Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem flawii III proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych bezpłatnych materiałów do przeanalizowania na adres email : nataliiii_7@tlen.pl. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata W. Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam, Mnie również bardzo podoba się ten projekt. Ma wszystkie funkcjonalne cechy których szukam, pytanie, czy można zmienić układ parteru tzn. łazienkę zamienić ze schodami na parterze, aby w łazience był dostęp do okna ? Proszę o przesłanie na emil: wrob98@gmail.com wszystkich bezpłatnych materiałów w tym jeżeli są opcje różnych układów na parterze i ewentualnie piętrze. . Z góry dziękuję i łączę pozdrowienia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam, Mnie również bardzo podoba się ten projekt. Ma wszystkie funkcjonalne cechy których szukam, pytanie, czy można zmienić układ parteru tzn. łazienkę zamienić ze schodami na parterze, aby w łazience był dostęp do okna ? Proszę o przesłanie na emil: wrob98@gmail.com wszystkich bezpłatnych materiałów w tym jeżeli są opcje różnych układów na parterze i ewentualnie piętrze. . Z góry dziękuję i łączę pozdrowienia. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Stefan M Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Czy może jest gdzieś na Dolnym Śląsku już postawiony Flawia III ? Cytuj
Gość Inwestorka Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na brylkowscydom@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na brylkowscydom@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Blanka Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam. Mogłabym prosić o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego . Jestem zainteresowana tym projektem mam jeszcze takie pytanie odnośnie kotłowni w tym domy czy można by było dobudować ja za garażem a w miejscu pomieszczenia gospodarczego zrobić pralnię ? mój adres e-mail : blaneczka9@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Witam. Mogłabym prosić o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego . Jestem zainteresowana tym projektem mam jeszcze takie pytanie odnośnie kotłowni w tym domy czy można by było dobudować ja za garażem a w miejscu pomieszczenia gospodarczego zrobić pralnię ? mój adres e-mail : blaneczka9@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowana zmiana technicznie możliwa jest do wprowadzenia - najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wioletta Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Flawia III bardzo bym prosiła o przesłanie dodatkowych bezpłatnych materiałów w.napiorkowska@gmai;.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Flawia III bardzo bym prosiła o przesłanie dodatkowych bezpłatnych materiałów w.napiorkowska@gmai;.com. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość rafal Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Flawia III bardzo bym prosił o przesłanie dodatkowych bezpłatnych materiałów ravherr@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Flawia III bardzo bym prosił o przesłanie dodatkowych bezpłatnych materiałów ravherr@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam Czy jest mozliwosc zmiany kata dachu na 40stopni. Jestesmy zainteresowani projektem Flawia 3 jednak dach a naszym przypadku musi miec nieco inny kat. b.zielinski@hotmail.co.uk Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam Czy jest mozliwosc zmiany kata dachu na 40stopni. Jestesmy zainteresowani projektem Flawia 3 jednak dach a naszym przypadku musi miec nieco inny kat. b.zielinski@hotmail.co.uk Pozdrawiam Witam Zmiany kąta nachylenia dachu można dokonać na etapie adaptacji projektu - nasza Pracowania wystawi zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość zmiany w projekcie na garaż dwustanowiskowy oraz dobudowanie za garażem pomieszczenia gospodarczego? Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji i materiałów na adres malinka1005@w.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość zmiany w projekcie na garaż dwustanowiskowy oraz dobudowanie za garażem pomieszczenia gospodarczego? Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji i materiałów na adres malinka1005@w.pl Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem można dokonać zmian w projekcie. Materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość dorota kosmala Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 Jestem zainteresowana projektem domu Flawia III. Chcę zapytać, czy w projekcie można zrezygnować z poddasza i schodów, a w miejsce schodów zaprojektować drugą łazienkę. Czy jest też możliwość przedłużenia garażu o pomieszczenie gospodarcze. Porównywałam projekt tego domu z Flawia Mała II, układ pomieszczeń jest bardzo funkcjonalny, jednak pokoje sypialne są nieco zbyt małe. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2018 18 godzin temu, Gość dorota kosmala napisał: Jestem zainteresowana projektem domu Flawia III. Chcę zapytać, czy w projekcie można zrezygnować z poddasza i schodów, a w miejsce schodów zaprojektować drugą łazienkę. Czy jest też możliwość przedłużenia garażu o pomieszczenie gospodarcze. Porównywałam projekt tego domu z Flawia Mała II, układ pomieszczeń jest bardzo funkcjonalny, jednak pokoje sypialne są nieco zbyt małe. WItam Opisane zmiany w projekcie Flawia III są możliwe do wykonania. Wybrany przez Państwa architekt lokalny może wprowadzić zmiany po zakupieniu katalogowej wersji projektu. Nasza pracownia jako autor projektu wyda wówczas bezpłatną pisemną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Wycena i ustalenia dotyczące zmian odbywają się wówczas mailowo przed zakupieniem katalogowej wersji projektu. W razie pytań proszę o kontakt. Prosimy również zapoznać się z projektem Justynian II ( https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianII/ ), który mógłby odpowiadać Państwa oczekiwaniom. Cytuj
Gość Przemek Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość zmiany w projekcie na garaż dwustanowiskowy oraz dobudowanie za garażem pomieszczenia gospodarczego? Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji i materiałów na adres malinka1005@w.pl Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem można dokonać zmian w projekcie. Materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Jest taka możliwość. Ja tak zrobiłem. Cytuj
Gość Paula Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2019 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość zmiany w projekcie na garaż dwustanowiskowy oraz dobudowanie za garażem pomieszczenia gospodarczego? Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych informacji i materiałów na adres malinka1005@w.pl Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem można dokonać zmian w projekcie. Materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Jest taka możliwość. Ja tak zrobiłem. Panie Przemku można poprosić zdj realizacji na email :paula3808@op.pl ? Cytuj
Gość Monika Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 Witam. Poproszę o wysłanie materiałów dodatkowych i zdjęc obrazowych do analizy. Dziękuję. mch81@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 57 minut temu, Gość Monika napisał: Witam. Poproszę o wysłanie materiałów dodatkowych i zdjęc obrazowych do analizy. Dziękuję. mch81@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Witam Napisano 24 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2021 Witam bardzo podoba mi sie ten projekt flawia 3 czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz wymiary pomieszczeń dziekuje Okunowski.r@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2021 W dniu 24.04.2021 o 20:02, Gość Witam napisał: Witam bardzo podoba mi sie ten projekt flawia 3 czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz wymiary pomieszczeń dziekuje Okunowski.r@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 26 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2021 Witam, jestem zainteresowany projektem Flawia III, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych bezpłatnych materiałów dot. projektu na adres email: gmogielnicki@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi