Gość ewa Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Dołączam sie do prosby. ewus100@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Dołączam sie do prosby. ewus100@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam zainteresowal mnie ten projekt ale widzialbym w nim troche zmian mianowicie garaz o 1m wezszy plus pomieszczenie gosp na kotlownie z wyjsciem na ogrod czy jest mozliwe dokonanie powyzszych zmian Cytuj
Gość Rob Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Interesuje mnie cena.dachu rozne warianty Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam zainteresowal mnie ten projekt ale widzialbym w nim troche zmian mianowicie garaz o 1m wezszy plus pomieszczenie gosp na kotlownie z wyjsciem na ogrod czy jest mozliwe dokonanie powyzszych zmian Witam Zaproponowane przez Pana zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Witam.. wraz z zoną jestesmy zainteresowani kupnem tego projektu. czy byli by panstwo uprzejmi przeslac mi troche wiecej szczegółu np jakies rysunki rozmieszczenia pomieszczen ,i wymiar zewnetrzne itp. z góry dziekuje moj adres to t.prostak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2016 Witam.. wraz z zoną jestesmy zainteresowani kupnem tego projektu. czy byli by panstwo uprzejmi przeslac mi troche wiecej szczegółu np jakies rysunki rozmieszczenia pomieszczen ,i wymiar zewnetrzne itp. z góry dziekuje moj adres to t.prostak@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam! Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. Chcielibyśmy wprowadzić kilka zmianm.in. pomieszczenie gospodarcze (kotłownie) przenieść z tyłu domu w miejscu tylnego wejścia do garażu przy ewentualnej możliwości skróceniu garażu. Chcielibyśmy również zaadoptować strych z możliwością przedłużenia łazienki (jako pralni) i 4 pokoju na poddaszu. Jednocześnie bardzo proszę o przesłania dodatkowych inf, rysunków, wymiarów dotyczących tego projektu. Mój mail e.ryba@interia.eu? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam! Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. Chcielibyśmy wprowadzić kilka zmianm.in. pomieszczenie gospodarcze (kotłownie) przenieść z tyłu domu w miejscu tylnego wejścia do garażu przy ewentualnej możliwości skróceniu garażu. Chcielibyśmy również zaadoptować strych z możliwością przedłużenia łazienki (jako pralni) i 4 pokoju na poddaszu. Jednocześnie bardzo proszę o przesłania dodatkowych inf, rysunków, wymiarów dotyczących tego projektu. Mój mail e.ryba@interia.eu? Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gregor Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: gbalcer77@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: gbalcer77@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirosław Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Witam, Podpiwniczyć można każdy dom (lub jego część) o ile pozwalają na to warunki gruntowo-wodne i Plan Miejscowy. Schody do piwnicy można zlokalizować w miejscu pomieszczenia gospodarczego. Podpiwniczenie może doprojektować architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: kloskasia6@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: kloskasia6@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Witam, Podpiwniczyć można każdy dom (lub jego część) o ile pozwalają na to warunki gruntowo-wodne i Plan Miejscowy. Schody do piwnicy można zlokalizować w miejscu pomieszczenia gospodarczego. Podpiwniczenie może doprojektować architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Witam w takim razie prosił bym o przybliżoną wycene tego projektu ale z częściowym podpiwniczeniem piwnice chciałbym mieć pod połowa garażu i pod węzłem sanitarnym łazienkami tam bym umieścił kotłownie bo w tym miejscu znajduje się komin schody do piwnicy mogą być w garażu i proszę mi napisac w jaki sposób to zrealizować czy wpłacić jakąś zaliczke muj adres miras821@op.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam w takim razie prosił bym o przybliżoną wycene tego projektu ale z częściowym podpiwniczeniem piwnice chciałbym mieć pod połowa garażu i pod węzłem sanitarnym łazienkami tam bym umieścił kotłownie bo w tym miejscu znajduje się komin schody do piwnicy mogą być w garażu i proszę mi napisac w jaki sposób to zrealizować czy wpłacić jakąś zaliczke muj adres miras821@op.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Witam Temat przekierowuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość L Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany budową domu wg tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania rysunków z większą ilością szczegółów (wymiary wewnętrzne pomieszczeń, wymiary zewnętrzne) na adres lserewis@wp.pl? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany budową domu wg tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania rysunków z większą ilością szczegółów (wymiary wewnętrzne pomieszczeń, wymiary zewnętrzne) na adres lserewis@wp.pl? Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to paulina1478@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to paulina1478@wp.pl Dzień dobry, oczywiście otrzyma Pani dodatkowe materiały dotyczące projektu. Zostaną one przesłane na wskazany adres. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość rob Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnętrzne sznops@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnętrzne sznops@op.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iza Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem również zainteresowana kupnem tego projektu. Podobnie jak poprzednicy, chciałabym otrzymać bardziej szczegółowe informacje m.in. wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz ciągów komunikacyjnych. Jeśli jest to możliwe proszę o przeslanie na wskazany adres. tulismanoree@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem również zainteresowana kupnem tego projektu. Podobnie jak poprzednicy, chciałabym otrzymać bardziej szczegółowe informacje m.in. wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz ciągów komunikacyjnych. Jeśli jest to możliwe proszę o przeslanie na wskazany adres. tulismanoree@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi