Gość Paula Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2020 Dnia 22.01.2017 o 18:18, Adriana i Damian napisał: Witajcie w Nowym Roku Życzymy wszystkim wszystkiego co najlepsze ! Powoli postaramy się nadgonić i dołączyć zdjęcia z naszych prac i początkowych wykończeń Co to za przepiękne okna? Prosimy więcej zdjęć ? Cytuj
Gość Alex Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2020 Piękna realizacja...utwierdziła mnie że dobrze wybrałam projekt Bardzo proszę o zdjęcia domu z zewnątrz. Jestem ciekawa państwa pomysłu na elewacje. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2021 Dnia 17.01.2017 o 10:27, Gość Ula napisał: Witam My w okolicy Lublina budujemy ale mamy dopiero stan zerowy Pozdrawiam Witam! Byłaby możliwość obejrzenia Państwa domku na żywo? Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosc Kaska Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2021 Witam , Adriano i Damianie ,wasz dom jest przecudowny ... wraz z mezem chcemy zaczac budowe Alexa za jakis czas . Prosze o kontakt na e mail , kaska2115@wp.pl , mam kilka pytam poniewaz zrobiliscie do idealnie i bardzo by mi pomogla Wasza pomoc . Z gory bardzo dziekuje ;) Cytuj
Gość Paula Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2021 Dnia 22.01.2021 o 23:26, Gość Monika napisał: Witam! Byłaby możliwość obejrzenia Państwa domku na żywo? Pozdrawiam Jaka miejscowość? My również zaczynamy budowę w Bychawie koło Lublina? Cytuj
Alex23 Napisano 19 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2021 Baaardzo ładny domek! Wnętrze też super wykończone, miazga! Czy macie gdzieś rozpiskę materiałów? Głównie o panele mi chodzi - czy to lvt vinyl czy coś innego? Wygląda jak vinyl, ale wolę się zapytać Sam teraz planuje budowę domu z żoną to i zbieram sobie info i szukam fajnych rozwiązań, a tu widzę że fachowe podejście i design taki idealny co by nam podpasował w większości, wiadomo trochę zmian pod siebie ale jednak ogół jest super Z góry dzięki za odpowiedź i miłego dnia, oby się Wam wspaniale w domku mieszkało! Cytuj
Gość Adriana i Damian Napisano 19 Lipiec 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2022 Dzień dobry , zapraszam wszystkich na profil naszego alexa na Instagram , ponieważ mamy bardzo dużo pytań związanych z alexem , tam będzie baza danych 🥰 https://instagram.com/my_home_alex_lustrzane_odbicie?igshid=YmMyMTA2M2Y= Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi