Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami(wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: m0niur@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i kosztorysu na adres: w_radoslaw@o2.pl? Pozdrawiam i dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2018 Dzień dobry czy mógłbym prosić o podanie dokładnych wymiarów garderoby i pralni na piętrze w projekcie Carmen II B.Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam pawlo1012@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 Dzień dobry czy mógłbym prosić o podanie dokładnych wymiarów garderoby i pralni na piętrze w projekcie Carmen II B.Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam pawlo1012@op.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres mailowy, zostaną przesłane informacje. Cytuj
Gość Milena Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2018 Witam, Rownież poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres milenamaciak@wp.pl . Czy ktoś z okolic Warszawy buduje ten dom? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2018 Witam, Rownież poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres milenamaciak@wp.pl . Czy ktoś z okolic Warszawy buduje ten dom? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 wITAM, CZY mozna otrzymac aktualny kosztorys? nianiamonika@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2018 wITAM, CZY mozna otrzymac aktualny kosztorys? nianiamonika@op.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt na info@dobredomy.pl. Zwrotnie odeślemy materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Kon Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: slomczewska.joanna@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 31 minut temu, Gość Asia Kon napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: slomczewska.joanna@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane potrzebne materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Joanman Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: joanman2005@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 38 minut temu, Joanman napisał: Dzień dobry, Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: joanman2005@gmail.com Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Imran Sumar Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2018 Good morning, please send me detailed drawings and construction costs to the following address: imranssumar@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 21 godzin temu, Gość Imran Sumar napisał: Good morning, please send me detailed drawings and construction costs to the following address: imranssumar@gmail.com Good morning, Today You will recive detailed materials. Best regards! Cytuj
Gość Ania Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2018 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres ania@soybean.pl dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2018 7 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres ania@soybean.pl dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość angela Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Witam! Czy mogę rownież prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: pepslja@gmail.com . pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość angela napisał: Witam! Czy mogę rownież prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: pepslja@gmail.com . pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami (wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: aleksandraj377@gmail.com Może posiadacie Państwo zdjęcia z budowy to również prosiłabym o przesłanie na mój adres. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 4 godziny temu, Gość Ola napisał: Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami (wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: aleksandraj377@gmail.com Może posiadacie Państwo zdjęcia z budowy to również prosiłabym o przesłanie na mój adres. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Wszystkie zdjęcia z budowy, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2019 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie projektu z wymiarami na adres: gajdamowiczjustyna@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2019 Godzinę temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie projektu z wymiarami na adres: gajdamowiczjustyna@gmail.com dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolina Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: kw30.06@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 1 godzinę temu, Gość Karolina napisał: Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: kw30.06@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi