Gość Manek Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Witam, buduje oktawian III z podpiwniczeniem, dla zainteresowanych podeślę więcej zdjęć na email Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Witam Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie więcej zdjęć na adres: d_arek@vp.pl Dnia 29.12.2019 o 20:08, Gość Manek napisał: Witam, buduje oktawian III z podpiwniczeniem, dla zainteresowanych podeślę więcej zdjęć na email Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krif Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Witam, będę wdzięczny za wiecej zdjęć i realizację z budowy: krif@op.pl. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub W Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Witam serdecznie, jestem zainteresowany budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (woszczek.jakub@gmail.com) cała dokumentacje wraz z kosztorysem i wykazem materiałów potrzebnych do budowy domu. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami. Z góry dziękuję. Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 7 godzin temu, Gość Jakub W napisał: Witam serdecznie, jestem zainteresowany budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (woszczek.jakub@gmail.com) cała dokumentacje wraz z kosztorysem i wykazem materiałów potrzebnych do budowy domu. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami. Z góry dziękuję. Jakub Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 Witam Jesteśmy zainteresowani projektem oktawian III Prosimy o przesłanie zdjęć z budowy na adres daniel_muszynski@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Joanna Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana zakupem projektu Oktawian III. Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na adres joannan546@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 20 godzin temu, Gość Gość Joanna napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana zakupem projektu Oktawian III. Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na adres joannan546@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2020 Witam, Bardzo podoba mi się project Oktawian III; czy jest możliwość przeniesienia kuchni na dole do pokoju gościnnego i stworzenia 1 otwartej przestrzeni? Jaka jest wysokość scianki kolankowej na piętrze? Poproszę o dokładne wymiary domu i dokumentację na adres: soltysiakmonika@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 22 godziny temu, Gość Monika napisał: Witam, Bardzo podoba mi się project Oktawian III; czy jest możliwość przeniesienia kuchni na dole do pokoju gościnnego i stworzenia 1 otwartej przestrzeni? Jaka jest wysokość scianki kolankowej na piętrze? Poproszę o dokładne wymiary domu i dokumentację na adres: soltysiakmonika@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Wysokość ścianki kolankowej wynosi około 68 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 Dzień dobry również poprosiłbym o więcej zdjęć z budowy. Z góry dziękuję. Radek@moto-doctor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Projekt Oktawian 2 Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Witam, Planujemy budowę domu Oktawian 2, różni się on tylko od Państwa projektu wielkością garażu, jeśli można proszę więcej zdjęć z realizacji na mejla turbolek@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ARTUR Napisano 25 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2020 W dniu 29.12.2019 o 20:08, Gość Manek napisał: Witam, buduje oktawian III z podpiwniczeniem, dla zainteresowanych podeślę więcej zdjęć na email Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ARTUR Napisano 25 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2020 Do "Gość Manek" - Jestem zainteresowany budową wg projektu Oktawian III, właśnie z podpiwniczeniem. Bardzo proszę o podesłanie zdjęć i kontakt na adres: gabriel_by@o2.pl. Dodatkowo pytanie: Ponieważ ścianka kolankowa na poddaszu użytkowym ma wysokość tylko 68 cm, to jak zaplanowane zostało ustawienie łóżka w sypialni, z której jest wyjśćie na taras nad garażem? Według mnie ustawienie łóżka takie jak zasugerowano w projekcie jest nierealne, bo podczas wstawania będzie się uderzało głową w skośną część "sufitu". Podobnie zresztą i w małych sypialniach usutuowanie łóżek sugerowane w projekcie nie wydaje mi się najwygodniejsze w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szymcioo Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Jeśli to nie problem to poproszę o kilka fotek na adres szymcioo@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 18 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2021 Również proszę o kilka fotek jeśli nie problem na adres: michalsat@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WMM Napisano 13 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2021 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres markiewicz.witold@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2021 3 godziny temu, Gość WMM napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres markiewicz.witold@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Oktawian lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/217438060293718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 Witam, jestem zainteresowana budową. Proszę o więcej zdjęć. karolina.salom@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 18 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2021 Dzien dobry, prosze o zdjecia na adres pjaszczuk@yahoo.com. dziekuje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 6 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2022 Witam, bardzo proszę o przesłanie zdjęć realizacji Z budowy, projekt będę u państwa kupował prawdopodobnie przez architekta w przyszłym tygodniu Krehor@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 7 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 W dniu 6.01.2022 o 07:58, Gość Michał napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie zdjęć realizacji Z budowy, projekt będę u państwa kupował prawdopodobnie przez architekta w przyszłym tygodniu Krehor@interia.pl Dzień dobry, wszystkie zdjęcia z realizacji projektów, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce realizacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi