Gość sylwia Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2017 Witam, podoba mi sie ten pojekt! jestem zainteresowana kupnem. Czy mogłabym prosić szczegółowe rysunki z dokładnymi wymiarami pokoi? adres sylwia66644@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2017 Witam, podoba mi sie ten pojekt! jestem zainteresowana kupnem. Czy mogłabym prosić szczegółowe rysunki z dokładnymi wymiarami pokoi? adres sylwia66644@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, oczywiście prześlemy rysunki szczegółowe na wskazany adres. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Paulina Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu.Czy mogłabym prosić o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres paulinaoleksy@poczta.onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu.Czy mogłabym prosić o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres paulinaoleksy@poczta.onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarosław Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bella III . Czy jest możliwość przesłania rzutów i przekrojów budynku oraz obrysu tego budynku? Bardzo bym prosił o przesłanie informacji na adres jarekbel@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bella III . Czy jest możliwość przesłania rzutów i przekrojów budynku oraz obrysu tego budynku? Bardzo bym prosił o przesłanie informacji na adres jarekbel@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam interesujenie ten projekt związku z tym mam pytanie czy jest możliwość budowy tego dumu na płycie fundamentowej z kształtek styropiananowych i ścianach z itonga ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam interesujenie ten projekt związku z tym mam pytanie czy jest możliwość budowy tego dumu na płycie fundamentowej z kształtek styropiananowych i ścianach z itonga ?? Witam Zmiany materiałów czy przeprojektowanie fundamentów (często zresztą konieczne w związku z dostosowaniem do lokalnych warunków gruntowych) w projektach gotowych to oczywiście zmiany dopuszczalne i należy je wprowadzać na etapie adaptacji projektu po konsultacji z architektem adaptującym oraz uprawnionym konstruktorem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam czy jest możliwość przesłania dodatkowych informacji na temat projektu Bella 3 na adres pieczarka 1213@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam czy jest możliwość przesłania dodatkowych informacji na temat projektu Bella 3 na adres pieczarka 1213@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość nowy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam , jest możliwość zastosowania stropodachu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam , jest możliwość zastosowania stropodachu? Dzień dobry, Czy chciałby Pan/ Pani, aby budynek Bella III miał pełne dwa piętra użytkowe? Zmiana ta wpłynie z znaczny sposób na bryłę budynku. Będzie wyglądał zupełnie inaczej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 czy wie ktoś ile kosztuje stan surowy tego domu Witam w tym momencie mamy stan surowy otwarty Belli i jest to koszt ok 190 000 zł Cytuj
Gość Emilia Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Witam, czy istnieje możliwość uzyskania informacji gdzie taki projekt jest wybudowany bądź obecnie w budowie? Poproszę też o dodatkowe informacje wraz z orientacyjnym kosztorysem na adres agnieszka.2101@wp.pl Z góry dziękuję, pozdrawiam Witam my budujemy w Krakowie w tym momencie stan surowy otwarty czekamy na okna:) Cytuj
Gość Emilia Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Interesuje mnie cena.dachu rozne warianty Witam nas dach pokryty dachówką Creaton Titania wyszedł prawie 80 000 zł Cytuj
Gość Radek Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 czy wie ktoś ile kosztuje stan surowy tego domu Witam w tym momencie mamy stan surowy otwarty Belli i jest to koszt ok 190 000 zł Dzień dobry - Emilio ja kupiłem ten projekt i będę go budował koło Tarnowa - czy mógłbym do Pani podjechać i zobaczyć Bellę na żywo ? Cytuj
Gość Anelka Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, Bardzo ładny domek, mamy w planach jego budowę. Chciałam się dowiedzieć jaką powierzchnię mają podłogi na poddaszu. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, Bardzo ładny domek, mamy w planach jego budowę. Chciałam się dowiedzieć jaką powierzchnię mają podłogi na poddaszu. Dziękuję. Dzień dobry, na naszej stronie internetowej podajemy powierzchnie użytkowe poszczególnych pomieszczeń. Powierzchnia wewnętrzna całego poddasza wynosi: 132,28 m2 . Pozdrawiam! Cytuj
Gość Nieska Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? agnieszka.wyrostek@op.pl Dziekuję Cytuj
Gość Paulina Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, jak jest z możliwością aranżacji strychu na pralnio - prasowalnie i garderobę? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? agnieszka.wyrostek@op.pl Dziekuję Dzień dobry, tak oczywiście, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, jak jest z możliwością aranżacji strychu na pralnio - prasowalnie i garderobę? Dzień dobry, strych nad garażem można zaadaptować na dowolne pomieszczenie. Jeśli miałyby tam być pomieszczenia gospodarcze, to należy przewidzieć dobre wentylowanie tej przestrzeni. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Radek Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Dzień dobry, Czy ktoś z Was postawił może Bellę III do SSZ w Małopolsce lub okolicach i jest tak uprzejmy że pozwoli zobaczyć ? Dziękuję za odp. Cytuj
Gość Emilia Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry - Emilio ja kupiłem ten projekt i będę go budował koło Tarnowa - czy mógłbym do Pani podjechać i zobaczyć Bellę na żywo ? Oczywiście zapraszamy do Krakowa Proszę o kontakt meilowy emi.sobek@vp.pl lub 511967594 Cytuj
Gość PAWEŁ Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2017 Witam .Czy ze strychu można zrobić dwa pokoje dla dzieci ? i jaki dodatkowy koszt będzie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi