Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres a.ciecierski@ajra.eu Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość aneta Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Witam prosze o przesłanie zestawienia materiałów na adres anetagrudniak@wp.pl Z góry dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Witam prosze o przesłanie zestawienia materiałów na adres anetagrudniak@wp.pl Z góry dziekuje. Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbigniew Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres zbyszek-1806@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres zbyszek-1806@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość km Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam.Proszę o przesłanie mi zestawienia materiałów na adres Krzysiekmsz@o2.pl Dziękuję bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam.Proszę o przesłanie mi zestawienia materiałów na adres Krzysiekmsz@o2.pl Dziękuję bardzo Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie linku ze zdjęciami z realizacji na adres tomek_83@onet.eu lub podanie osoby u której mógłbym zobaczyć budowę w realizacji (okolice Płocka) Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam. Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałów na adres mailowy marta.rutkowska4@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam. Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałów na adres mailowy marta.rutkowska4@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość E. Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2017 Witam, Proszę o materiały na adres ewelina10083@o2.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2017 Witam, Proszę o materiały na adres ewelina10083@o2.pl. Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładniejszych rysunków i zestawienia materiałów dla stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładniejszych rysunków i zestawienia materiałów dla stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o dokładniejsze rysunki i zestawienie materiałów dla stanu surowego zamkniętego na adres Piotrekkoper3@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o dokładniejsze rysunki i zestawienie materiałów dla stanu surowego zamkniętego na adres Piotrekkoper3@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławomir Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów budowlanych i szczegółową wycenę domu Aniela do stanu surowego zamkniętego? Dziękuję. Pozdrawiam. msmarat@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 13 godzin temu, Gość Sławomir napisał: Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów budowlanych i szczegółową wycenę domu Aniela do stanu surowego zamkniętego? Dziękuję. Pozdrawiam. msmarat@wp.pl Dzień dobry, zestawienie materiałów zostało wysłane na podany adres. Kosztorys do stanu surowego zamkniętego można zakupić w cenie 74 zł + koszty wysyłki. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 Dzień dobry. Bardzo spodobał mi sie projekt Aniela, czy mógłbym prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów, zestawienie materiałów oraz szczegolniejsze rysunki? Moj adres email frbmarka@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 36 minut temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry. Bardzo spodobał mi sie projekt Aniela, czy mógłbym prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów, zestawienie materiałów oraz szczegolniejsze rysunki? Moj adres email frbmarka@onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi