Dobre Domy Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Witam, jestem zainteresowana budową domu wg projektu Flawia III, jednak chciałabym nanieść kilka zmian. 1) podpiwniczenie, 2)chce powiększyć garaż tak, aby był dwustanowiskowy, 3)na poddaszu chce zamienić sypialnie (prawą z lewą) i łazienkę z pralnią. Proszę o informację czy zmiany są możliwe i jaki koszt wprowadzenia tych zmian do projektu. Kiedy będzie można otrzymać szacunkowe koszty budowy lub kosztorys? ewelina.radziej@wp.pl Pozdrawiam ER Dzień dobry, w sprawie zmian w projekcie proszę o kontakt bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Witam, czy ktoś wybudował już ten dom, albo buduje. Interesują mnie naniesione zmiany i jak dom prezentuje się w rzeczywistości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agata Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Witam, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. agata.pawlowska@aol.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Witam, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. agata.pawlowska@aol.com Dzień dobry, przesyłam rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosia Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. Mój adres - msgss@interia.pl Proszę także o info: czy dach garażu można pokryć w taki sposób, aby nad nim powstał taras. A także garaż chciałabym zrównać ze ścianą ogrodową domu, aby powstała za garażem kotłownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. Mój adres - msgss@interia.pl Proszę także o info: czy dach garażu można pokryć w taki sposób, aby nad nim powstał taras. A także garaż chciałabym zrównać ze ścianą ogrodową domu, aby powstała za garażem kotłownia. Dzień dobry, przesyłam rysunki na wskazany adres. Tak, istnieje możliwość wprowadzenia wymienionych zmian na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nitka Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Bardzo proszę o przesłanie rysunków pokazowych Adres: nitkad@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Bardzo proszę o przesłanie rysunków pokazowych Adres: nitkad@tlen.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Witam! Proszę o przesłanie rysunków pokazowych pomieszczeń w środku na adres zbynek30@op.pl gdyż podoba mi się ten projekt. chciałbym zapytać czy jest możliwość dobudowania kotłowni przy garażu od strony ogrodu i pokrycie go takim dachem jak w projekcie z tym że powiększona część od strony ogrodu byłaby z mniejszym spadem a także powiększenie kuchni i salonu o wykusz po lewej stronie tak żeby wyrównać tę ścianę. Jeszcze interesuje mnie możliwość znacznego powiększenia obecnego tarasu i zadaszenia go Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Witam! Proszę o przesłanie rysunków pokazowych pomieszczeń w środku na adres zbynek30@op.pl gdyż podoba mi się ten projekt. chciałbym zapytać czy jest możliwość dobudowania kotłowni przy garażu od strony ogrodu i pokrycie go takim dachem jak w projekcie z tym że powiększona część od strony ogrodu byłaby z mniejszym spadem a także powiększenie kuchni i salonu o wykusz po lewej stronie tak żeby wyrównać tę ścianę. Jeszcze interesuje mnie możliwość znacznego powiększenia obecnego tarasu i zadaszenia go Dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ilona. Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie rysunkow pokazowych. Adres. ilona12m1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie rysunkow pokazowych. Adres. ilona12m1@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anio0lek@vp.pl Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 WItam serdecznie! Czy również mogłabym dostać rysunki pokazowe na maila? Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę mi powiedzieć w jaki sposób obliczacie państwo powierzchnię zabudowy? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 WItam serdecznie! Czy również mogłabym dostać rysunki pokazowe na maila? Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę mi powiedzieć w jaki sposób obliczacie państwo powierzchnię zabudowy? Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asiawit Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 am, bardzo prosze o wysłanie rysunków szczegółowych, pokazowych na maila joannabusz.90@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 am, bardzo prosze o wysłanie rysunków szczegółowych, pokazowych na maila joannabusz.90@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Także jestem zainteresowany projektem flawia 2. Prosiłbym o zestawienie materiałów. zipmarcin@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Także jestem zainteresowany projektem flawia 2. Prosiłbym o zestawienie materiałów. zipmarcin@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dot Flawia III na adres kasjaka@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dot Flawia III na adres kasjaka@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo mi podoba się ten projekt. Nie wiem jakie materiały dodatkowe można otrzymać, ale skoro wszyscy o nie proszą, to ja też poproszę :-) Adres: rrepucha@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo mi podoba się ten projekt. Nie wiem jakie materiały dodatkowe można otrzymać, ale skoro wszyscy o nie proszą, to ja też poproszę :-) Adres: rrepucha@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Proszę o dodatkowe materiały dotyczące projektu Flawia 3 na adres magma7@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Proszę o dodatkowe materiały dotyczące projektu Flawia 3 na adres magma7@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem flawii III proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych bezpłatnych materiałów do przeanalizowania na adres email : nataliiii_7@tlen.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi