Gość Wojtas Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres wojtasbpw@gmail.com Proszę również o informacje czy jest możliwość zmiany garażu na jednostanowiskowy? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres wojtasbpw@gmail.com Proszę również o informacje czy jest możliwość zmiany garażu na jednostanowiskowy? Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość jasiek Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 witam czy ktos zaczol budowe tego domu? Cytuj
Gość jasiek Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 witam czy mozna kat dachu ustawic 30stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 witam czy mozna kat dachu ustawic 30stopni? Witam Na etapie adaptacji projektu można zwiększyć kąt nachylenia dachu na 30 stopni. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na realizację takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysiek Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Witam ja zaczelem budowe tego domu i jestem juz na etapie stanu surowego zamknietego.. Cytuj
Gość jasiek Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 witam czy kolega krzysiek moze sie zemna skontaktowac prywatnie moj email to jasiekoakley@gmail.com albo prosze o meila Cytuj
Gość jasiek Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam ja zaczelem budowe tego domu i jestem juz na etapie stanu surowego zamknietego.. prosze o kontakt na meila jasiekoakley@gmail.com Cytuj
Gość Anna Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres aniaaa0701@onet.eu ? Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres aniaaa0701@onet.eu ? Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Witam, Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunku zagospodarowania terenu, by sprawdzić czy ten domek zmieści się na mojej działce ? Mój e-mail angelika.maj1710@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Witam, Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunku zagospodarowania terenu, by sprawdzić czy ten domek zmieści się na mojej działce ? Mój e-mail angelika.maj1710@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość wojtek Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam, Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunku zagospodarowania terenu, by sprawdzić czy ten dom zmieści się na mojej działce? wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam, Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunku zagospodarowania terenu, by sprawdzić czy ten dom zmieści się na mojej działce? wojtasbpw@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2018 Witam proszę Pana Krzysztofa o kontakt mam kilka pytań odnośnie budowy domu alanis jeśli to możliwe z góry dziékuje.bargiel.paulina@wp.pl Cytuj
Gość Paulina Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2018 Witam,czy ktoś ukończył budowę domu Alanis?proszę o kontakt e-mail: bargiel.paulina@wp.pl mam kilka pytań. Cytuj
Gość Wojtek Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2018 Witam ja zaczelem budowe tego domu i jestem juz na etapie stanu surowego zamknietego.. Panie Krzysztofie czy jest możliwość by wysłał Pan mi pare zdjęć tego domu na adres wojtasbpw@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2018 Mogłabym prosić kilka zdjęć domu. Atomkarl@o2.pl Cytuj
Gość Piotr Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Witam ja zaczelem budowe tego domu i jestem juz na etapie stanu surowego zamknietego.. Panie Krzysztofie czy jest możliwość by wysłał Pan mi pare zdjęć tego domu na adres wojtasbpw@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam Witam, jestem w trakcie budowy tego domu w wersji trochę zmienionej ( poszerzony garaż, podpiwniczenie pod garażem, przeniesiony kominek na ścianę wyjścia na taras, z możliwością zrobienia kominka zewnetrznego na tarasie w lustrzanym odbiciu ) jestem po wylaniu fundamentów i wykurowaniu ścian piwnicy, chętnie zobaczyłbym zdjęcia, i dowiedział sie czy podczas realizacji nie natrafili Państwo na jakieś problemy których wolałbym uniknąć, mój adres piotrmazur@speedcar.pl, będę bardzo zobowiązany za kontakt i pomoc. Cytuj
Gość Michał Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2018 Witam ja zaczelem budowe tego domu i jestem juz na etapie stanu surowego zamknietego.. Czy mozna prosić o kilka zdjęć z każdej strony? tez się ostro zastanwiam nad budową tego domu. katan19@wp.pl dziekuje Cytuj
Gość mateusz Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2018 witam czy jest mozliwosc wybudowania tego domu bez garazu lub z jednym stanowiskiem? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2018 witam czy jest mozliwosc wybudowania tego domu bez garazu lub z jednym stanowiskiem? pozdrawiam Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można zlikwidować garaż, zwęzić go lub zmienić jego funkcje. Nasza Pracownia wyrazi zgodę na tego typu zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 28-30 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 56 minut temu, Gość Michał napisał: Witam, czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 28-30 stopni? Dzień dobry, Można wprowadzić taką zmianę po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Sama usługa wprowadzenia zmian jest odpłatna. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 Czy posiadają Państwo zdjęcia z realizacji budowy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi