Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kasia
Napisano

Witam, prosze o informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na katarzyna.dabrowska30@op.pl

• Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, prosze o informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na katarzyna.dabrowska30@op.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Aneta
Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aneta.jedrzejczyk@wp.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aneta.jedrzejczyk@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

Gość Marcin G.
Napisano

Witam, prosze o informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na megabo77@gmail.com

Napisano

Witam, prosze o informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na megabo77@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

Gość Joanna
Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres j.orzylowska@wp.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres j.orzylowska@wp.pl

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszy prześlemy wszystkie bezpłatne informacje dotyczące projektu.

Pozdrawiam!

Gość Ania
Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres ania.orzechowska2@op.pl

Jednocześnie proszę o informację czy byłaby możliwość wydłużenia salonu i jadalni ( tak aby cały dom był w kwadracie), a taras był poza budynkiem ( nie zadaszony).

Pozdrawiam 

Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres ania.orzechowska2@op.pl

Jednocześnie proszę o informację czy byłaby możliwość wydłużenia salonu i jadalni ( tak aby cały dom był w kwadracie), a taras był poza budynkiem ( nie zadaszony).

Pozdrawiam 

Witam

Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania, jednak są to zmiany odpłatne. Jeśli jest Pani zainteresowana kosztem ich naniesienia na projekt przez naszych architektów proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Zmiany też można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem

Pozdrawiam

Gość Klaudia
Napisano

Dzień dobry. Również dołączam się do prośby o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych. Projekt jest świetny, a ja właśnie jestem na etapie szukania projektu. Przejrzałam już setki innych i żaden mi się nie spodobał tak, jak ten.

Ps. Czy Państwo zajmujecie się również kompleksową budową domów? Czy dysponujecie informacjami o sprawdzonych wykonawcach? Pytam, ponieważ do stanu deweloperskiego zamierzamy zlecić budowę firmie.

Mój adres mailowy to yassou2@op.pl

Napisano

Dzień dobry. Również dołączam się do prośby o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych. Projekt jest świetny, a ja właśnie jestem na etapie szukania projektu. Przejrzałam już setki innych i żaden mi się nie spodobał tak, jak ten. Ps. Czy Państwo zajmujecie się również kompleksową budową domów? Czy dysponujecie informacjami o sprawdzonych wykonawcach? Pytam, ponieważ do stanu deweloperskiego zamierzamy zlecić budowę firmie. Mój adres mailowy to yassou2@op.pl

Witam

Niestety nie zajmujemy się budową domów – możemy polecić usługi Brokera Budowy Domów, które może polecić Państwu sprawdzona ekipę budowlaną.

Szczegóły na naszej stronie WWW pod adresem https://www.dobredomy.pl/artykul,zbuduj-ten-dom.html 

Pozdrawiam

Gość Paulina
Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres paulinaszalek@wp.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres paulinaszalek@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Renata
Napisano

witam ,Również dołączam się do prośby o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych. Projekt jest świetny, a ja właśnie jestem na etapie szukania projektu. Przejrzałam już setki innych i żaden mi się nie spodobał tak, jak ten. na adres retek20@vp.pl

Napisano

witam ,Również dołączam się do prośby o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych. Projekt jest świetny, a ja właśnie jestem na etapie szukania projektu. Przejrzałam już setki innych i żaden mi się nie spodobał tak, jak ten. na adres retek20@vp.pl

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Gość Karolina
Napisano

Dzień dobry,

proszę o wysyłkę rysunków szczegółowych, kosztorysu, wyceny materiału i robót do stanu zamkniętego na adres mailowy: karolinabak@onet.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Gość Paulina
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres mailowy: paulinabieda@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, proszę o wysyłkę rysunków szczegółowych, kosztorysu, wyceny materiału i robót do stanu zamkniętego na adres mailowy: rutekrut72@wp.pl

Gość Marcin
Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres marcinkolinski@gmail.com

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, proszę o wysyłkę rysunków szczegółowych, kosztorysu, wyceny materiału i robót do stanu zamkniętego na adres mailowy: e.okinczyc@gmail.com