Gość Jarek Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Czy moge prosić jakieś fotki z wnetrza jak i elewacji,okien.projekt kupiony ,szukam koncepcji i ciekawych pomysłów. ania.hinc23@interia.pl? czy udało się Pani uzyskać jakieś fotki? Jeżeli tak, to byłbym wdzięczny za fotki: j.pantkowski@gmail.com Cytuj
Gość Jarek Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Witam. Kupiłem projekt Nela. Chciałem zapytać o koszty budowy. Jak można polepszyć projekt aby był jeszcze bardziej przyjazny w użytkowaniu (np. przesunięcie ścian działowych). Czy wybrał Pan strom filigranowy? Będę wdzięczny za Pańskie sugestie :-) j.pantkowski@gmail.com Cytuj
Gość Łukasz Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2017 Witam ponawiam pytanie odnośnie stropu, czy możliwe jest wykonanie np. Stropu monolitycznego? Jaki rodzaj stropu ma Pan panie Bogdanie? Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam my zakupiliśmy projekt w zeszlym roku w maju niestety nie udało nam się z nikim skontaktować, by porozmawiać o kosztach i realizacji projektu. z budową ruszyliśmy w marcu tego roku - w tym momencie jesteśmy po wylaniu stropu - w lipcu zaczynamy więźbę. Dla takich jak my, którzy szukali a nie mogli znależć nic realnego stworzyliśmy stronę https://www.facebook.com/MartaLukaszM/ - od początku jak zaczynaliśmy a w ciągu tygodnia powinniśmy dojść ze zdjęciami do etapu na jakim jesteśmy obecnie - zapraszamy do kontaktu - podzielimy się tym co wiemy i mamy Cytuj
Gość Adam Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Cytuj
Gość Asia Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 My zaczelismy budowe Neli miesiac temu tj ok 19 czerwca..malopolska..i dzis wlasnie pierwszy dzien murowania. Oby mury szybko sie piely w gore:) moge podeslac zdjecia dla zainteresowanych z obecnych i pozniejszych etapow tel. 517573693 Asia Cytuj
Gość Ukasz Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2017 I jaki strop w planach pani Asiu? Cytuj
Gość marzena Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Witam.Czy mozna prosic o jakies zdjecia?Z gory dziekuje Cytuj
Gość Jarek Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Mam strop filigranowy. Jak ocieplaliscie poddasze? Stosował ktoś legary? j.pantkowski@gmail.com Cytuj
Gość Radek Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Poprosze o kontakt mailowy ;-) Cytuj
Gość JACEK Napisano 12 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2017 Witam Wszystkich na portalu. Również zdecydowaliśmy się na projekt Nela chciał bym ruszyć z budową na wiosnę lub jesień ??!! Bardzo proszę o informację dotyczące budowy do stanu surowego zamkniętego oraz o polecenie wykonawców. Zależy nam również na zdjęciach z budowy jak i zakończonego domu a może ktoś się pochwali z budowy i będziemy mogli obejrzeć to piękno. Budowa w województwie łódzkim. Pozdrawiam jacek489@op.pl Cytuj
Gość Ewelina Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Czy można prosić o kontakt na mail ewkaz9103@gmail.com .Jesteśmy na etapie wylewek, zależy mi głównie na zdjęciach realizacji domku w środku pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy NELI Cytuj
Gość Luiza Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Ja również poproszę o wiadomość luizasobania@wp.pl. Także zaczęliśmy budowę i interesuje mnie parę rzeczy wewnątrz mieszkania. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Elaizahon Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Budowa domu czy kupno mieszkania na kredyt - co bardziej sie na chwile obecna oplaca? Mam zamiar wziac okolo 200 000 zlotych kredytu - co radzicie? Cytuj
Gość iwona Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Witam, my właśnie walczymy z podciągami. Masakra !!! Zamówioną mamy dachówkę i w zasadzie okna. Rozglądamy się za hydraulikiem i elektrykiem, ale z tym to pewnie ruszymy na wiosnę. Można prosić kilka fotek z wewnątrz i zewnątrz domu? adres: iwonak-85@o2.pl Jakieś dobre rady? Pozdrawiamy z Lubuskiego Cytuj
Gość jola Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Buduję NELĘ w Koszalinie. Aktualnie po tynkach i posadzkach, przed elewacją. Witam czy mógłby Pan napisać jaki wył całkowity koszt budowy z wykończeniem. Cytuj
Gość Piotr Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witam czy mógłby Pan napisać jaki wył całkowity koszt budowy z wykończeniem. 500tys. kredytu i praktycznie starczyło na wybudowanie i wyposażenie, bez zagospodarowania na zewnątrz Cytuj
Gość Marek Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Witam! Buduje ktoś taki dom w okolicach Kielc, Radomia, Piotrkowa? Witam, budujemy Nelę k. Kielc. marekg7@wp.pl Cytuj
Gość Luiza Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Mój już stoi od 2016 roku Czy można prosić zdjęcia w środku? Bardzo mi zależy na salonie i kuchni, jeśli można zobaczyć pozostałe pomieszczenia również bardzo chętnie. Ewent proszę wysłać na luizasobania@wp.pl. Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Wysokość budynku na zdjęciach została zachowana jak w projekcie czy jakieś zmiany? Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Mój już stoi od 2016 roku Czy można prosić o zdjęcia kuchni i salonu - szukamy inspiracji na jego wykończenie justyna.s.siedlecka@gmail.com Cytuj
Gość Sonia Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2018 Witam czy mogę prosić o zdjęcia w środku i jaki jest koszt stanu deweloperskiego? s.hinczewska@gmail.com Cytuj
Gość Sonia Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2018 Mój już stoi od 2016 roku Czy można prosić o zdjęcia w środku? S.hinczewska@gmail.com Cytuj
cobra1130 Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 witam, czy moze ktos podeslac zdjecia wnetrz, planujemy otworzyc kuchnie na salon i zastanawiam sie czy ktos tez tak juz moze zrobil ? Mam pytanie jeszcze jaki kociol gazowy zastosowaliscie bo tyle tego jest do wyboru. Planujemy ruszyc z budowa na wiosne a teraz pozalatwiac wszystkie formalnosci.Za wszelkie zdjecia, podpowiedzi itd. bede bardzo wdzieczny. moj adres. ma.zmija@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi