Gość AK Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2018 Witam, czy na strychu jest możliwe urządzenie pokoju? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2018 Witam, czy na strychu jest możliwe urządzenie pokoju? Witam Można tam zrobić pokoik, jednak będzie on bardzo mały - 6,5m2 powierzchni użytkowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2018 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Bella II (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres robert88pl@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Bella II (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres robert88pl@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Witam! czy jest możliwość otrzymania rzutu dachu w celu porównania kosztów. obliczenia powierzchni dachu i przepływu drewna moja poczta natalia88tr@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Witam! czy jest możliwość otrzymania rzutu dachu w celu porównania kosztów. obliczenia powierzchni dachu i przepływu drewna moja poczta natalia88tr@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystek Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam wszystkich, mam pytanko ukończył już ktoś ten projekt? można prosić o jakieś zdj na E maila? mogą być nawet same fundamenty. Przyjmę wszystkie Mój e mail: apokalypto15@gmail.com Cytuj
Gość Marcin Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres nicram@onet.com.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres nicram@onet.com.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Justyna Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres zola10@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomasz Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres tomaszzelazny1@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Witam , proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Bella II . Mój adres tomaszzelazny1@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomasz Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 Proszę o przesłanie kosztorysu projektu bella 2 na adres tomurek@op.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ignacy Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2018 Dzień dobry Proszę o przysłanie mi materiałów szczegółowych do projektu Bella II. ignacy.potocki@wp.pl Dziękuję. Przesyłam pozdrowienia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2018 Dzień dobry Proszę o przysłanie mi materiałów szczegółowych do projektu Bella II. ignacy.potocki@wp.pl Dziękuję. Przesyłam pozdrowienia. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość M. Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2018 Dzień dobry, czy w garażu jest możliwość zrobienia KANAŁU?? Czy Państwa pracownia musi na to wydać zgodę? czy to uzgadniamy już z architektem adaptującym projekt? Z góry dziękuję za informacje. M. Cytuj
Gość Malwina Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Bella II na adres malveczka@o2.pl Mam też pytanie: jaki jest okres oczekiwania po zamówieniu na całą dokumentację projektową? I co wchodzi w jej zakres? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Bella II na adres malveczka@o2.pl Mam też pytanie: jaki jest okres oczekiwania po zamówieniu na całą dokumentację projektową? I co wchodzi w jej zakres? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry, czy w garażu jest możliwość zrobienia KANAŁU?? Czy Państwa pracownia musi na to wydać zgodę? czy to uzgadniamy już z architektem adaptującym projekt? Z góry dziękuję za informacje. M. Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi