Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 Bardzo proszę o przeslanie dostępnych materiałów na adres amiaalicka1@tlen.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Kaim Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 Witam, Bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres e-mail dawidos555@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2018 Witam, Bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres e-mail dawidos555@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sawiński Michał Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 witam, jestem zainteresowany zakupem projektu oraz budową danego domu. proszę o rysunki szczegółowe , mój adres email: sawbud.inzynieria@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość paweł Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam. Czy jest możliwość wysłania rysunków szczególowych oraz kosztorysu na ppp_100@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 Witam. Czy jest możliwość wysłania rysunków szczególowych oraz kosztorysu na ppp_100@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Szponek Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam Czy ktoś buduję ten dom w woj. dolnośląskim?? Pozdrawiam Cytuj
Gość ania Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2018 Proszę o kontakt, jeżeli ktoś buduje ten dom. Byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia domku w środku i na zewnatrz cherryann91@wp.pl Cytuj
Gość jan Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 dzien dobry, z czego zrobiony jest taras? wygląda fajnie..to jakas wylewka betonowa tylko?czy jakiś kamien Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 dzien dobry, z czego zrobiony jest taras? wygląda fajnie..to jakas wylewka betonowa tylko?czy jakiś kamien Dzień dobry, W projekcie założony został beton architektoniczny lub płytki gresowe na zaprawie klejowej imitujące beton. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 Witam, również proszę o kosztorys oraz konkretne wymiary pomieszczeń : marlena.sieczkos@gmai.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 7 minut temu, Gość Marlena napisał: Witam, również proszę o kosztorys oraz konkretne wymiary pomieszczeń : marlena.sieczkos@gmai.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marlena Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2018 przysyłam poprawny adres email : marlena.sieczkos@gmail.com przepraszam za pomyłkę Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2018 1 godzinę temu, Gość Marlena napisał: przysyłam poprawny adres email : marlena.sieczkos@gmail.com przepraszam za pomyłkę Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Becia Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2018 Witam, również proszę o kosztorys oraz konkretne wymiary pomieszczeń : beataolkiewicz93@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2018 Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Turu Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2018 Witam. Czy mogę prosić o aktualny kosztorys wraz z rzutami poglądowymi? turek.pawel@windowslive.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 13 godzin temu, Gość Turu napisał: Witam. Czy mogę prosić o aktualny kosztorys wraz z rzutami poglądowymi? turek.pawel@windowslive.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2018 Witam interesuje mnie projekt. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i pozostałych dostępnych informacji na adres maniek.xyz@vp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 18 godzin temu, Gość Martyna napisał: Witam interesuje mnie projekt. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i pozostałych dostępnych informacji na adres maniek.xyz@vp.pl pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jacek Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2018 Witam.prosilbym również o rysunki szczegółowe oraz przekrój jak i również jakies zestawienie kosztów. Moj email to jckniedojadlo@gmail.com dziekuje! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 12 godzin temu, Gość Jacek napisał: Witam.prosilbym również o rysunki szczegółowe oraz przekrój jak i również jakies zestawienie kosztów. Moj email to jckniedojadlo@gmail.com dziekuje! Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Sebastian Napisano 9 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2018 Witam.Byłbym wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych ,przekrój oraz zestawienie kosztów. moj email: sebastian.adass@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Witam.Byłbym wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych ,przekrój oraz zestawienie kosztów. moj email: sebastian.adass@gmail.com Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi