Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego domu + drugiego takiego samego w odbiciu lustrzanym połączonym garażami i zaliczyć go jako dom bliźniaczy? Witam Dom Oktawian jak najbardziej nadaje się do zabudowy bliźniaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Witam Czy istnieje możliwość połączenia łazienek na poddaszu w jedna dużą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Witam Czy istnieje możliwość połączenia łazienek na poddaszu w jedna dużą? Witam na etapie adaptacji projektu można spokojnie połączyć dwie łazienki tworząc jeden duży pokój kąpielowy. Nie będzie to wymagało dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2018 Czy projekt jest przygotowany pod budowę szkieletową. Proszę o więcej informacji na robert@lionglobalinvestemnt.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Czy projekt jest przygotowany pod budowę szkieletową. Proszę o więcej informacji na robert@lionglobalinvestemnt.com Witam Dom Oktawian III jest zaprojektowany w technologii tradycyjnej murowanej. O możliwość realizacji projektu w technologii szkieletowej należy dopytać w firmie, oferującej realizacje w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Witam Czy można prosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń??? na adres kamila.muszynska@poczta-polska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Witam Czy można prosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń??? na adres kamila.muszynska@poczta-polska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 2 minuty temu, Gość Kamila napisał: Witam Czy można prosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń??? na adres kamila.muszynska@poczta-polska.pl Dzień dobry! Oczywiście, w dniu dzisiejszym wyślemy Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zapytanie Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 Czy można prosić o przesłanie więcej szczegółów na temat budynku oraz kosztorys. maciek.siwek@gmail.com Z poważaniem Maciej Siwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 29 minut temu, Gość Zapytanie napisał: Czy można prosić o przesłanie więcej szczegółów na temat budynku oraz kosztorys. maciek.siwek@gmail.com Z poważaniem Maciej Siwek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karola Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie szczegółów budynku, wymiaru pomieszczeń itp. oraz kosztorysu. karolcia1b@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karola Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 Witam, Widzę, że po przednicy pytali już o możliwość dołożenia pomieszczenia gospodarczego za garażem (jak w projekcie Oktawiusz). Nurtuje mnie jeszcze kilka kwestii: Czy jest możliwość dostosowania projektu do ogrzewania pompą ciepła powietrzną i czy będzie to miało wpływ na układ pomieszczeń? Czy jest możliwość ingerencji w konstrukcję dachu tzn. zmniejszenie nachylenia np. do 40 stopni - myślę o zamontowaniu fotowoltaiki na dachu i ten kąt byłby bardziej optymalny? Proszę o informację na maila: karolcia1b@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magdalenablachut@wp.pl Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 witam, czy można prosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Dzień dobry, proszę podać maila, na którego mamy wysłać rysunki szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 10 godzin temu, Gość Karola napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie szczegółów budynku, wymiaru pomieszczeń itp. oraz kosztorysu. karolcia1b@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 10 godzin temu, Gość Karola napisał: Witam, Widzę, że po przednicy pytali już o możliwość dołożenia pomieszczenia gospodarczego za garażem (jak w projekcie Oktawiusz). Nurtuje mnie jeszcze kilka kwestii: Czy jest możliwość dostosowania projektu do ogrzewania pompą ciepła powietrzną i czy będzie to miało wpływ na układ pomieszczeń? Czy jest możliwość ingerencji w konstrukcję dachu tzn. zmniejszenie nachylenia np. do 40 stopni - myślę o zamontowaniu fotowoltaiki na dachu i ten kąt byłby bardziej optymalny? Proszę o informację na maila: karolcia1b@gmail.com Dzień dobry, Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Ogrzewanie pompą ciepła nie będzie miało wpływu na obecny układ pomieszczeń. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji. Rysunku, zestawienie kosztów itp. Ponieważ cichlibyśmy wybudować ten dom. Mój email: kopkaopka@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji. Rysunku, zestawienie kosztów itp. Ponieważ cichlibyśmy wybudować ten dom. Mój email: kopkaopka@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 Witam Z poprzedniego wpisu wywnioskowałam ze zmiany dotyczące dołożenia dodatkowego pomieszczenia gospodarczego za gazem jest możliwe na etapie adaptacji projektu.? Czy mogę równiez poprosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztów? Dziękuje bardzo, pozdrawiam. paco76@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 6 minut temu, Gość Anna napisał: Witam Z poprzedniego wpisu wywnioskowałam ze zmiany dotyczące dołożenia dodatkowego pomieszczenia gospodarczego za gazem jest możliwe na etapie adaptacji projektu.? Czy mogę równiez poprosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztów? Dziękuje bardzo, pozdrawiam. paco76@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki).W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 Dziekuje bardzo za odpowiedz....projekt ten będziemy analizować z naszym architektem.Szkoda tylko ze nie trafiłam nigdzie na relacje z budowy tego domu.:(..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michalb Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Dzien dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółów na temat budynku oraz kosztorys. bryq82@gmail.com z poważaniem michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość michalb napisał: Dzien dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółów na temat budynku oraz kosztorys. bryq82@gmail.com z poważaniem michał Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Goś Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem i proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres email: annagos37@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Anna Goś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 51 minut temu, Gość Anna Goś napisał: Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem i proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres email: annagos37@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Anna Goś Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi