Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Gość holam napisał:

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, wstępnego kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Adele na adres: holam@poczta.onet.pl

Dziękuję z góry i pozdrawiam.

Dzień dobry,

Potrzebne materiały zostaną wysłane we wtorek.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: feelart@interia.pl .Pozdrawiam
Napisano
12 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: feelart@interia.pl .Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano
Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: fiki2@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Napisano
3 godziny temu, Gość Marta napisał:

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: fiki2@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: arqss@interia.pl .Pozdrawiam
Napisano
3 godziny temu, Gość Arek napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: arqss@interia.pl .Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano
Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, w szczególności chodzi mi o metry dl. i szer. ścian pomieszczeń. Czy zamiana pom.gospodarczego z mniejszą łazienką będzie możliwa bez zadnego problemu? I czy strop w tym przypadku może być betonowy? Proszę o możliwie szybką odp. i wysłanie wszelkich bezpłatnych informacji na maila skeyti@o2.pl. Pozdrawiam
Napisano
25 minut temu, Gość Kasia napisał:

Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, w szczególności chodzi mi o metry dl. i szer. ścian pomieszczeń. Czy zamiana pom.gospodarczego z mniejszą łazienką będzie możliwa bez zadnego problemu? I czy strop w tym przypadku może być betonowy? Proszę o możliwie szybką odp. i wysłanie wszelkich bezpłatnych informacji na maila skeyti@o2.pl. Pozdrawiam

Dzień dobry, do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany, natomiast przy zmianie umiejscowienia pomieszczenia gospodarczego należy również przenieść komin oraz zaprojektować dodatkowo wentylację kuchni. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: ja_ewa@onet.eu Pozdrawiam
Napisano
19 godzin temu, Gość EwaJ napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: ja_ewa@onet.eu Pozdrawiam

Dzień dobry,
Materiały szczegółowe zostały wysłane. Pozdrawiam!

Gość Ławiński
Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: damianlawinski@gmail.com
Napisano
Godzinę temu, Gość Ławiński napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: damianlawinski@gmail.com

Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: pawel-luki100@wp.pl .Dziękuję, pozdrawiam.

Napisano
8 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: pawel-luki100@wp.pl .Dziękuję, pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Nowak. J.
Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: just.nowak1990 Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
18 minut temu, Gość Nowak. J. napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: just.nowak1990 Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

proszę o podanie pełnego adresu e-mail.

Pozdrawiam

Gość Nowak J.
Napisano
12 minut temu, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

proszę o podanie pełnego adresu e-mail.

Pozdrawiam

Przepraszam. Pełny adres e-mail to: just.nowak1990@wp.pl

Pozdrawiam

Gość RAFIZACISZE
Napisano
Witam. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: rafizacisze@gmail.com dziękuję i pozdrawiam. Rafał
  • 2 weeks later...
Gość Mariusz
Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: mariusz.kloc1907@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Napisano
33 minuty temu, Gość Mariusz napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: mariusz.kloc1907@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. 

Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki).

W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu.

Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano
Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ
Napisano
W dniu 13.04.2019 o 17:42, Gość EwaJ napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ

Dobry wieczór,

Istnieje możliwość zamówienia w naszej pracowni projektu indywidualnego.

W celu dokonania wyceny będziemy jednak potrzebowali bardziej szczegółowych wytycznych.

Bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub szczegółowe opisanie wytycznych do projektu i przesłanie ich na adres: info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 13.04.2019 o 17:42, Gość EwaJ napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ
Dobry wieczór, materiały zostały wysłane na podany adres. Istnieje możliwość zamówienia w naszej pracowni projektu indywidualnego. W celu dokonania wyceny będziemy jednak potrzebowali bardziej szczegółowych wytycznych. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub szczegółowe opisanie wytycznych do projektu i przesłanie ich na adres: info@dobredomy.pl. Pozdrawiam  

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i materiały.Pozdrawiam EwaJ