Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Godzinę temu, Gość Prośba o szczegóły... napisał: Witam. Mam prośbę. Jeżeli jest taka możliwość to poprosił bym o szczegółowe rzuty i przekroje Honoratki II na maila jazzu@wp.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@zzu Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Dziękuję. Materiały dotarły. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@zzu Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2019 Mam prośbę do budujących Honoratkę II. Jezeli ktoś z Was ma już stan surowy bądź powyżej to czy mógłby się przejść po domku i nakręcić telefonem filmik z rozmieszczeniem pomieszczeń ? Moja żona nie za bardzo ma pogląd na projekt z rzutów 2D i fajnie by było jakby mogła zobaczyć ten rozkład na filmiku. Bedę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 Dzien dobry, Czy jest możliwość przeniesienia kominka na ścianę gdzie znajduje się tv, oraz zlikwidować całkowicie wszelkie slupy, które znajdują się wokół kominka, zeby utworzyły jedną dużą przestrzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 6 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzien dobry, Czy jest możliwość przeniesienia kominka na ścianę gdzie znajduje się tv, oraz zlikwidować całkowicie wszelkie slupy, które znajdują się wokół kominka, zeby utworzyły jedną dużą przestrzeń? Dzień dobry, Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ila Napisano 6 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2019 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz rysunki z projektu technicznego? Mój maila: b.ila@wp.pl Z góry bardzo dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Ila napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz rysunki z projektu technicznego? Mój maila: b.ila@wp.pl Z góry bardzo dziekuje Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tadeusz Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Honorata II w trakcie realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@zzu Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Piękna realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 W dniu 12.10.2019 o 21:43, Gość Tadeusz napisał: Honorata II w trakcie realizacji. Te drewnopochodne wstawki na elewacji, co to takiego? I jaki koszt od 1m2? Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebastian Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 https://www.dekorlux.pl/pl/c/Deska-elewacyjna/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika86 Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Dnia 13.05.2019 o 08:32, Dobre Domy napisał: Honorata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Nasza Honorata prawie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrovit-rw Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 Witam Czy ktoś z Państwa, którzy wybudowali lub może kończą budowę Honoraty chciałby się pochwalić i zaprezentować nam ten dom ? Z tą prezentacją to tak trochę koloruje, wystarczy nam obejrzeć z zewnątrz, trochę środek, poczuć metraż. Godzinka i nas nie ma. Jesteśmy z mazowieckiego ale dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Proszę o kontakt na mail: zdrovit-rw@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@zzu Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Dnia 21.01.2020 o 17:09, Gość Maro napisał: Nasza Honorata prawie gotowa Super to wygląda. Można jeszcze prosić jakieś foto od drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebastian Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Jakby ktoś szukał inspiracji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 11 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Jakby ktoś szukał inspiracji ... Dzień dobry, czy zgadza się Pan na umieszczenie Pańskich zdjęć na naszej stronie internetowej w zakładce realizacje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebastian Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, czy zgadza się Pan na umieszczenie Pańskich zdjęć na naszej stronie internetowej w zakładce realizacje? Pozdrawiam Witam zgadzam się, ale może prześlę państwu bardziej "schludne" zdjęcia w najbliższym czasie. Chętnie udostępnię, bo wiem, jak dla mnie ważne było znalezienie jakichkolwiek zdjęć podczas budowy, które pomogłyby w podjęciu właściwych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 3 godziny temu, Gość Sebastian napisał: Witam zgadzam się, ale może prześlę państwu bardziej "schludne" zdjęcia w najbliższym czasie. Chętnie udostępnię, bo wiem, jak dla mnie ważne było znalezienie jakichkolwiek zdjęć podczas budowy, które pomogłyby w podjęciu właściwych rozwiązań. Dziękuję, w takim razie czekamy na zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Zdjęcia z realizacji są super!!! Mało jest ich w necie więc z przyjemnością sie je ogląda. Jestem na kolejnym etapie budowy więc kolejne pyt ile kosztowały was okna?pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Panie Sebastianie, co to za dachówka na dachu pięknego tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@zzu Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Witam. Mam pytanie do tych, którzy robili schody ze spocznikiem. O ile wydłuża się sama konstrukcja schodów przy takiej zmianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 11 godzin temu, Dawid napisał: Panie Sebastianie, co to za dachówka na dachu pięknego tego domku? Witam dachówka to nelskamp nibra R10 i wygląda zdecydowanie lepiej niż na tych zdjęciach. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 10 godzin temu, J@zzu napisał: Witam. Mam pytanie do tych, którzy robili schody ze spocznikiem. O ile wydłuża się sama konstrukcja schodów przy takiej zmianie ? Warto się zastanowić, czy wydłużać schody, ja po kilku miesiącach mieszkania uważam, że w holu na dole jest stosunkowo niewiele miejsca i wystawienie schodka poza obręb ściany będzie bardzo dużym utrudnieniem w komunikacji i użytkowaniu. Schody zabiegowe są zaprojektowane na prawdę nieźle i przy takiej przestrzeni dla mnie są bardzo komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 11 godzin temu, Dawid napisał: Panie Sebastianie, co to za dachówka na dachu pięknego tego domku? Ach i jeszcze jedno a`propos dachówki. Ze względu na niewielki kąt nachylenia dachu nie każda dachówka będzie mieściła się w parametrach producenta. Często producenci podają minimalny kąt 25 lub nawet 30 st. Nie wyklucza to jednak użycia takiej dachówki. Warto zwrócić się do producenta z pisemnym zapytaniem (samemu lub przez przedstawiciela) o dopuszczenie takiego rozwiązania na dachu o spadku 22 st (jak u nas), aby producent zagwarantował utrzymanie gwarancji. Czasem zdarza się, że na rynek trafiają wadliwe partie dachówki (szczególnie te glazurowane) i kiedy po niedługim czasie pojawiają się pęknięcia warto mieć na nią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi