Gość Malwina Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowana realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres maaalinek@gmail.com, z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowana realizacja tego projektu proszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu i rysunków budynku,na adres maaalinek@gmail.com, z góry dziękuję. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres tomekulanowicz1@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres tomekulanowicz1@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, ale mam pytanie. Czy jest mozliwość doprojektowania garazu jednostanowiskowego wraz z pomieszczeniem gospodarczym - kotłownia z prawej strony? Prosiła bym także o rysunki szczegółowe na meila decyk.ubezpieczenia@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, ale mam pytanie. Czy jest mozliwość doprojektowania garazu jednostanowiskowego wraz z pomieszczeniem gospodarczym - kotłownia z prawej strony? Prosiła bym także o rysunki szczegółowe na meila decyk.ubezpieczenia@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 witam jestem zainteresowana tym projektem, lecz mam pytanie czy jest mozliwosc podpiwniczenia z wyjsciem na zewnatrz z piwnicy? jesli tak jak by to przykladowo wygladalo , gdzie mozna by bylo tez umiescic schody? I jesli jest taka mozliwosc o przeprojektowanie tego projektu z piwnica jak dlugo to schodzi i jaki koszt calkowity projektu? Prosze o szczegolowe informacje przeslac na adress anklask@yahoo.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 witam jestem zainteresowana tym projektem, lecz mam pytanie czy jest mozliwosc podpiwniczenia z wyjsciem na zewnatrz z piwnicy? jesli tak jak by to przykladowo wygladalo , gdzie mozna by bylo tez umiescic schody? I jesli jest taka mozliwosc o przeprojektowanie tego projektu z piwnica jak dlugo to schodzi i jaki koszt calkowity projektu? Prosze o szczegolowe informacje przeslac na adress anklask@yahoo.com Witam, podpiwniczenie należy wprowadzić na etapie adaptacji. Niestety nie przygotowujemy dodatkowych rysunków ze zmianami. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres aniapaw79@amorki.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres aniapaw79@amorki.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy jest możliwość powiększenia domu Adele? Czy to nie wpłynie negatywnie na jego wygląd ? Pozdrawiam Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy jest możliwość powiększenia domu Adele? Czy to nie wpłynie negatywnie na jego wygląd ? Pozdrawiam Agnieszka Witam Na pewno zmiana gabarytów wpłynie na wygląd zewnętrzny budynku, jednak jak bardzo zależy od zakresu planowanych zmian. Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami - chętnie Pani doradzą. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2017 Witam, mam pytanie chciałbym aby dom miał piwnicę czy w takim wypadku schody można by było umieścić w pom. gospodarczym przedzielając je na pół aby mieć spiżarnię i zejście do piwnicy oddzielnie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam, mam pytanie chciałbym aby dom miał piwnicę czy w takim wypadku schody można by było umieścić w pom. gospodarczym przedzielając je na pół aby mieć spiżarnię i zejście do piwnicy oddzielnie? Witam Pomieszczenie gospodarcze jest zdecydowanie za małe aby zmieścić tam zarówno schody do piwnicy jak i spiżarnię. Trzeba dobrze pomyśleć jak zmieścić w nim same schody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2017 Witam. Czy ktoś wybudował dom Adele?Jeśli tak proszę o kontakt 514082160 najlepiej SMS. Oddzwonie Cytuj
Gość Emilia Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres imess@o2.pl, czy jest możliwość doprojektowania garażu jednostanowiskowego z pomieszczeniem gospodarczym-kotłownią (z prawej strony budynku), z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu mój adres imess@o2.pl, czy jest możliwość doprojektowania garażu jednostanowiskowego z pomieszczeniem gospodarczym-kotłownią (z prawej strony budynku), z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczególowych i kosztorysu na adres: ewelinaswiergul@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczególowych i kosztorysu na adres: ewelinaswiergul@gmail.com. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Henryk Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych materiałów na adres zib1981@interia.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych materiałów na adres zib1981@interia.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Witam czy jest możliwość doprojektowania garażu pokojów i łazienki tak jak wyżej ktoś pytał o wymiarach 5x7m +kotłownia w tylnej części garażu dawid86.1986@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam czy jest możliwość doprojektowania garażu pokojów i łazienki tak jak wyżej ktoś pytał o wymiarach 5x7m +kotłownia w tylnej części garażu dawid86.1986@o2.pl WItam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam mozna by przeslac jakieś rysunki szczegółowe na adres plemnik_17@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam mozna by przeslac jakieś rysunki szczegółowe na adres plemnik_17@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi