Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Bardzo podoba mi sie ten projekt ale mam pytanie co do niego . Bo moja działa jest o szerokości 20 m a tu jest podane ze minimum to 20.32 m . Jest możliwość dostosowania go do mojej działki ?/

Dzień dobry,

Musiałby Pan zwęzić budynek o 32cm, aby zmieścił się na działce o szerokości 20m. Wykusz w jadalni jest wysunięty na 30cm. Likwidując go musimy zwęzić budynek jeszcze o 2cm, co uzyskamy stosując ocieplenie ścian zewnętrznych o mniejszej grubości, ale lepszej izolacji cieplnej.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam . Bardzo podoba mi sie ten projekt ale mam pytanie co do niego . Bo moja działa jest o szerokości 20 m a tu jest podane ze minimum to 20.32 m . Jest możliwość dostosowania go do mojej działki ?/
Dzień dobry, Musiałby Pan zwęzić budynek o 32cm, aby zmieścił się na działce o szerokości 20m. Wykusz w jadalni jest wysunięty na 30cm. Likwidując go musimy zwęzić budynek jeszcze o 2cm, co uzyskamy stosując ocieplenie ścian zewnętrznych o mniejszej grubości, ale lepszej izolacji cieplnej. Pozdrawiam!

Czy jak bym miał zamiar go kupić to dostosowali byś cie go do mojej działki ?? Zeby wszystko było tak jak trzeba ?? .

Napisano

Czy jak bym miał zamiar go kupić to dostosowali byś cie go do mojej działki ?? Zeby wszystko było tak jak trzeba ?? .

Witam. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzymają Państwo bezpłatnie zgodę na zmiany). Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Mam pytanie co do zmian w projekcje czy możecie Państwo zmodyfikować projekt, czy łazienkę 3,4m2 możemy zamienić na schody do piwnicy?, i na dole urządzić spiżarkę oraz kotłownie? czy bardzo zmieniłoby to projekt domu i czy w ogóle takie zmiany można dokonać. pozdrawiam s

Napisano

Mam pytanie co do zmian w projekcje czy możecie Państwo zmodyfikować projekt, czy łazienkę 3,4m2 możemy zamienić na schody do piwnicy?, i na dole urządzić spiżarkę oraz kotłownie? czy bardzo zmieniłoby to projekt domu i czy w ogóle takie zmiany można dokonać. pozdrawiam s

Witam. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie wszystkich na forum.

I moje pytanie czy już gotowy jest kosztorys do tego projektu, prosiłabym o jego przesłanie jeśli jest to możliwe wraz z wymiarami pomieszczeń domu na adres mailowy teresatytula@wp.pl. Bardzo zależy mi na zapoznanie się z tymi danymi przed zakupem, pozdrawiem tt

Napisano

Witam serdecznie wszystkich na forum.

I moje pytanie czy już gotowy jest kosztorys do tego projektu, prosiłabym o jego przesłanie jeśli jest to możliwe wraz z wymiarami pomieszczeń domu na adres mailowy teresatytula@wp.pl. Bardzo zależy mi na zapoznanie się z tymi danymi przed zakupem, pozdrawiem tt

Witam. Tak, kosztorysy są już gotowe. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień Dobry :-) czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów budowlanych na adres slazu7@wp.pl ??

Napisano

Dzień Dobry :-) czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów budowlanych na adres slazu7@wp.pl ??

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan bezpłatne materiały dotyczące projektu Adele. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Informacje na ich temat zawarte są w zakładce "Sklep". Pozdrawiam!

Napisano

witam czy jest mozliwosc adaptacji poddasza w tym projekcie ?

Dzień dobry!

W celu umożliwienia adaptacji poddasza w projekcie Adele należałoby zaprojektować strop żelbetowy oraz zwiększyć kąt nachylenia dachu lub zaprojektować ściankę kolankową. Wysokość strychu po wykończeniu jest niższa niż wymagane przepisami 2,5m.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, poproszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na maila: silya_pl87@wp.pl

• 1 month later...
Gość drago_ivan
Napisano

Witam. Poproszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na emaila: drago_ivan@tlen.pl. Pozdrawiam PS. Czy ktoś już buduje ten projekt?

Gość Krystian
Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na email krystian-omo@wp.pl

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Czy moglabym prosic o przeslanie bezplatnych materialow dotyczacych projektu Adele (lustro) na emaila: mag.kowalik@gmail.com

Dziekuje i pozdrawiam

Magda

Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na email alinakacprzak@interia.pl

• 3 weeks later...
Gość Krzysiek
Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na email duch0016@wp.pl