Gość Łukasz Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Projekt domu Carmen II B Szczegółowy opis projektu domu Carmen II B znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/carmenIIb Witam! Również poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres lukasz.machos@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Witam! Również poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres lukasz.machos@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: kuba.w3010@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: kuba.w3010@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Serdecznie Witam, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres:bergus@o2.pl z góry dziękuje za informację Paweł Bergier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Serdecznie Witam, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres:bergus@o2.pl z góry dziękuje za informację Paweł Bergier Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anna Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: anna.namyslak@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: anna.namyslak@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość semiwro@wp.pl Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: semiwro@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Witam! Poproszę o przesłanie dokładnych rysunków i kosztów budowy na adres: semiwro@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu i kosztorysu na adres: monika.111@wp.pl? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu i kosztorysu na adres: monika.111@wp.pl? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brzoskowski88@gmail.com Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Witam. Również zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie dokładnych rysunków (chodzi mi głównie o wymiary) oraz kosztów budowy Mają Państwo może poszerzoną wersję o 1,5-2 m na ścianie łączącej kuchnię z salonem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Witam. Również zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie dokładnych rysunków (chodzi mi głównie o wymiary) oraz kosztów budowy Mają Państwo może poszerzoną wersję o 1,5-2 m na ścianie łączącej kuchnię z salonem ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Niestety w swojej ofercie nie posiadamy takiej wersji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 czy jest mozliwosc zmiany przez panstwa tego garazu na jednostanowiskowy, niestety zwiazane z wymiarem dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 czy jest mozliwosc zmiany przez panstwa tego garazu na jednostanowiskowy, niestety zwiazane z wymiarem dzialki witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RadeK Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami(wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: radeknizikowski@op.pl? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami(wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: radeknizikowski@op.pl? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan na wskazany adres materiały pokazowe dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Witam Mam projekt Carmen II, a jednak chciałbym zrealizować Carmen II B. Jak to zrobić? Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Witam Mam projekt Carmen II, a jednak chciałbym zrealizować Carmen II B. Jak to zrobić? Tomasz Witam Można wymienić projekt u nas zakupiony - szczegóły wymiany znajdzie Pan tutaj: https://www.dobredomy.pl/informacje/zwrot-i-wymiana-projektu/ W przypadku braku możliwości wymiany projektu, można również na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, wprowadzić zmiany w dokumentacji, przeorganizowując poddasze tak, jak jest to w Carmen IIB. Dla ułatwienia pracy możemy podesłać poglądowo rysunki szczegółowe z projektu Carmen IIB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tośka Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu i kosztorysu na adres: teoteo@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu i kosztorysu na adres: teoteo@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Borkowski Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Witam,poproszę o przesłanie dokładnych rysunków Carmen 2 b z wymiarami (demo)wraz z kosztorysem na :slawek@filtronix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Witam,poproszę o przesłanie dokładnych rysunków Carmen 2 b z wymiarami (demo)wraz z kosztorysem na :slawek@filtronix.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków w lustrzanym odbiciu z wymiarami(wersja demo projektu) i kosztorysu na adres: m0niur@o2.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi