Gość Monika Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Czy istnieje możliwość zaprojektowania płyty fundamentowej zamiast tradycyjnego fundamentu? Płyta fundamentowa ma wiele zalet oraz w skrajnym przypadku może znacznie obniżyć koszt stanu zerowego. Pozdrawiam, Witam Na etapie adaptacji projektu można zaprojektować posadowienie budynku na płycie fundamentowej. Nasza Pracownia wyrazi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam, Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który prześlemy materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dominika Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu, będę wdzięczna za przesłanie na adres d.kabulska@gmail.com kosztorysu materiałów wraz z rysunkami szczegółowymi.Dodatkowo mam pytanie czy jest możliwość przerobienia projektu w taki sposób aby w miejsce pokoju gościnnego zrobić kuchnie i tym samym powiększyć część dzienną poprzez usuniecie ściany między kuchnia, a pokojem. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam. czy istnieje możliwość wydłużenia domu od strony frontowej o 1 m? (co umożliwiłoby powiększenie łazienki na dole, dużej sypialni na górze, z zachowaniem tego samego położenia schodów, kuchni, pokoju na parterze) karolinastojowska@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu, będę wdzięczna za przesłanie na adres d.kabulska@gmail.com kosztorysu materiałów wraz z rysunkami szczegółowymi. Dodatkowo mam pytanie czy jest możliwość przerobienia projektu w taki sposób aby w miejsce pokoju gościnnego zrobić kuchnie i tym samym powiększyć część dzienną poprzez usuniecie ściany między kuchnia, a pokojem. Dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam. czy istnieje możliwość wydłużenia domu od strony frontowej o 1 m? (co umożliwiłoby powiększenie łazienki na dole, dużej sypialni na górze, z zachowaniem tego samego położenia schodów, kuchni, pokoju na parterze) karolinastojowska@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mikołaj Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych projektu Oktavian III na adres mikolaj@koszulka.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych projektu Oktavian III na adres mikolaj@koszulka.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam.Jestem zainteresowana tym projektem,bardzo proszę o przesłanie na mojego maila szczegółowych rysunków oraz wycenę materiałów budowlanych .oraz proszę o odpowiedź czy istnieje możliwość wydłużnia domu od strony tylnej o max 1m tak by uzyskac większą przestrzeń w części dziennej ,tym samym przesunąć kominek o ok 60cm do tyłu tak aby uzyskać większą przestrzeń na schody ?(być może moglabym uzyskać więcej zdjęć aranżacji wnetrz tego projektu ?)chciałabym dzięki tej zmienie uzyskać rowniez większe pokoje ( w naszym przypadku były by to dziecięce)dodatkowo chciałabym przedluzyc garaż o max 2 m tak by zyskać osobne pomieszczenie gospodarcze przydzielone ścianka działowa z garazem. Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam ( mkomsta@onet.eu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam.Jestem zainteresowana tym projektem,bardzo proszę o przesłanie na mojego maila szczegółowych rysunków oraz wycenę materiałów budowlanych .oraz proszę o odpowiedź czy istnieje możliwość wydłużnia domu od strony tylnej o max 1m tak by uzyskac większą przestrzeń w części dziennej ,tym samym przesunąć kominek o ok 60cm do tyłu tak aby uzyskać większą przestrzeń na schody ?(być może moglabym uzyskać więcej zdjęć aranżacji wnetrz tego projektu ?)chciałabym dzięki tej zmienie uzyskać rowniez większe pokoje ( w naszym przypadku były by to dziecięce)dodatkowo chciałabym przedluzyc garaż o max 2 m tak by zyskać osobne pomieszczenie gospodarcze przydzielone ścianka działowa z garazem. Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam ( mkomsta@onet.eu) Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sabina Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Witam Jestem zainteresowana projektem Oktawian III. Bardzo proszę o przesłanie na mojego maila szczegółowych rysunków oraz wycenę materiałów budowlanych. sabina.szczyzyca@gmail.com Pozdrawiam Sabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Witam Jestem zainteresowana projektem Oktawian III. Bardzo proszę o przesłanie na mojego maila szczegółowych rysunków oraz wycenę materiałów budowlanych. sabina.szczyzyca@gmail.com Pozdrawiam Sabina Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Witam.Czy jest możliwość zakupu u Państwa tego projektu w wersji szkieletowej z pewnymi modyfikacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Witam.Czy jest możliwość zakupu u Państwa tego projektu w wersji szkieletowej z pewnymi modyfikacjami? Witam Nie projektujemy domów w technologii szkieletowej. Na temat możliwości realizacji projektu w tejże technologii należy dopytać w firmach, które oferują budowy domów w szkielecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GB Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam.Jestem zainteresowana tym projektem,bardzo proszę o przesłanie na mojego maila szczegółowych rysunków oraz wycenę materiałów budowlanych .oraz proszę o odpowiedź czy istnieje możliwość wydłużnia domu od strony tylnej o max 1m tak by uzyskac większą przestrzeń w części dziennej ,tym samym przesunąć kominek o ok 60cm do tyłu tak aby uzyskać większą przestrzeń na schody ?(być może moglabym uzyskać więcej zdjęć aranżacji wnetrz tego projektu ?)chciałabym dzięki tej zmienie uzyskać rowniez większe pokoje ( w naszym przypadku były by to dziecięce)dodatkowo chciałabym przedluzyc garaż o max 2 m tak by zyskać osobne pomieszczenie gospodarcze przydzielone ścianka działowa z garazem. Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam ( mkomsta@onet.eu) Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, poproszę również szczegółowe rysunki na maila oraz wycenę materiałów budowlanych i odpowiedź na pytania ktory padly juz wczesnijeCzy istnieje możliwość wydłużenia domu od strony tylnej o max 1m tak by uzyskac większą przestrzeń w części dziennej ,tym samym przesunąć kominek o ok 60cm do tyłu tak aby uzyskać większą przestrzeń na schody ?(być może moglabym uzyskać więcej zdjęć aranżacji wnetrz tego projektu ?)chciałabym dzięki tej zmienie uzyskać rowniez większe pokoje ( w naszym przypadku były by to dziecięce)dodatkowo chciałabym przedluzyc garaż o max 2 m tak by zyskać osobne pomieszczenie gospodarcze przydzielone ścianka działowa z garazem. moj email: berkowiczgabriela@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam, poproszę również szczegółowe rysunki na maila oraz wycenę materiałów budowlanych i odpowiedź na pytania ktory padly juz wczesnije Czy istnieje możliwość wydłużenia domu od strony tylnej o max 1m tak by uzyskac większą przestrzeń w części dziennej ,tym samym przesunąć kominek o ok 60cm do tyłu tak aby uzyskać większą przestrzeń na schody ?(być może moglabym uzyskać więcej zdjęć aranżacji wnetrz tego projektu ?)chciałabym dzięki tej zmienie uzyskać rowniez większe pokoje ( w naszym przypadku były by to dziecięce)dodatkowo chciałabym przedluzyc garaż o max 2 m tak by zyskać osobne pomieszczenie gospodarcze przydzielone ścianka działowa z garazem. moj email: berkowiczgabriela@gmail.com Witam Zapytanie przekazane do architektów - odpowiedź zostanie przesłana na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana tym projektem. Czy istnieje możliwość przesłania więcej zdjęć aranżacji tego domu na adres mejlowy olanowaczyk1@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana tym projektem. Czy istnieje możliwość przesłania więcej zdjęć aranżacji tego domu na adres mejlowy olanowaczyk1@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, wszystkie dostępne aranżacje wnętrz budynków udostępniamy na stronie internetowej. Niestety nie mamy ich więcej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Witam.Czy jest możliwość zakupu u Państwa tego projektu w wersji szkieletowej z pewnymi modyfikacjami? Witam Nie projektujemy domów w technologii szkieletowej. Na temat możliwości realizacji projektu w tejże technologii należy dopytać w firmach, które oferują budowy domów w szkielecie. Pozdrawiam My będziemy niedługo zaczynać budowę w metodzie szkieletowej z prefabrykatów. W razie pytań podaję maila: poczta.basia@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz dane dotyczące ilości poszczególnych materiałów wraz z wyceną na maila adrianturawa@gmail.com, pytania dodatkowe: czy jest możliwość zastosowania płyty fundamentowej, czy jest dostępna wersja bez garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz dane dotyczące ilości poszczególnych materiałów wraz z wyceną na maila adrianturawa@gmail.com, pytania dodatkowe: czy jest możliwość zastosowania płyty fundamentowej, czy jest dostępna wersja bez garażu? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witold Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Witam. Czy istnieje możliwość powiększenia projektu o dodatkową sypialnie dla dziecka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Witam. Czy istnieje możliwość powiększenia projektu o dodatkową sypialnie dla dziecka ? Witam, dodatkowy pokój na poddaszu można wygospodarować w miejscu łazienki i garderoby. Jest to zmiana nie wymagająca ingerencji w konstrukcję budynku. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomas Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego domu + drugiego takiego samego w odbiciu lustrzanym połączonym garażami i zaliczyć go jako dom bliźniaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi