Redaktor Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Projekt domu Flawia III Szczegółowy opis projektu domu Flawia III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/flawiaIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elżbieta Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Witam. Kiedy będzie kosztorys i wycena domu Flawia III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Witam. Kiedy będzie kosztorys i wycena domu Flawia III. Witam Projekt Flawia III aktualnie jest koncepcją - oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli zlecić dla domu wycenę kosztorysową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Witam kiedy będzie kosztorys budowy domku Flawia III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Witam kiedy będzie kosztorys budowy domku Flawia III. Witam Projekt Flawia III aktualnie jest koncepcją - dopiero jak będzie opracowana do niego pełna dokumentacja, będziemy mogli zlecić wykonanie wyceny kosztorysowej dla projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Witam Mam jeszcze pytanko odnosnie tego projektu chodzi mi o taki projekt ale bez poddasza uzytkowego czy jest bo szukam i nie mogę znajść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Witam Mam jeszcze pytanko odnosnie tego projektu chodzi mi o taki projekt ale bez poddasza uzytkowego czy jest bo szukam i nie mogę znajść. Witam Projekt dostępny jest w następujących wersjach: w wersji bez poddasza i bez garażu- Flawia, w wersji z poddaszem i bez garażu - Flawia II oraz w wersjach bez poddasza i o mniejszej powierzchni użytkowej: bez garażu - Flawia Mała, oraz z garażem jednostanowiskowym - Flawia Mała II. Projekty te dostępne są nas na www. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam czy jest może już wycena i kosztorys domu flawia III Witam Projekt Flawia III aktualnie jest koncepcją - oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli zlecić dla domu wycenę kosztorysową. Pozdrawiam Witam czy jest już wycena i kosztorys interesuje mnie ten projekt i chciałabym orientacyjnie wiedziec ile by mnie wyniósł stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam czy jest może już wycena i kosztorys domu flawia III Witam czy jest już wycena i kosztorys interesuje mnie ten projekt i chciałabym orientacyjnie wiedziec ile by mnie wyniósł stan surowy zamknięty. Witam Niestety projekt nadal jest koncepcją, nie mamy dla niego wyceny kosztorysowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiochuM Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Witam, jak wysoka jest scianka kolankowa? Proszę o podesłanie bardziej szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń, oraz ewentualnie zestawienia wymiarów i kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy Flawii w pierwotnej wersji jeżeli do tej nie ma. Czy wymiarowo Flawia III znacząco odbiega od Flawii? Mail: piochu-m@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam, jak wysoka jest scianka kolankowa? Proszę o podesłanie bardziej szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń, oraz ewentualnie zestawienia wymiarów i kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy Flawii w pierwotnej wersji jeżeli do tej nie ma. Czy wymiarowo Flawia III znacząco odbiega od Flawii? Mail: piochu-m@tlen.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią architekci prześlą na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Witam! Mam pytania dotyczące projektu FLAWIA III. Czy jest możliwość powiększenia garażu o pomieszczenie gospodarcze (np.jak w projekcie IKAR II), a w miejscu obecnego pom. gos. zrobić łazienkę? Czy można powiększyć salon tak, by ściana "od góry" była w jednej linii ze ścianami pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Witam! Mam pytania dotyczące projektu FLAWIA III. Czy jest możliwość powiększenia garażu o pomieszczenie gospodarcze (np.jak w projekcie IKAR II), a w miejscu obecnego pom. gos. zrobić łazienkę? Czy można powiększyć salon tak, by ściana "od góry" była w jednej linii ze ścianami pokoi? Dzień dobry! Tak, oczywiście istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian. Może je nanieść na projekt architekt adaptujący lub nasza Pracownia. W celu uzyskania wyceny proszę o kontakt pod adresem: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Witam! Proszę o przesłanie rysunków pokazowych do projektu FLAWIA III jeśli są już gotowe. Rozmawiałam telefonicznie i uzyskałam informacje, że taka możliwość będzie w najbliższym czasie, gdyż projekt jest w końcowych fazach przygotowania. Jestem zainteresowania wysokością pomieszczeń, długością, szerokością. Z góry dziękuje, pozdrawiam. mail: betina123@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2015 Witam! Proszę o przesłanie rysunków pokazowych do projektu FLAWIA III jeśli są już gotowe. Rozmawiałam telefonicznie i uzyskałam informacje, że taka możliwość będzie w najbliższym czasie, gdyż projekt jest w końcowych fazach przygotowania. Jestem zainteresowania wysokością pomieszczeń, długością, szerokością. Z góry dziękuje, pozdrawiam. mail: betina123@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Witam. Jestem zainteresowany budową domu wg projektu Flawia III, jednak chciałbym nanieść kilka zmian, oczywiście jeżeli będą możliwe do realizacji. 1) chcę poszerzyć garaż tak, aby był dwustanowiskowy. Dodatkowo chcę go wydłużyć tak, aby był na równi z jadalnią i pokojem dziennym 2) na poddaszu chcę zamienić sypialnie (prawą z lewą) oraz pralnie z łazienką. Dodatkowo, aby wejście do łazienki było tylko i wyłącznie z sypialni. Kolejną zmianą chciałbym, aby wejście do garderoby było dodatkowe z sypialni (lewa strona). 3) chciałbym powiększyć wykusz tak, aby z sypialni było wejście na taras - plus minus 4m2 4) po zmianie strony pralni, chciałbym aby w niej dodatkowo znajdowała się toaleta z umywalką Mail: adam.liszka@casus.com.pl Proszę o informację czy zmiany są możliwe i jaki koszt wprowadzenia tych zmian do projektu. Kiedy będzie można otrzymać szacunkowe koszty budowy lub kosztorys? Jaka wysokość jest ścian kolankowych? pozdrawiam, AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Witam. Jestem zainteresowany budową domu wg projektu Flawia III, jednak chciałbym nanieść kilka zmian, oczywiście jeżeli będą możliwe do realizacji. 1) chcę poszerzyć garaż tak, aby był dwustanowiskowy. Dodatkowo chcę go wydłużyć tak, aby był na równi z jadalnią i pokojem dziennym 2) na poddaszu chcę zamienić sypialnie (prawą z lewą) oraz pralnie z łazienką. Dodatkowo, aby wejście do łazienki było tylko i wyłącznie z sypialni. Kolejną zmianą chciałbym, aby wejście do garderoby było dodatkowe z sypialni (lewa strona). 3) chciałbym powiększyć wykusz tak, aby z sypialni było wejście na taras - plus minus 4m2 4) po zmianie strony pralni, chciałbym aby w niej dodatkowo znajdowała się toaleta z umywalką Mail: adam.liszka@casus.com.pl Proszę o informację czy zmiany są możliwe i jaki koszt wprowadzenia tych zmian do projektu. Kiedy będzie można otrzymać szacunkowe koszty budowy lub kosztorys? Jaka wysokość jest ścian kolankowych? pozdrawiam, AL Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amian Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Witam. można prosić o przesłanie materiałów domu Flawia III na maila idzi21@interia.pl dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Witam. można prosić o przesłanie materiałów domu Flawia III na maila idzi21@interia.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 witam proszę o przesłanie materiałów domu FLAWIA III na maila ewelina.radziej@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paulina Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Witam, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. dziubek888@op.pl ozdrawiam Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 witam proszę o przesłanie materiałów domu FLAWIA III na maila ewelina.radziej@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Witam, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków pokazowych rozmieszczenia pomieszczeń w środku domu. dziubek888@op.pl ozdrawiam Paulina Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam, jestem zainteresowana budową domu wg projektu Flawia III, jednak chciałabym nanieść kilka zmian. 1) podpiwniczenie, 2)chce powiększyć garaż tak, aby był dwustanowiskowy, 3)na poddaszu chce zamienić sypialnie (prawą z lewą) i łazienkę z pralnią. Proszę o informację czy zmiany są możliwe i jaki koszt wprowadzenia tych zmian do projektu. Kiedy będzie można otrzymać szacunkowe koszty budowy lub kosztorys? ewelina.radziej@wp.pl Pozdrawiam ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi