Gość Magda M. Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: maadziaa_18@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Gość Magda M. napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: maadziaa_18@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Arleta Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i innych bezpłatnych informacji na adres arleta-wawa@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2019 12 godzin temu, Gość Arleta napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i innych bezpłatnych informacji na adres arleta-wawa@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji naadres : Szumigtx@onet.eu z aktualnym kosztorysem na rok 2019 . Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2019 12 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji naadres : Szumigtx@onet.eu z aktualnym kosztorysem na rok 2019 . Pozdrawiam. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Piniu Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, wstępnego kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Adele na adres piniu016@o2.pl mam również jedno pytanie czy po usunięciu komina znajdującego się w salonie należy wykonać rekuperację czy wystarczy jeden komin znajdujący się w pomieszczeniu gospodarczym.Pozdrawiam? Cytuj
Gość Ewelina Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Czy ktoś postawil na Lubelszczyźnie dom Adele my zaczynamy na wiosnę chętnie bym Obejrzała Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2020 12 godzin temu, Piniu napisał: Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, wstępnego kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Adele na adres piniu016@o2.pl mam również jedno pytanie czy po usunięciu komina znajdującego się w salonie należy wykonać rekuperację czy wystarczy jeden komin znajdujący się w pomieszczeniu gospodarczym.Pozdrawiam? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W kominie w salonie znajdują się dwa kanały dymowe (do kominków) oraz dwa wentylacyjne. Jeśli zrezygnuje Pani z kominków oraz zapewni wentylację łazienki można zrezygnować z komina i nie stosować wentylacji mechanicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość adele Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2020 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu domu ADELE na adres mailowy 00kasia1@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2020 16 minut temu, Gość adele napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu domu ADELE na adres mailowy 00kasia1@wp.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres: sajmon1506@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2020 13 godzin temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres: sajmon1506@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość jula Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2020 witam mogę poprosić o przesłanie dodatkowych materiałów bezpłatnych odnośnie tego projektu adele ? adres : marmolada001@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2020 19 godzin temu, Gość jula napisał: witam mogę poprosić o przesłanie dodatkowych materiałów bezpłatnych odnośnie tego projektu adele ? adres : marmolada001@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pati Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Witam. Ile sztuk dachówek wychodzi na ten dach??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2020 11 godzin temu, Gość Pati napisał: Witam. Ile sztuk dachówek wychodzi na ten dach??? Dzień dobry, około 2750 sztuk. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Ka Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Adele (rozważam dwa różne projekty). Proszę o przesłanie zestawu kosztorysowego oraz wizualizację wnatrza (zdjęcia, projekty). Czy możliwe są ewentualne zmiany w projekcie, jeśli tak to jakie i którym etapie (adaptacja projektu czy przed nabyciem). Warunki Zabudowy wskazują na konieczność położenia kalenicy równolegle do drogi dojazdowej. Jak u Państwa określone jest jej położenie. Pytanie jest dla mnie istotne z uwagi na zgodność z WZ w kontekście uzyskania pozwolenia na budowę. kalinowski.lodz@gmail.com Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2020 11 godzin temu, Gość Tomasz Ka napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Adele (rozważam dwa różne projekty). Proszę o przesłanie zestawu kosztorysowego oraz wizualizację wnatrza (zdjęcia, projekty). Czy możliwe są ewentualne zmiany w projekcie, jeśli tak to jakie i którym etapie (adaptacja projektu czy przed nabyciem). Warunki Zabudowy wskazują na konieczność położenia kalenicy równolegle do drogi dojazdowej. Jak u Państwa określone jest jej położenie. Pytanie jest dla mnie istotne z uwagi na zgodność z WZ w kontekście uzyskania pozwolenia na budowę. kalinowski.lodz@gmail.com Dziękuję. Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Wizualizacje wnętrz do tego projektu nie zostały opracowane. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. W projekcie występuje kalenica położona prostopadle do drogi. Pozdrawiam Cytuj
Gość zestawienie Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2020 Dzień dobry prosze o wysłanie zestawienia więźby dachowej na adres oluniaa13@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2020 36 minut temu, Gość zestawienie napisał: Dzień dobry prosze o wysłanie zestawienia więźby dachowej na adres oluniaa13@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie więźby dachowej udostępniamy po zakupie projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mil Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2020 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: Milena.wilk92@gmail.com Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2020 17 godzin temu, Gość Mil napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: Milena.wilk92@gmail.com Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: angelikakotul@gmail.com dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2020 23 godziny temu, Gość Angelika napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: angelikakotul@gmail.com dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi