Gość Sebastian Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 Witam. Ja mogę powiedzieć, że ja go już prawie mam ?, ale prawie nie znaczy mam, puki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w wyborze projektu i w budowie. Cytuj
Gość Alicja Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2018 Dzień dobry, w jakiej miejscowości budujecie ten dom? Czy możnego obejrzeć? proszę o kontakt inndyy@op.pl pozdrawiam,Alicja Cytuj
Gość Turu Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 Dzień dobry. poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Panie Sebastianie. W jakiej miejscowości Pan buduje? Żonę przekonuję do tego projektu już od pół roku i ciężko idzie. Cytuj
Gość Turu Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 adres mailowy: turek.pawel@windowslive.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 2 minuty temu, Gość Turu napisał: adres mailowy: turek.pawel@windowslive.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anita Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 27 minut temu, Gość Anita napisał: Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wojtek Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Dobry wieczór. Poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Mój adres e-mail: zak.wojciech@wp.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Dobry wieczór. Poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Mój adres e-mail: zak.wojciech@wp.pl Dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Patrycja Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 Czy ktoś z was buduje ten dom ? Bardzo zależało by mi na zdjęciach jak wygląda w środku i na zewnątrz . Jeśli ktoś miał by ochotę wysłać zdjęcia to proszę na adres patrycja.z@interia.eu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2019 Witam zaczelismy budowę w maju 2017 moj @ cherryann91@wp.pl Jeżeli ktos posiada fotki urzadzonych wnętrz prosze o kontakt Cytuj
Gość Damian Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na adres : damian.sobczyk@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 10 godzin temu, Gość Damian napisał: Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na adres : damian.sobczyk@onet.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Budowa rozpoczęta Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2020 Dzień dobry. Chwalę się czekam na efekt końcowy. Budowa rozpoczęta pod koniec marca. Budujemy z Porothermu. Lokalizacja: Mazowieckie, Otwock Cytuj
Gość Maciek Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2020 Dzień dobry. Jeśli ktoś posiada zdjęcia domu wybudowanego oraz w trakcie budowy bardzo bym prosił o przesłanie na maila burczykm28@gmail.com Czy jest gdzieś na żywo do zobaczenia w małopolskie / Śląsk ? Cytuj
Gość Adam Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2020 Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2020 10 godzin temu, Gość Adam napisał: Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi