Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Dawid Kaim
Napisano

Witam, Bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres e-mail dawidos555@o2.pl

• 2 weeks later...
Gość Sawiński Michał
Napisano

witam,

jestem zainteresowany zakupem projektu oraz budową danego domu. proszę o rysunki szczegółowe , mój adres email: sawbud.inzynieria@gmail.com.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy jest możliwość wysłania  rysunków szczególowych oraz kosztorysu na     ppp_100@wp.pl

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość ania
Napisano

Proszę o kontakt, jeżeli ktoś buduje ten dom. Byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia domku w środku i na zewnatrz

cherryann91@wp.pl

• 3 weeks later...
Napisano

dzien dobry,

z czego zrobiony jest taras? wygląda fajnie..to jakas wylewka betonowa tylko?czy jakiś kamien

Napisano

dzien dobry, z czego zrobiony jest taras? wygląda fajnie..to jakas wylewka betonowa tylko?czy jakiś kamien

Dzień dobry,

W projekcie założony został beton architektoniczny lub płytki gresowe na zaprawie klejowej imitujące beton.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Marlena
Napisano

Witam, również proszę o kosztorys  oraz konkretne wymiary pomieszczeń : marlena.sieczkos@gmai.com

Napisano

Witam, również proszę o kosztorys  oraz konkretne wymiary pomieszczeń : beataolkiewicz93@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy mogę prosić o aktualny kosztorys wraz z rzutami poglądowymi?

turek.pawel@windowslive.com

• 3 weeks later...
Napisano
Witam interesuje mnie projekt. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i pozostałych dostępnych informacji na adres maniek.xyz@vp.pl pozdrawiam
Napisano
18 godzin temu, Gość Martyna napisał:

Witam interesuje mnie projekt. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i pozostałych dostępnych informacji na adres maniek.xyz@vp.pl pozdrawiam

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Witam.prosilbym również o rysunki szczegółowe oraz przekrój jak i również jakies zestawienie kosztów. Moj email to jckniedojadlo@gmail.com dziekuje!

Napisano
12 godzin temu, Gość Jacek napisał:

Witam.prosilbym również o rysunki szczegółowe oraz przekrój jak i również jakies zestawienie kosztów. Moj email to jckniedojadlo@gmail.com dziekuje!

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Gość Sebastian
Napisano
Witam.Byłbym wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych ,przekrój oraz zestawienie kosztów. moj email: sebastian.adass@gmail.com
Napisano
17 godzin temu, Gość Sebastian napisał:

Witam.Byłbym wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych ,przekrój oraz zestawienie kosztów. moj email: sebastian.adass@gmail.com

Dzień dobry,

Materiały  zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek.

Pozdrawiam