Tomasz G Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2019 Witam, Jestem zainteresowany budową tego domu ale bardzo chcemy z żona przed rozpoczęciem budowy zobaczyć ten dom na "żywo". Czy jest tu ktoś kto miałby czas i chęć pokazać nam swój dom? Proszę o kontakt na adres email tomalek7@wp.pl Cytuj
Gość Piok Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2019 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: pprzeslaw@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2019 17 godzin temu, Gość Piok napisał: Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: pprzeslaw@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Inwestor Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Witam Czy budował ktos taki dom w Woj. Podlaskim, Warminsko-mazurskim lub mazowieckim? Cytuj
Rafał123 Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2020 czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: reska1@op.pl Cytuj
Rafał123 Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2020 Witam wszystkich Założyłem grupę na fb o nazwie Projekt domu Carmen II Jeśli są tu osoby które budują albo skonczyly budowę takiego domu zapraszam do podzielenia się opiniami na temat tego projektu DZIĘKUJĘ Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2020 6 godzin temu, Rafał123 napisał: czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: reska1@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rafał123 Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 14 godzin temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam dostałem materiały ale są one na Carmen 2b a prosiłem o Carmen 2 Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 3 godziny temu, Rafał123 napisał: Witam dostałem materiały ale są one na Carmen 2b a prosiłem o Carmen 2 Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2020 witam, Czy mozna uzyskac kosztorys tego domu wykonany z technologii Izodom2000? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2020 12 godzin temu, Gość Mariusz napisał: witam, Czy mozna uzyskac kosztorys tego domu wykonany z technologii Izodom2000? Dzień dobry, nie posiadamy w ofercie tego typu kosztorysów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 Witam. poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztorysu projektu carmen 2b na adres emilka1109@onet.eu Czy jest ktoś na forum z Centralnej Polski, co jest w trakcie budowy bądź już ma wybudowany taki dom ? BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2020 13 godzin temu, Gość Emilia napisał: Witam. poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztorysu projektu carmen 2b na adres emilka1109@onet.eu Czy jest ktoś na forum z Centralnej Polski, co jest w trakcie budowy bądź już ma wybudowany taki dom ? BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafal Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2020 Witam zapraszam na grupę na fb o nazwie Carmen ll Sa tam osoby które są w trakcie budowy również my.. Cytuj
Gość Dzień dobry . Napisano 25 Maj Zgłoszenie Napisano 25 Maj Dzień dobry czy ta strona na fb nadal istnieje nie mogę znaleźć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi