Redaktor Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2015 Projekt domu Eryka Szczegółowy opis projektu domu Eryka znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/eryka Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Paulina Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2018 Witam, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres strzalkapaulina@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres strzalkapaulina@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Projekt Eryka jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Cytuj
Gość Basia St Napisano 20 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2020 Witam, Bardzo proszę o rysunki szczegółowe na adres baska_st1@wp.pl Pozdrawiam - B. Stachowska Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2020 3 godziny temu, Gość Basia St napisał: Witam, Bardzo proszę o rysunki szczegółowe na adres baska_st1@wp.pl Pozdrawiam - B. Stachowska Dzień dobry, Projekt Eryka jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. W załączniku przesyłam rysunki szczegółowe do projektu Eryka II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Napisano 22 Marzec Dzień dobry. Proszę o przesłanie: - szczegółowe rzuty i przekroje - obrys budynku w skali 1:500 w formacie dwg Jestem zainteresowany projektem domu Eryka - lustro. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Napisano 26 Marzec W dniu 22.03.2024 o 18:43, Gość Piotr napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie: - szczegółowe rzuty i przekroje - obrys budynku w skali 1:500 w formacie dwg Jestem zainteresowany projektem domu Eryka - lustro. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Panie Piotrze, projekt Eryka nie został dotąd zamówiony, przez co nie ma dokumentacji technicznej. Możemy przesłać rysunki szczegółowe do projektu Eryka II, który różni się od projektu Eryka tym, że za garażem jest drugie pomieszczenie gospodarcze, przez co strych jest większy. Gdyby był Pan zainteresowany, to proszę podać adres mailowy. Cytuj
Gość Piotr Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień W takim razie proszę o przesłanie dokumentacji Eryka II, mój adres 4piokie@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 33 minuty temu, Gość Piotr napisał: W takim razie proszę o przesłanie dokumentacji Eryka II, mój adres 4piokie@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Rysunki zostały wysłane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi