Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sebastian
Napisano

Witam. Ja mogę powiedzieć, że ja go już prawie mam ?, ale prawie nie znaczy mam, puki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w wyborze projektu i w budowie. 

F3B1D34A-FA3F-4164-B010-2202678C28C3.jpeg

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry,

w jakiej miejscowości budujecie ten dom? Czy możnego obejrzeć?

proszę o kontakt inndyy@op.pl

pozdrawiam,Alicja

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry.

poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Panie Sebastianie. W jakiej miejscowości Pan buduje? :) Żonę przekonuję do tego projektu już od pół roku i ciężko idzie.

Napisano
Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl
Napisano
27 minut temu, Gość Anita napisał:

Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). 
W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Gość Wojtek
Napisano
Dobry wieczór. Poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Mój adres e-mail: zak.wojciech@wp.pl Dziękuje.
Gość Patrycja
Napisano

Czy ktoś z was buduje ten dom ? Bardzo zależało by mi na zdjęciach jak wygląda w środku i na zewnątrz . Jeśli ktoś miał by ochotę wysłać  zdjęcia to proszę na adres patrycja.z@interia.eu. Pozdrawiam :)

• 4 weeks later...
Napisano

Witam

zaczelismy budowę w maju 2017 :) moj @ cherryann91@wp.pl

Jeżeli ktos posiada fotki urzadzonych wnętrzIMG_5533.thumb.JPG.73ac1d70eb0a5a286fe0b972490e3abf.JPG prosze o kontakt :)

IMG_5804.JPG

• 2 months later...
Napisano
Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na adres : damian.sobczyk@onet.eu
  • 10 months later...
Gość Budowa rozpoczęta
Napisano

Dzień dobry.

Chwalę się :) czekam na efekt końcowy. Budowa rozpoczęta pod koniec marca.

Budujemy z Porothermu.

4D534324-8350-4B79-9DED-B0246BE50B11.jpeg

27F42CE5-7314-4050-9DA5-5A26CA9A2B32.jpeg

48E989D8-C012-44BE-BC0C-8D20011196DD.jpeg

22D89E98-66E9-409B-BE9F-6C41FAA5F5F7.jpeg

B0DBBA1B-45FD-4A3E-800F-EDFA5A2A288B.jpeg

DEA9B5B5-03D8-4BB0-BBE3-AD4DCCFACD6A.jpeg

6A51E412-E3C1-4A6E-9263-E8CB9783EBBD.jpeg

• 4 months later...
Napisano

Dzień dobry. 
Jeśli ktoś posiada zdjęcia domu wybudowanego oraz w trakcie budowy bardzo bym prosił o przesłanie na maila

burczykm28@gmail.com 

Czy jest gdzieś na żywo do zobaczenia w małopolskie / Śląsk ?

• 1 month later...
Napisano

Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl

Napisano
10 godzin temu, Gość Adam napisał:

Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam