Gość Sylwia Sowa Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń sylviafr@interia.pl. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam, poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń sylviafr@interia.pl. Dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2016 Czy w tym projekcie można zastosować strop żelbetowy? Witam Jest możliwość zmiany materiałów konstrukcyjnych budynku (np. stropu) przy zachowaniu wymaganych przepisami i normami parametrów i pod warunkiem zachowania walorów użytkowych budynku. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana/ią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2016 witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń, justyna19.pl@amorki.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2016 witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń, justyna19.pl@amorki.pl. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2016 Witam Czy ktoś buduje ten dom i ma jakieś zdjęcia z budowy ? Pozdrawiam z góry dzieki za odp Cytuj
Gość Michał Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2016 Witam posiada ktoś zdjęcia z budowy tego domu? Mój mail: michalrabit@vp.pl Cytuj
Gość Michał Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2016 witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń, michalrabit@vp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2016 Witam bardzo spodobal mi sie ten projekt,tylko chcialabym jeszcze jeden pokoj,bediemy budowac piwnice,wiec mozna byloby zamiast pom.gosp zrobic wieksza sypialnie? Prosze o wyslanie rysunkow z wymiarami pomieszczen . katarzyna674@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2016 witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń, michalrabit@vp.pl pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym zostaną do Pana przesłane rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2016 Witam bardzo spodobal mi sie ten projekt,tylko chcialabym jeszcze jeden pokoj,bediemy budowac piwnice,wiec mozna byloby zamiast pom.gosp zrobic wieksza sypialnie? Prosze o wyslanie rysunkow z wymiarami pomieszczen . katarzyna674@interia.pl Dzień dobry, w projekcie Hiacynt trudno będzie wygospodarować przestrzeń na dodatkowy pokój. Zapewne budynek będzie musiał zostać wydłużony, podobnie jak dom RÓŻA lub PROTEUSZ - mają one większą powierzchnię użytkową. Podpiwniczenie budynku jest możliwe. Należy przewidzieć miejsce na schody prowadzące do piwnicy. Czy zastanawiała się Pani, w którym miejscu będą one najbardziej dogodne? Uważam, że pomieszczenie gospodarcze byłoby dobrym miejscem na schody, ale wtedy nie będzie możliwości powiększenia sypialni kosztem tego pomieszczenia. W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dla projektu Hiacynt. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agata Napisano 24 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2016 Witam Bardzo proszę o przeslanie rysunków pomieszczeń z wymiarami olimpia2722@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2016 Witam Bardzo proszę o przeslanie rysunków pomieszczeń z wymiarami olimpia2722@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2016 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Chciałam zapytac czy uwzgledniacie i jakie zmiany w prjekcie (np. usuniecie okna)? Także chcialam prosić o wysłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: kasia280591@o2.pl .Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2016 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Chciałam zapytac czy uwzgledniacie i jakie zmiany w prjekcie (np. usuniecie okna)? Także chcialam prosić o wysłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń: kasia280591@o2.pl .Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 13 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2016 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków pomieszczeń z wymiarami eliona@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2016 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków pomieszczeń z wymiarami eliona@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gosia Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2016 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków pomieszczeń z wymiarami gosia_b5@o2.pl .Czy jest jakiś projekt z takim samym rozmieszczenie pomieszczeniem tylko bez tego komina wystającego.Czy przy kupnie projektu dostać można uzyskać Zgodę na zmiany w projekcie. Cytuj
Gość Gosia Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2016 Jakie są wymiary zadaszonego tarasu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2016 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków pomieszczeń z wymiarami gosia_b5@o2.pl .Czy jest jakiś projekt z takim samym rozmieszczenie pomieszczeniem tylko bez tego komina wystającego.Czy przy kupnie projektu dostać można uzyskać Zgodę na zmiany w projekcie. Witam Materiały prześlemy dzisiaj na podany adres mailowy. Na rzutach będą zwymiarowane również tarasy. Z podobnych projektów proponuję zobaczyć Prospero, Fabia. Ewentualnie na etapie adaptacji projektu można w nim dokonać zmian - oczywiście zgodę na zmiany wystawiamy bezpłatnie na życzenie Inwestora. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2016 Witam, ja również chciałabym prosić o przesłanie projektu z wymiarami pomieszczeń na adres m.scibisz@wp.pl. z góry dziękuję! Czy ktoś buduje ten domek może w woj. warmińsko-mazurskim? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2016 Witam, ja również chciałabym prosić o przesłanie projektu z wymiarami pomieszczeń na adres m.scibisz@wp.pl. z góry dziękuję! Czy ktoś buduje ten domek może w woj. warmińsko-mazurskim? Witam, rysunki przesłałam na podany adres, pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam, Czy moglabym prosic o wyslanie projektu z wymiarami na adres ladybird07@interia.pl. Czy istnieje mozliwosc zmniejszenia tego projektu tak aby zmiescil sie na dzialce o szerokosci 19.5m? dziekuje bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam, Czy moglabym prosic o wyslanie projektu z wymiarami na adres ladybird07@interia.pl. Czy istnieje mozliwosc zmniejszenia tego projektu tak aby zmiescil sie na dzialce o szerokosci 19.5m? dziekuje bardzo Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Minimalna szerokość działki dla domu Hiacynt to 22,13m. Nie da rady pobudować go na działce o szerokości 19,5m Pozdrawiam Cytuj
Gość gosia_km Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2016 Witam, czy ktoś z Państwa budował lub buduje ten dom? Prosiłabym o udostępnienie zdjęć z realizacji. Bardzo ciekawy i praktyczny projekt, interesuje mnie jak w rzeczywistości się sprawdza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi