Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam .Czy ze strychu można zrobić dwa pokoje dla dzieci ? i jaki dodatkowy koszt będzie ? Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków? daria0210@op.pl Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków? daria0210@op.pl Dziekuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ola Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń: aleksandra_c@op.pl. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń: aleksandra_c@op.pl. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość kamil Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Cytuj
Gość kamil Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. /Macie Państwo wizualizacje poddasza lub zdjęcia gotowej inwestycji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres szysia90@tlen.pl, dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres szysia90@tlen.pl, dziękuję! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iwona Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2017 Dzień dobry, czy zgoda na zmianę w dokumentacji obejmuje możliwość adaptacji garażu na pomieszczenia mieszkalne? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Dzień dobry, czy zgoda na zmianę w dokumentacji obejmuje możliwość adaptacji garażu na pomieszczenia mieszkalne? witam Jest to zmiana dopuszczalna w projekcie. Pozdrawiam Cytuj
Gość magii Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam ja również poproszę:magii5@o2.plz góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 ja również poproszę: magii5@o2.pl z góry dziękuję Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość bella Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2017 witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów muti03@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2017 witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów muti03@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartłomiej Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów na biuro@ebetka.pl dziękuję i pozdrawiam Bartek Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów na biuro@ebetka.pl dziękuję i pozdrawiam Bartek Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witem czy mogę prosić państwa o wysłanie rysunkow projektu Bella II oraz dokładne wymiary pomieszczeń i wymiarów domu na fundamentach na adres kina_98@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witem czy mogę prosić państwa o wysłanie rysunkow projektu Bella II oraz dokładne wymiary pomieszczeń i wymiarów domu na fundamentach na adres kina_98@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Napisano 17 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na angelikab20@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na angelikab20@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III na maila? Krzemien20@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi