Gość Paula Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 Witam, czy kosztorys uwzględnia wykończenie poddasza? Proszę o kosztorys i użyte materiały na e-mail paula3808@op.pl Poproszę również czy jest możliwość o usunięcie wykuszu i w zamian powiekszenie salonu i kuchni o jego wielkość. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 41 minut temu, Gość Paula napisał: Witam, czy kosztorys uwzględnia wykończenie poddasza? Proszę o kosztorys i użyte materiały na e-mail paula3808@op.pl Poproszę również czy jest możliwość o usunięcie wykuszu i w zamian powiekszenie salonu i kuchni o jego wielkość. Dzień dobry! Tak, kosztorys uwzględnia wykończenie poddasza. W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mateusz Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 Witam, proszę o przesłanie wszelkich możliwych materiałów na adres mateuszjankowiak@onet.eu Przypuszczam iż jest możliwość doprojektowania balkonu z drugiej strony szczytu, oraz wydłużenia wykuszu na dole? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 5 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Witam, proszę o przesłanie wszelkich możliwych materiałów na adres mateuszjankowiak@onet.eu Przypuszczam iż jest możliwość doprojektowania balkonu z drugiej strony szczytu, oraz wydłużenia wykuszu na dole? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Haręża Jarosław Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2018 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem Flawia 2 . mam pytanie czy projekt jest dostosowany na obciążenia śniegu i wiatru w okolicach bielsko biała . Proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres harezaj@wp.pl tel 604314722 Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2018 19 godzin temu, Gość Haręża Jarosław napisał: Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem Flawia 2 . mam pytanie czy projekt jest dostosowany na obciążenia śniegu i wiatru w okolicach bielsko biała . Proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres harezaj@wp.pl tel 604314722 Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nasze domy projektujemy na obciążenia w I strefie wiatrowej i II strefie śniegowej. W przypadku lokalizacji obiektu w innej strefie należy adaptować konstrukcję więźby dachowej na większe obciążenia. Adaptacji ze względu na większe obciążenia wymagają także fundamenty budynku. Pozdrawiam. Cytuj
Gość bafi Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2019 Proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres bafi21@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 13 godzin temu, Gość bafi napisał: Proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres bafi21@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość paula3808@op.pl Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2019 Witam, forumowiczów czy ktoś z Was jest w trakcie budowy Flawii zwykłej lub II i III? Cytuj
Gość Maciej Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2019 W dniu 12.01.2019 o 10:35, Gość paula3808@op.pl napisał: Witam, forumowiczów czy ktoś z Was jest w trakcie budowy Flawii zwykłej lub II i III? Witam, ja jestem w trakcie budowy tego projektu. Jestem na etapie wnoszenia ścian i stropów Cytuj
Gość paula3808@op.pl Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2019 W dniu 12.01.2019 o 10:35, Gość paula3808@op.pl napisał: Witam, forumowiczów czy ktoś z Was jest w trakcie budowy Flawii zwykłej lub II i III? Witam, ja jestem w trakcie budowy tego projektu. Jestem na etapie wnoszenia ścian i stropów Jakieś zmiany Pan zastosował w konstrukcji? nasz budowlaniec twierdzi, że w projekcie jest za dużo stali. Cytuj
Gość Maciej Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2019 W dniu 12.01.2019 o 10:35, Gość paula3808@op.pl napisał: Witam, forumowiczów czy ktoś z Was jest w trakcie budowy Flawii zwykłej lub II i III? Witam, ja jestem w trakcie budowy tego projektu. Jestem na etapie wnoszenia ścian i stropów Jakieś zmiany Pan zastosował w konstrukcji? nasz budowlaniec twierdzi, że w projekcie jest za dużo stali. Zrezygnowałem z wykuszu i zamiast tego jest tylko okno. Za dużo stali?! W którym miejscu? Cytuj
Gość monimoni Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 Witam, Proszę o przesłanie dostepnych materiałów na adres kspalec@gmail.com. Pozdr. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 51 minut temu, Gość monimoni napisał: Witam, Proszę o przesłanie dostepnych materiałów na adres kspalec@gmail.com. Pozdr. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość kasia Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2019 Witam, ja właśnie zaczynam budowę tego domu, prośba o kontakt w celu wymiany doświadczeń, e-mail: kasia309@poczta.fm Cytuj
maclad Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 Dzień dobry, prosiłbym o wysłanie materiałów szczegółowych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2019 12 godzin temu, maclad napisał: Dzień dobry, prosiłbym o wysłanie materiałów szczegółowych. Pozdrawiam Dzień dobry, Proszę o podanie e-maila w celu wysłania materiałów do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość SYLA Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2019 Witam, prosze o przeslanie innych darmowych materialow na email: sylwia.bak2110@gmail.com z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2019 13 godzin temu, Gość SYLA napisał: Witam, prosze o przeslanie innych darmowych materialow na email: sylwia.bak2110@gmail.com z gory dzieki i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Falkorn Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 Witam. Proszę o wszelkie dostępne materiały na adres e-mail : wow.1996@o2.pl Dodatkowo chciałbym zapytać czy istnieje możliwość wydłużenia domu do 3m i poszerzenia do 2m oraz podniesienie poddasza o ok 4 -5 szycht. Dom planujemy usytuować w okolicy Rzeszowa. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 W dniu 25.09.2020 o 19:57, Falkorn napisał: Witam. Proszę o wszelkie dostępne materiały na adres e-mail : wow.1996@o2.pl Dodatkowo chciałbym zapytać czy istnieje możliwość wydłużenia domu do 3m i poszerzenia do 2m oraz podniesienie poddasza o ok 4 -5 szycht. Dom planujemy usytuować w okolicy Rzeszowa. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Flawia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/3640107539547974 Cytuj
Gość Maciej Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2022 Chciałabym się dowiedzieć jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych wyłączając okna i drzwi. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2022 7 godzin temu, Gość Maciej napisał: Chciałabym się dowiedzieć jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych wyłączając okna i drzwi. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 13 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2022 23 godziny temu, Redaktor napisał: Dzień dobry, proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów. Pozdrawiam oru.cmg@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi