Gość Tomasz Okoń Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2016 czy adaptacja na piec węglowy będzie dodatkowo kłopotliwa? duże zmiany ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 czy adaptacja na piec węglowy będzie dodatkowo kłopotliwa? duże zmiany ? Dzień dobry, przepisy budowlane są coraz bardziej zaostrzane pod względem energooszczędności budynku. Piec na węgiel nie jest energooszczędny, instalacje oraz skład opału zajmuje sporo miejsca, dodatkowo surowiec ten jest bardzo brudzący. Dlatego odradzamy stosowanie takiej instalacji C.O. w nowobudowanych domach. Dużo mniej kłopotliwym paliwem stałym jest np. pelet. Kotłownia na paliwo stałe powinna mieć powierzchnię minimum 8-9m2. Należy również zapewnić dostęp do składu opału na cały sezon grzewczy. Pozdrawiam Cytuj
Gość ra22@wp.pl Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2016 Witam jestem zdecydowany na zakup tego projektu. Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokladnymi wymiarami budynku? Jeżeli tak to prosze o przesłanie na adres ra22@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2016 Witam jestem zdecydowany na zakup tego projektu. Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokladnymi wymiarami budynku? Jeżeli tak to prosze o przesłanie na adres ra22@wp.pl. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokladnymi wymiarami budynku? Jeżeli tak to prosze o przesłanie na adres vena869@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokladnymi wymiarami budynku? Jeżeli tak to prosze o przesłanie na adres vena869@wp.pl. Pozdrawiam Witam, rysunki z podstawowymi wymiarami zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bożena Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2016 Bardzo podoba mi sie ten projekt,jednak szkoda ze wciąz nie ma wizualizacji wnętrz.Kiedy mozna się ich spodziewać? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2016 Bardzo podoba mi sie ten projekt,jednak szkoda ze wciąz nie ma wizualizacji wnętrz.Kiedy mozna się ich spodziewać? Witam. Niestety nie mamy jeszcze konkretnej informacji co do terminu pojawienia się na stronie wizualizacji wnętrz. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokładnymi wymiarami budynku? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na twasiura@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokładnymi wymiarami budynku ELSA II? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na LIQ@poczta.fm Pozdrawiam Łukasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam Czy istnieje możliwość otrzymania dokumentacji przedprojektowej z dokładnymi wymiarami budynku ELSA II? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na LIQ@poczta.fm Pozdrawiam Łukasz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2016 To mój faworyt ale bardzo brakuje mi gabinetu na dole. Czy jest możliwość takiego przearanżowania aby na parterze zmieścił się mały pokoik? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 To mój faworyt ale bardzo brakuje mi gabinetu na dole. Czy jest możliwość takiego przearanżowania aby na parterze zmieścił się mały pokoik? Witam Aktualnie na stronie www pojawił się projekt Elsa III - jest to właśnie wersja z dodatkowym pokojem na parterze: https://www.dobredomy.pl/projekt/elsaIII/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2016 Witam. Proponuję wykonać kombinację projektów Elsa i Elsa 3 - układ pomieszczeń z Elsy zostawiłbym bez zmian natomiast tylną elewację zamieniłbym na tylną z Elsy III. Tak powstałą Elsę 4 chętnie kupię Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 Witam. Proponuję wykonać kombinację projektów Elsa i Elsa 3 - układ pomieszczeń z Elsy zostawiłbym bez zmian natomiast tylną elewację zamieniłbym na tylną z Elsy III. Tak powstałą Elsę 4 chętnie kupię Witam. Niestety nie przewidujemy takiej wersji projektu Elsa. Oczywiście na etapie adaptacji można wprowadzić takie zmiany. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mariusz Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2016 Witam, Czy będzie dostępny widok poddasza? Czy jest możliwość otrzymania dokumentacji z dokładnymi wymiarami pomieszczeń budynku Elsa. Jeżeli tak to proszę o przesłanie na adres mariusz.grendas@gmail.com Pozdrawiam Mariusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2016 Witam, Czy będzie dostępny widok poddasza? Czy jest możliwość otrzymania dokumentacji z dokładnymi wymiarami pomieszczeń budynku Elsa. Jeżeli tak to proszę o przesłanie na adres mariusz.grendas@gmail.com Pozdrawiam Mariusz Witam Aktualnie nie planujemy wizualizacji wnętrz na poddaszu dla domu Elsa. Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bożena Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam!Proszę o przesłanie dokumentacji przedprojektowej z dokładnymi wymiarami budynku do projektu Elsa.Adres:rudi.wilki@op.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam!Proszę o przesłanie dokumentacji przedprojektowej z dokładnymi wymiarami budynku do projektu Elsa.Adres:rudi.wilki@op.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Dzień dobry Jestem zainteresowany tym projektem.Poproszę o przesłanie zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia projektu ( rys. szczegółowe) na meila michalkramer7@o2.pl Cytuj
Gość Łukasz Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2016 Witam prosze o wysłanie rzutów i zestawienia materiałow lflorek8908gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2016 Dzień dobry Jestem zainteresowany tym projektem.Poproszę o przesłanie zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia projektu ( rys. szczegółowe) na meila michalkramer7@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2016 Witam prosze o wysłanie rzutów i zestawienia materiałow lflorek8908gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie dokumentacji z dokładnymi wymiarami budynku do tego projektu (Elsa) na nowak.mariusz90@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie dokumentacji z dokładnymi wymiarami budynku do tego projektu (Elsa) na nowak.mariusz90@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi