Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2019 5 godzin temu, Gość Beata napisał: Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami i aktualnego szacunkowego kosztorysu na adres beata.kremska@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Hania Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami i aktualnego szacunkowego kosztorysu na adres: pinezka000@autograf.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 5 godzin temu, Gość Hania napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami i aktualnego szacunkowego kosztorysu na adres: pinezka000@autograf.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Beata Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2019 Witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres gluszcz.beata@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2019 3 godziny temu, Gość Beata napisał: Witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres gluszcz.beata@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres m.grudziecki@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał: Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres m.grudziecki@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość michał Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres m_wierciu@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 6 godzin temu, Gość michał napisał: Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres m_wierciu@gazeta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość michał Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2019 Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres m_wierciu@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2019 5 godzin temu, Gość michał napisał: Czy mogłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres m_wierciu@gazeta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iza Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2019 Witam jesteśmy zainteresowani kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres izazwi85@op.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2019 11 godzin temu, Gość Iza napisał: Witam jesteśmy zainteresowani kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres izazwi85@op.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Miłosz Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres milosz.siwinski@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 12 godzin temu, Gość Miłosz napisał: Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami tego projektu na adres milosz.siwinski@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iza Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam, jestem zainteresowana projektem proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz zestawienie kosztów budowy na adres e-mail ikok5790@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2019 14 godzin temu, Gość Iza napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz zestawienie kosztów budowy na adres e-mail ikok5790@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, wszystkie darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Iwona Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2020 Czy jest możliwość powiększenia łazienki na parterze kosztem garderoby (powierzchnia szaf zaznaczonych na projekcie)? Innymi słowy, czy ściana dzieląca wspomniane pomieszczenia jest do ruszenia? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2020 12 godzin temu, Gość Gość Iwona napisał: Czy jest możliwość powiększenia łazienki na parterze kosztem garderoby (powierzchnia szaf zaznaczonych na projekcie)? Innymi słowy, czy ściana dzieląca wspomniane pomieszczenia jest do ruszenia? Dzień dobry, można taką zmianę wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2020 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na wojtezzo@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2020 20 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na wojtezzo@o2.pl Dziękuję Witam. Rysunki zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłania rysunków szczegółowych na adres lukas77@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2020 1 godzinę temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłania rysunków szczegółowych na adres lukas77@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłania rysunków szczegółowych na adres gitarzysta.elektryczny@o2.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2021 12 godzin temu, Gość Piotrek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłania rysunków szczegółowych na adres gitarzysta.elektryczny@o2.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi