Gość Piotr Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 Prosze o przeslanie szczeglowych materiaow projektu na adres piotr25021988@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 9 godzin temu, Gość Piotr napisał: Prosze o przeslanie szczeglowych materiaow projektu na adres piotr25021988@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 Dzien dobry,jestem zainteresowana kupnem tego projektu,mam pytanie,czy jest jakies zdiecie łazienki na dole?chcialabym również wiedzieć,czy da się zrobić osobno garderobę,oraz pomieszczenie nad garażami byłoby u mnie pralnia,jakie orientacyjnie miałoby wymiary,prosze o odpowiedz na adres agnieszkad@plazmet.nazwa.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2020 W dniu 9.01.2020 o 09:15, Gość Aga napisał: Dzien dobry,jestem zainteresowana kupnem tego projektu,mam pytanie,czy jest jakies zdiecie łazienki na dole?chcialabym również wiedzieć,czy da się zrobić osobno garderobę,oraz pomieszczenie nad garażami byłoby u mnie pralnia,jakie orientacyjnie miałoby wymiary,prosze o odpowiedz na adres agnieszkad@plazmet.nazwa.pl Dzień dobry, rysunki z wymiarami zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bella 3 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowychinformacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.)sylwiasos@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 3 minuty temu, Gość Bella 3 napisał: czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowychinformacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.)sylwiasos@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cleo30 Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2020 Witam, czy można dostać rysunki szczegółowe projektu Bella III do wyceny? marta.swies30@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2020 3 godziny temu, Gość Cleo30 napisał: Witam, czy można dostać rysunki szczegółowe projektu Bella III do wyceny? marta.swies30@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie mi dokładnych informacji na temat projektu Bella, Bella II i Bella III. Planujemy z mężem zakup jednego z projektów A nie potrafimy wybrać. Zależy nam na wymiarach poszczególnych pomieszczeń zarówno na dole jak i na poddaszu oraz koszcie w stanie surowym zamknietym poszczególnych projektów. Informację proszę przesłać na mmartyna630@gmail.com . Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2020 4 godziny temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie mi dokładnych informacji na temat projektu Bella, Bella II i Bella III. Planujemy z mężem zakup jednego z projektów A nie potrafimy wybrać. Zależy nam na wymiarach poszczególnych pomieszczeń zarówno na dole jak i na poddaszu oraz koszcie w stanie surowym zamknietym poszczególnych projektów. Informację proszę przesłać na mmartyna630@gmail.com . Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ali Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Dnia 9.10.2016 o 13:55, Gość Piotr napisał: Witam wszystkich Budowa rozpoczęta Bella III Witam, jak się sprawdza dom? Jak przebiegała budowa? Jakieś rady? Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Bella lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/483870842698969 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi