Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III na maila? Krzemien20@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Magdalena Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam, czy mógłbaym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III oraz pozostalych materialow na adres magdaharri1@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam, czy mógłbaym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III oraz pozostalych materialow na adres magdaharri1@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Karolina Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2018 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych informacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.) na maila? Podaję maila: k.kulinska@yahoo.com. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2018 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych informacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.) na maila? Podaję maila: k.kulinska@yahoo.com. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nikaaa Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu Bella III wraz ze szczegółowymi wymiarami pomieszczeń . kingaszewczyk01@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu Bella III wraz ze szczegółowymi wymiarami pomieszczeń . kingaszewczyk01@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2018 witam,podpinam sie do prosby i prosze o przesłanie kosztorysu Bella III wraz ze szczegółowymi wymiarami pomieszczeń na adres mateuszpiasecki1902@gmail.com czy jest ktos kto chcialby pochwalic sie domkiem na dolnymslasku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 witam,podpinam sie do prosby i prosze o przesłanie kosztorysu Bella III wraz ze szczegółowymi wymiarami pomieszczeń na adres mateuszpiasecki1902@gmail.com czy jest ktos kto chcialby pochwalic sie domkiem na dolnymslasku? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość emilia Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2018 witam,podpinam sie do prosby i prosze o przesłanie kosztorysu Bella III wraz ze szczegółowymi wymiarami pomieszczeń na adres mateuszpiasecki1902@gmail.com czy jest ktos kto chcialby pochwalic sie domkiem na dolnymslasku? Zapraszamy do małopolski Cytuj
Gość Krzychu Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem panstwa domku czy mógłbaym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III oraz pozostalych materialow na adres krzychu1233@vp.pl czy istnieje mozliwosc zmiany konstrukcji dachu w postaci likwidacji wykuszu z tyłu domu Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 W dniu 21.07.2018 o 22:33, Gość Krzychu napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem panstwa domku czy mógłbaym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III oraz pozostalych materialow na adres krzychu1233@vp.pl czy istnieje mozliwosc zmiany konstrukcji dachu w postaci likwidacji wykuszu z tyłu domu Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu korekty proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość machonis Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2018 Witam, czy mogę otrzymać kosztorys domu oraz pozostałe materiały na maila machonis.design@gmail.com? Czy istnieje możliwość adaptacji drugiego pokoju na parterze? Posiadacie może Państwo zdjęcia z realizacji budowy u któregoś z klientów? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Gość machonis napisał: Witam, czy mogę otrzymać kosztorys domu oraz pozostałe materiały na maila machonis.design@gmail.com? Czy istnieje możliwość adaptacji drugiego pokoju na parterze? Posiadacie może Państwo zdjęcia z realizacji budowy u któregoś z klientów? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wszystkie zdjęcia z realizacji jakie otrzymujemy od klientów umieszczamy na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość MACIEK Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 Witam Mam pytanie w sprawie wentylacji, chodzi mi o główny komin w planie jest otwór dymny z jedną wentylacją i doklejony do niego pustak z 3 otworami. Jak zrobić otwory żeby wentylacja dobrze działała chodzi mi o samą górę komina???? i żeby wszystkie otwory były wykorzystane. Bo z tego co się orientuję to powietrze musi przechodzić z jednej i z drugiej strony otworu ??? a przeszkadza otwór dymny, prosiłbym o wytłumaczenie dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 12 godzin temu, Gość MACIEK napisał: Witam Mam pytanie w sprawie wentylacji, chodzi mi o główny komin w planie jest otwór dymny z jedną wentylacją i doklejony do niego pustak z 3 otworami. Jak zrobić otwory żeby wentylacja dobrze działała chodzi mi o samą górę komina???? i żeby wszystkie otwory były wykorzystane. Bo z tego co się orientuję to powietrze musi przechodzić z jednej i z drugiej strony otworu ??? a przeszkadza otwór dymny, prosiłbym o wytłumaczenie dziękuje. Dzień dobry! W takim wypadku stosuje się kominowe nasady wentylacyjne , które zapewniają odpowiedni przepływ powietrza. Dostępne są na stronie: https://www.schiedel.com/pl/produkty/systemy-wentylacyjne/bryza/ Pozdrawiam! Cytuj
Emiliakraków Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2018 Bella III Kraków Cytuj
Gość Asia Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2018 witam czy moge otrzymac kosztorys domu? czy istnieje mozliwosc zrobienia podpiwniczenia dla tego projektu? joanna.musialik3@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2018 Godzinę temu, Gość Asia napisał: witam czy moge otrzymac kosztorys domu? czy istnieje mozliwosc zrobienia podpiwniczenia dla tego projektu? joanna.musialik3@wp.pl Dzień dobry, W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Można podpiwniczyć każdy dom, jeśli pozwalają na to warunki gruntowo-wodne na działce oraz zapisy Planu Miejscowego (ewentualnie decyzji o warunkach zabudowy). Pozdrawiam! Cytuj
Gość Barbara Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2019 Wiatam czy moge prosic o dokladne wymiary i rysunki projektu Dziekuje barbaralukasinska@hotmail.fr Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Gość Barbara napisał: Wiatam czy moge prosic o dokladne wymiary i rysunki projektu Dziekuje barbaralukasinska@hotmail.fr Dzień dobry, zwymiarowane rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość pytanie Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2019 Witam, proszę o wysłanie kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń na maila. Jeśli jest to możliwe to również chciałbym wiedzieć jak wyglądają pokoje na gorze ? Dokładnie chodzi mi o skosy. Jakie zmiany można wprowadzać w projekcie ? Ile cm ponad strop na poddaszu można się " podnieść" ? Proszę o odpowiedź na maila: karolinazoszak@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2019 8 godzin temu, Gość pytanie napisał: Witam, proszę o wysłanie kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń na maila. Jeśli jest to możliwe to również chciałbym wiedzieć jak wyglądają pokoje na gorze ? Dokładnie chodzi mi o skosy. Jakie zmiany można wprowadzać w projekcie ? Ile cm ponad strop na poddaszu można się " podnieść" ? Proszę o odpowiedź na maila: karolinazoszak@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Można wprowadzać wszelkie zmiany do projektów katalogowych. Istotne jest, aby były zgodne z warunkami zabudowy na Pani działce oraz oczywiście z prawem budowlanym. Istnieją dwa warianty wprowadzenia zmian: 1) w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. 2) po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Barbara Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2019 Witam czy ostnieje mozliwosc zrezygnowania ze spizarni i zrobienia duzej kuchni Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2019 12 godzin temu, Gość Barbara napisał: Witam czy ostnieje mozliwosc zrezygnowania ze spizarni i zrobienia duzej kuchni Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi