Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy moge prosić jakieś fotki z wnetrza jak i elewacji,okien.projekt kupiony ,szukam koncepcji i ciekawych pomysłów. ania.hinc23@interia.pl?

czy udało się Pani uzyskać jakieś fotki?

Jeżeli tak, to byłbym wdzięczny za fotki: j.pantkowski@gmail.com

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam.

Kupiłem projekt Nela. Chciałem zapytać o koszty budowy.

Jak można polepszyć projekt aby był jeszcze bardziej przyjazny w użytkowaniu (np. przesunięcie ścian działowych).

Czy wybrał Pan strom filigranowy?

Będę wdzięczny za Pańskie sugestie :-)

j.pantkowski@gmail.com

• 4 months later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam ponawiam pytanie odnośnie stropu, czy możliwe jest wykonanie np. Stropu monolitycznego? Jaki rodzaj stropu ma Pan panie Bogdanie? Pozdrawiam

Napisano

Witam

my zakupiliśmy projekt w zeszlym roku w maju niestety nie udało nam się z nikim skontaktować, by porozmawiać o kosztach i realizacji projektu. z budową ruszyliśmy w marcu tego roku - w tym momencie jesteśmy po wylaniu stropu - w lipcu zaczynamy więźbę. Dla takich jak my, którzy szukali a nie mogli znależć nic realnego stworzyliśmy stronę https://www.facebook.com/MartaLukaszM/  - od początku jak zaczynaliśmy a w ciągu tygodnia powinniśmy dojść ze zdjęciami do etapu na jakim jesteśmy obecnie - zapraszamy do kontaktu - podzielimy się tym co wiemy i mamy :)

• 4 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich

Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie.

W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć

• 3 weeks later...
Napisano

My zaczelismy budowe Neli miesiac temu tj ok 19 czerwca..malopolska..i dzis wlasnie pierwszy dzien murowania. Oby mury szybko sie piely w gore:) moge podeslac zdjecia dla zainteresowanych z obecnych i pozniejszych etapow tel. 517573693 Asia

• 2 weeks later...
Gość marzena
Napisano

Witam wszystkich

Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie.

Witam.Czy mozna prosic o jakies zdjecia?Z gory dziekuje

Napisano

Mam strop filigranowy. Jak ocieplaliscie poddasze? Stosował ktoś legary?

j.pantkowski@gmail.com

Napisano

Witam wszystkich

Poprosze o kontakt mailowy ;-)

Napisano

Witam Wszystkich na portalu.

Również zdecydowaliśmy się na projekt Nela chciał bym ruszyć z budową na wiosnę lub jesień ??!!

Bardzo proszę o informację dotyczące budowy do stanu surowego zamkniętego oraz o polecenie wykonawców.

Zależy nam również na zdjęciach z budowy jak i zakończonego domu

a może ktoś się pochwali z budowy i będziemy mogli obejrzeć to piękno.

Budowa w województwie łódzkim.

Pozdrawiam

jacek489@op.pl

• 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich

Czy można prosić o kontakt na mail ewkaz9103@gmail.com .Jesteśmy na etapie wylewek, zależy mi głównie na zdjęciach realizacji domku w środku :) pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy NELI :)

Napisano

Ja również poproszę o wiadomość luizasobania@wp.pl.

Także zaczęliśmy budowę i interesuje mnie parę rzeczy wewnątrz mieszkania. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam wszystkich

Witam, my właśnie walczymy z podciągami. Masakra !!! Zamówioną mamy dachówkę i w zasadzie okna. Rozglądamy się za hydraulikiem i elektrykiem, ale  z tym to pewnie ruszymy na wiosnę. Można prosić kilka fotek z wewnątrz i zewnątrz domu? adres: iwonak-85@o2.pl Jakieś dobre rady? ;) Pozdrawiamy z Lubuskiego

• 1 month later...
Napisano

Buduję NELĘ w Koszalinie. Aktualnie po tynkach i posadzkach, przed elewacją.

Witam czy mógłby Pan napisać jaki wył całkowity koszt budowy z wykończeniem.

• 5 weeks later...
Gość Piotr
Napisano

Witam czy mógłby Pan napisać jaki wył całkowity koszt budowy z wykończeniem.

500tys. kredytu i praktycznie starczyło na wybudowanie i wyposażenie, bez zagospodarowania na zewnątrz

• 2 weeks later...
Gość Marek
Napisano

Witam! Buduje ktoś taki dom w okolicach Kielc, Radomia, Piotrkowa? 

Witam, budujemy Nelę k. Kielc. marekg7@wp.pl

Gość Luiza
Napisano

Mój już stoi od 2016 roku

Czy można prosić zdjęcia w środku? Bardzo mi zależy na salonie i kuchni, jeśli można zobaczyć pozostałe pomieszczenia również bardzo chętnie. Ewent proszę wysłać na luizasobania@wp.pl. Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Gość Lukasz
Napisano

Wysokość budynku na zdjęciach została zachowana jak w projekcie czy jakieś zmiany? Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Justyna
Napisano

Mój już stoi od 2016 roku

Czy można prosić o zdjęcia kuchni i salonu - szukamy inspiracji na jego wykończenie :) justyna.s.siedlecka@gmail.com

• 3 months later...
Napisano

Witam czy mogę prosić o zdjęcia w środku i jaki jest koszt stanu deweloperskiego? s.hinczewska@gmail.com

• 4 months later...
Napisano

witam, czy moze ktos podeslac zdjecia wnetrz, planujemy otworzyc kuchnie na salon i zastanawiam sie czy ktos tez tak juz moze zrobil ? Mam pytanie jeszcze jaki kociol gazowy zastosowaliscie bo tyle tego jest do wyboru. Planujemy ruszyc z budowa na wiosne a teraz pozalatwiac wszystkie formalnosci.Za wszelkie zdjecia, podpowiedzi itd. bede bardzo wdzieczny. moj adres. ma.zmija@gmail.com