wp.pl Cytuj
Gość Monika Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2017 Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila monika.tomasik92@wp.pl Cytuj
Gość Dawid Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2017 Ja także proszę o wycenę okien na dawid12_2005@onet.eu . Dziękuje bardzo Cytuj
Gość Łukasz Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Także poproszę o wyceny okien email: bolsik2@op.pl Cytuj
Gość Justyna Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Ja też bym poprosiła o o wycenę okien na justys.bogiel@poczta.onet.pl Z góry dziękuje Cytuj
Gość Justyna Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) na adres justys.bogiel@poczta.onet.pl Justyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) na adres justys.bogiel@poczta.onet.pl Justyna Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na tomli@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na tomli@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na netsky456@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Waclaw Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2017 I ja również poproszę o materiały szczegółowe oraz zestawienie materiałów dla tego projektu na adres: wacky@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 I ja również poproszę o materiały szczegółowe oraz zestawienie materiałów dla tego projektu na adres: wacky@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na netsky456@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam, czy w projekcie ELSA można zastosować ogrzewanie z kominka na opał typu drzewo oprócz np ogrzewania gazowego? Czy można w projekcie zastosować takie zmiany? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam, czy w projekcie ELSA można zastosować ogrzewanie z kominka na opał typu drzewo oprócz np ogrzewania gazowego? Czy można w projekcie zastosować takie zmiany? Witam, tak tego typu zmiany najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA. Mój adres mailowy to lukaszbernatowski@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA. Mój adres mailowy to lukaszbernatowski@gmail.com. Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam! Proszę o przesłanie szczegółowych i zwymiarowanych rzutów tego projektu. borobo@i.ua Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam! Proszę o przesłanie szczegółowych i zwymiarowanych rzutów tego projektu. borobo@i.ua Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paci Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gajewskamagda Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Chciałam prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA oraz szczegółowego kosztorysu na podany adres mailowy: magdalenagajewska2@wp.plz góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Witam Chciałam prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA oraz szczegółowego kosztorysu na podany adres mailowy: magdalenagajewska2@wp.pl z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość rafał Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam. mam pytanie czy w projekcie zostaly juz poprawione bledy projektowe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi