Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Lawior napisał: Witam proszę o przesłanie szczegółowych informacji o projekcie minn. rzutów poddasza parteru przekrojów, choćby wizualizacji więźby itd oraz możliwie rzetelny kosztorys. Mój adres e-mail lawior@o2.pl ,z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2020 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres czarsw@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2020 14 godzin temu, Gość Sławek napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres czarsw@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość UrbKIM Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2020 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres urbanskak59@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2020 4 godziny temu, Gość UrbKIM napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres urbanskak59@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2023 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu i wymiary na adres monika_nowak@opoczta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2023 13 godzin temu, Gość Monika napisał: Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu i wymiary na adres monika_nowak@opoczta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi