Gość Emilia Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam serdecznie, Ja tez bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych dla projektu Oktavian III. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Emilia ( kowalskaemilia@wp.pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam serdecznie, Ja tez bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych dla projektu Oktavian III. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Emilia ( kowalskaemilia@wp.pl ) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Witam serdecznie, Zastanawiamy się nad projektem Oktawian III. Mogę poprosić o dokładne wymiary pomieszczeń? Mój mail: mkc@onet.pl Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Witam serdecznie, Zastanawiamy się nad projektem Oktawian III. Mogę poprosić o dokładne wymiary pomieszczeń? Mój mail: mkc@onet.pl Z góry dziękuję Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M.Drewniak Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych projektu Oktavian III na adres maciejdrewniak@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Puszczewicz Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych dla projektu Oktavian III. Bardzo dziękuję za pomoc ten projekt bardzo nam się podoba. mój email: lukasz.pu@gmail.com Pozdrawiam, Łukasz Puszczewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu materiałów budowlanych dla projektu Oktavian III. Bardzo dziękuję za pomoc ten projekt bardzo nam się podoba. mój email: lukasz.pu@gmail.com Pozdrawiam, Łukasz Puszczewicz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 witam serdecznie, jestem zainteresowana budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (matyldzia2@op.pl) cała dokumentacje wraz z kosztorysem. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 witam serdecznie, jestem zainteresowana budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (matyldzia2@op.pl) cała dokumentacje wraz z kosztorysem. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matylda Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Ja również proszę o przesłanie dodatkowych informacji na temat projektu Oktawian III. Dokladnie interesuje mnie dokladne wymiary pomieszczen, kosztorys i dokumentacja. z góry dziekuje. Mail: matyldzia2@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Ja również proszę o przesłanie dodatkowych informacji na temat projektu Oktawian III. Dokladnie interesuje mnie dokladne wymiary pomieszczen, kosztorys i dokumentacja. z góry dziekuje. Mail: matyldzia2@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorys materiałów budowlanych, na adres: m.bieganski143@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorys materiałów budowlanych, na adres: m.bieganski143@gmail.com Pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Prośba o przesłanie dostępnych materiałów na adres kszefler@gmail.com. Pozdrawiam, KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Prośba o przesłanie dostępnych materiałów na adres kszefler@gmail.com. Pozdrawiam, KS Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. domu na adres tomasz.jasinski88@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. domu na adres tomasz.jasinski88@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A. Rosz Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorys materiałów budowlanych, na adres: a.roszkowska85@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorys materiałów budowlanych, na adres: a.roszkowska85@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o informację czy projekt spełnia wymogi nowych warunków technicznych WT2017, które zaostrzają wymagania odnośnie energooszczędności (głównie chodzi o inst. grzewczą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawkm Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o przesłanie ma mojego maila szczegółowych rysunków oraz kosztorys materiałów budowlanych. Pozdrawiam, Witam. Proszę podać adres mail. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o informację czy projekt spełnia wymogi nowych warunków technicznych WT2017, które zaostrzają wymagania odnośnie energooszczędności (głównie chodzi o inst. grzewczą)? Witam. Tak projekt spełnia WT2017. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawkm Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Witam. Proszę podać adres mail. Pozdrawiam. Mój adres email: pawkm@o2.pl Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawkm Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Witam, Czy istnieje możliwość zaprojektowania płyty fundamentowej zamiast tradycyjnego fundamentu? Płyta fundamentowa ma wiele zalet oraz w skrajnym przypadku może znacznie obniżyć koszt stanu zerowego. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi