Szymcio Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Witam, zdjęcia mało ciekawe, ale od czegoś trzeba zacząć, murowanie ścian planujemy zacząć w kwietniu, więc ciekawsze fotki będą bliżej lata. Budujemy pod Kielcami, msc Morawica. Mamy też hurtownię bud., z rodzinną atmosferą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Super! Czekamy na więcej Przymierzamy się do kupna lustrzanego odbicia projektu, planujeny wprowadzić kilka kosmetycznych zmian oraz zastanawiamy się nad powiększeniem garażu... U Państwa są wplanach jakieś zmiany?? Pozdrawiam, Karolina plizga.garncarstwo@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jak tam prace się posuwają. Może dodacie Państwo kolejne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 20 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Jak tam prace się posuwają. Może dodacie Państwo kolejne zdjęcia? Na razie dom nic nie urósł , co prawda mamy już wszystkie media, ale nadal tkwimy w ziemi, po świętach pełna mobilizacja więc będą też zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 20 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Super! Czekamy na więcej Przymierzamy się do kupna lustrzanego odbicia projektu, planujeny wprowadzić kilka kosmetycznych zmian oraz zastanawiamy się nad powiększeniem garażu... U Państwa są wplanach jakieś zmiany?? Pozdrawiam, Karolina plizga.garncarstwo@gmail.com Coś mi tam nie poszło, piszę od nowa. My tak jak Państwo też dużych zmian nie planujemy, z tych większych to wykorzystanie miejsca nad garażem, czyli będzie taras, a w związku z tym musimy powiększyć okna. Na poddaszu pokój z garderobą dzielimy na równe części i ta która będzie nad jadalnią nie będzie miała sciany od strony salonu, wyjdzie coś w rodzaju antresoli(mam nadzieję), a reszta to takie tam, ścianka tu,a tam nie. Wesołych Świąt i trafnego wyboru projektu(czyli alex) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Kilka nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana i Damian Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 22 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Staram się, a i tak nie mogę Was dogonić, chyba pod Krakowem jest łagodniejszy klimat , a przy okazji, z jakiego drewna macie więźbę, czy była leżakowana i jak impregnujecie?. Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana i Damian Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Staram się, a i tak nie mogę Was dogonić, chyba pod Krakowem jest łagodniejszy klimat , a przy okazji, z jakiego drewna macie więźbę, czy była leżakowana i jak impregnujecie?. Dzięki i Pozdrawiam Więźbę zamawialiśmy już zaimpregnowaną , można powiedzieć, że leżakuje założona u nas - od trzech tygodni co do pogody, to faktycznie mamy farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Kilka nowych zdjęć DSC_0097.JPGDSC_0099.JPGDSC_0100.JPGDSC_0113.JPGDSC_0114.JPGDSC_0116.JPGDSC_0117.JPGDSC_0120.JPGDSC_0121.JPGDSC_0123.JPGDSC_0122.JPG Witam. Można wiedzieć, gdzie dokładnie budujecie ten domek?? my z mężem zastanawiamy się dopiero nad kupnem tego projektu i dla pewnosci chcialabym zobaczyć go na żywo??? czy była by taka możliwość?? agasopel@gmail.com, z góry dziękuję;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Witam serdecznie z tej strony Larysa i Rafał. My też budujemy dom Alex w woj. mazowieckim. Jesteśmy teraz na etapie oczekiwania na pozwolenie na budowę. Chciałbym zapytać o kilka kwesti i bardzo bym prosił o kontakt z Tobą Szymcio. Jeśli jest możliwy kontakt telefoniczny to bardzo proszę o sms-a na numer 660697665 a ja odzwonię. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowie domku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Larysa i Rafał Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Witam. Można wiedzieć, gdzie dokładnie budujecie ten domek?? my z mężem zastanawiamy się dopiero nad kupnem tego projektu i dla pewnosci chcialabym zobaczyć go na żywo??? czy była by taka możliwość?? agasopel@gmail.com, z góry dziękuję;-) Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Super ! Domek rosnie w zadziwiającym tempie Czekamy na kolejne zdjęcia i trzymamy kciuki ,żeby pogoda nadal dopisywała. Fajnie, że możemy zerknąć na inną wersje Alexa niż nasza Pozdrawiamy Adriana i Damian. Staram się, a i tak nie mogę Was dogonić, chyba pod Krakowem jest łagodniejszy klimat , a przy okazji, z jakiego drewna macie więźbę, czy była leżakowana i jak impregnujecie?. Dzięki i Pozdrawiam Kilka nowych zdjęć DSC_0097.JPGDSC_0099.JPGDSC_0100.JPGDSC_0113.JPGDSC_0114.JPGDSC_0116.JPGDSC_0117.JPGDSC_0120.JPGDSC_0121.JPGDSC_0123.JPGDSC_0122.JPG Witaj Szymcio, z tej strony Larysa i Rafał, jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami projektu Alex, lada dzień otrzymamy pozwolenie na budowę i ruszamy z pracami, mamy kilka pytań do Ciebie, jeśli to nie kłopot poprosimy o kontakt, wyślij sms na numer +660697665, oddzwonimy. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Powodzenia. Larysa i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana i Damian Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Witajcie, jak idą prace ? boje się odpowiedzi czy przypadkiem nie jesteśmy w tyle... Może jakieś zdjęcia ...? My teżpostaramy sie na dniach dodać coś nowego. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Chcialbym postawic ten dom. Jednakze zanim kupie projekt chcialbym zobaczyc czy jest funkcjonalny jak wynika z projektu, czy sa rzeczy ktore nalezaloby zmienic na etapie projektu. Mam dzialke o wymiarach 20x 38 obawiam sie zeby dZialka nie byla zbyr mala i zeby nie wyszlo to komicznie..czy ktos w okolicy Warszawy lub do 200 km buduje taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Witam. Buduję Alexa jestem na etapie montażu stolarki i przy zamawianiu stolarki popełniłem babola i zamówiłem okno w sypialni na górze O6 dla projektu podstawowego zamiast lustra. Szukam kogoś kto chciałby ode mnie odkupić (cena do negocjacji). Produkcja firmy Drutex trzyszybowe, kolor winchester. Tel. 509-489-316. Pozdrawiam. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Witam. Buduję Alexa jestem na etapie montażu stolarki i przy zamawianiu stolarki popełniłem babola i zamówiłem okno w sypialni na górze O6 dla projektu podstawowego zamiast lustra. Szukam kogoś kto chciałby ode mnie odkupić (cena do negocjacji). Produkcja firmy Drutex trzyszybowe, kolor winchester. Tel. 509-489-316. Pozdrawiam. Tomek. czesc Tomek, podeslij zdjęcia Alexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 czesc Tomek, podeslij zdjęcia Alexa. Cześć. Zdjęcia tego okna czy domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Cześć. Zdjęcia tego okna czy domu? Domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 24 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2016 Przepraszam, że nie odpisuję, ale ciężko o chwilę wolnego czasu. Dodaję kilka w miarę aktualnych zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość K. Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Domek wygląda już bardzo fajnie, może Pan wrzucić parę zdjęć wnętrza, salonu kuchni i np sypialni z garderobą? Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Domek wygląda już bardzo fajnie, może Pan wrzucić parę zdjęć wnętrza, salonu kuchni i np sypialni z garderobą? Pozdrawiam K Zdjęć wnętrza domu nie mam, ale mogę zrobić. Może wrzucę po montażu okien, czyli około 15 sierpnia. Co do sypialni z garderobą, to ja podzieliłem to na pół, potrzebny mi był dodatkowy pokój. I wyszło takie coś, z widokiem na część salonu i podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość K. Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Bardzo fajny pomysł W takim razie czekam z niecierpliwością na zdjęcia z oknami Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro 44 Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Witam! Jaka kwota została wydana do tego etapu, który jest na zdjęciach? Pozdrawiam J.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Witam! Jaka kwota została wydana do tego etapu, który jest na zdjęciach? Pozdrawiam J.R. Już dawno przestałem liczyć, ale na stan z oknami, to jakieś 230-250 tys., jak widać tanie to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi