Gość Radek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam czy mógł bym prosić również o przesłanie projektu technicznego na adres radox14@wp.pl z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam czy mógł bym prosić również o przesłanie projektu technicznego na adres radox14@wp.pl z góry dziękuję. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, zaczęliśmy budowę Honoraty, proszę podac swój email, odpiszę Pozdrawiam, czy mogę prosić o informację jaki był koszt budowy domu? monia1312@o2.pl Cytuj
Gość monika Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Dzień dobry, Również podłączam się pod prośbę o przesłanie projektu technicznego. Mój e-mail: jstawecki@op.pl czy również mogę prosić o przesłanie materiałów? monia1312@o2.pl Cytuj
Gość monika Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi informacji na temat kosztów budowy takiego domu? Interesuje mnie koszt wybudowania domku. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 czy również mogę prosić o przesłanie materiałów? monia1312@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tadeusz Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi informacji na temat kosztów budowy takiego domu? Interesuje mnie koszt wybudowania domku. Wszystko zależy od technologii, materiałów i systemu budowania. Obecnie jesteśmy na etapie szalowania drugiego stropu. Początkowo mieliśmy róże obawy odnośnie tego projektu ale już teraz widać to był bardzo dobry wybór. Wprowadziliśmy wiele zmian zgodnie z naszymi preferencjami. Dom został powiększony względem projektu – garaż o 1 m na szerokość. Odnośnie kosztów to zgodnie z moimi wyliczeniami stan surowy zamknięty orientacyjnie wyjdzie w granicach 180 – max 200 tysięcy. Szczegółową kwotę podam po zakończeniu wszystkich robót związanych ze stanem surowym zamkniętym. W kwocie tej wliczam: - całkowitą robociznę za wykonanie stanu surowego zamkniętego (budujemy profesjonalną firmą budowlaną) - ściany zewnętrzne Porotherm DryFix 25 - stropy całkowicie przekonstruowane względem projektu (obydwa monolityczne, podzielone na strefy nadciągami) - trzy systemy kominowe (kominek, kocioł na paliwo stałe i kocioł gazowy) - na dachu blachodachówka Bratex - okna trzyszybowe Vidok (rolet jeszcze nie wycenialiśmy ale będą montowane przed elewacją) Cytuj
Gość Jola Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi informacji na temat kosztów budowy takiego domu? Interesuje mnie koszt wybudowania domku. Wszystko zależy od technologii, materiałów i systemu budowania. Obecnie jesteśmy na etapie szalowania drugiego stropu. Początkowo mieliśmy róże obawy odnośnie tego projektu ale już teraz widać to był bardzo dobry wybór. Wprowadziliśmy wiele zmian zgodnie z naszymi preferencjami. Dom został powiększony względem projektu – garaż o 1 m na szerokość. Odnośnie kosztów to zgodnie z moimi wyliczeniami stan surowy zamknięty orientacyjnie wyjdzie w granicach 180 – max 200 tysięcy. Szczegółową kwotę podam po zakończeniu wszystkich robót związanych ze stanem surowym zamkniętym. W kwocie tej wliczam: - całkowitą robociznę za wykonanie stanu surowego zamkniętego (budujemy profesjonalną firmą budowlaną) - ściany zewnętrzne Porotherm DryFix 25 - stropy całkowicie przekonstruowane względem projektu (obydwa monolityczne, podzielone na strefy nadciągami) - trzy systemy kominowe (kominek, kocioł na paliwo stałe i kocioł gazowy) - na dachu blachodachówka Bratex - okna trzyszybowe Vidok (rolet jeszcze nie wycenialiśmy ale będą montowane przed elewacją) Panie Tadeuszu-bardzo prosze skontaktowac sie ze mna na jolam2701@gmail.com.Chciala bym sie dowiedziec wiecej szczegolow na temat Honoraty IIDziekuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość tomek Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi informacji na temat kosztów budowy takiego domu? Interesuje mnie koszt wybudowania domku. Wszystko zależy od technologii, materiałów i systemu budowania. Obecnie jesteśmy na etapie szalowania drugiego stropu. Początkowo mieliśmy róże obawy odnośnie tego projektu ale już teraz widać to był bardzo dobry wybór. Wprowadziliśmy wiele zmian zgodnie z naszymi preferencjami. Dom został powiększony względem projektu – garaż o 1 m na szerokość. Odnośnie kosztów to zgodnie z moimi wyliczeniami stan surowy zamknięty orientacyjnie wyjdzie w granicach 180 – max 200 tysięcy. Szczegółową kwotę podam po zakończeniu wszystkich robót związanych ze stanem surowym zamkniętym. W kwocie tej wliczam: - całkowitą robociznę za wykonanie stanu surowego zamkniętego (budujemy profesjonalną firmą budowlaną) - ściany zewnętrzne Porotherm DryFix 25 - stropy całkowicie przekonstruowane względem projektu (obydwa monolityczne, podzielone na strefy nadciągami) - trzy systemy kominowe (kominek, kocioł na paliwo stałe i kocioł gazowy) - na dachu blachodachówka Bratex - okna trzyszybowe Vidok (rolet jeszcze nie wycenialiśmy ale będą montowane przed elewacją) Panie Tadeuszu jezeli można zapytać zmiany w projekcie wprowadzał inny architekt czy projekt był zakupiony wraz ze zmianami zależy mi na podobnych przeróbkach pozdrawiam Cytuj
Gość Tadeusz Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Panie Tadeuszu jezeli można zapytać zmiany w projekcie wprowadzał inny architekt czy projekt był zakupiony wraz ze zmianami zależy mi na podobnych przeróbkach pozdrawiam Zmiany zostały wprowadzone w trakcie adaptacji projektu u architekta który przygotowywał mi wszystkie dokumenty do rozpoczęcia budowy. Zmiany jakie wprowadziłem to poszerzenie garażu o 1 metr wewnątrz a co za tym idzie kotłowni, dodatkowo powiększyłem kotłownię o 2 metry wzdłuż ściany tak że taras na piętrze znacznie się powiększył. Kolejną zmianą jest wyrównanie poziomu podłogi w garażu z poziomem podłogi w domu (w projekcie był jeden schodek). Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2017 Do osób które już maja dach na Honoracie. Jak duży okap macie i przy jakim koncie pochylenia dachu? Cytuj
Gość ANNA Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Panie Tadeuszu jezeli można zapytać zmiany w projekcie wprowadzał inny architekt czy projekt był zakupiony wraz ze zmianami zależy mi na podobnych przeróbkach pozdrawiam Zmiany zostały wprowadzone w trakcie adaptacji projektu u architekta który przygotowywał mi wszystkie dokumenty do rozpoczęcia budowy. Zmiany jakie wprowadziłem to poszerzenie garażu o 1 metr wewnątrz a co za tym idzie kotłowni, dodatkowo powiększyłem kotłownię o 2 metry wzdłuż ściany tak że taras na piętrze znacznie się powiększył. Kolejną zmianą jest wyrównanie poziomu podłogi w garażu z poziomem podłogi w domu (w projekcie był jeden schodek). Tadeusz poproszę serdecznie o Twój mail. Cytuj
Gość Jola Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, Chciala bym sie skontaktowac z kims kto buduje Honorata II w Olsztynie albo blisko Olsztyna ? Dziekuje i pozdrawiam. Jola Cytuj
Gość Jacek Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 proszę o kontakt osoby, które wybudowały taki dom. chcę zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości. 502 100 609. Cytuj
Gość Tadeusz Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Tadeusz poproszę serdecznie o Twój mail. atd85@wp.pl Cytuj
Gość Jacek Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Tadeusz poproszę serdecznie o Twój mail. atd85@wp.pl robol_2009@gazeta.pl Cytuj
Gość Radek Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2017 Witam czy mógł bym prosić o przesłanie wszelkich materiałów szczegułowych na adres radox14@wp.pl z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Radek.Cz Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Honorata 2. Czy strop zamykający piętro jest potrzebny, czy istnieje możliwość zamiany stropu monolitowego na drewniany, oparty na konstrukcji dachu. Proszę o odpowiedź. Email: radox14@wp.pl Również prosiłbym o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam czy mógł bym prosić o przesłanie wszelkich materiałów szczegułowych na adres radox14@wp.pl z góry dziękuje. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Honorata 2. Czy strop zamykający piętro jest potrzebny, czy istnieje możliwość zamiany stropu monolitowego na drewniany, oparty na konstrukcji dachu. Proszę o odpowiedź. Email: radox14@wp.pl Również prosiłbym o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów. Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Radek.Cz Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2017 Czy jest ktoś w okolicy Gdańska lub w woj. Pomorskim lub zachodniopomorskim kto zdecydował się na ten projekt i jest na etapie stanu surowego zamkniętego? Cytuj
Gość Tadeusz Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Po licznych zmianach, nasza Honorata tak się prezentuje: Cytuj
Gość Michal Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam, Prosze o podeslanie materialow co do tego projektu. Dziekuje z gory Kubik.michal172@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi